Beata_Dorobczyńska Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 1. NO tak , lepsze wielkie niz mikre :) 2. a szkoda 3/4. Jak mozna spac o 10 ? Mowiłam o tym, ze łzawia a nie spioszkuja :) 5. no comments A wogole to pies , ktory lubi mieso i sznurki , pilnie szuka domu i w ramach reklamy po raz kolejny informuje, ze sunia gada - lepiej niż Osioł w Shreku ;) Quote
ruda76 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 czy ta obrozka tez firmy " rogz" czy jakos tak:cool3: Quote
ruda76 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 doddy napisał(a):Ta obróżka to FERPLAST ;) nie ROGZ kurcze trudno nadązyc za ta modą:razz: A poki co to Nanka ze śpiochem czy bez ale nadal szuka domu;) Quote
doddy Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Z ciekawostek, Nane wyprowadziłam na smyczy i w kagańcu by chwile posiedziała w domu. Luzem biegały 4 psy i Nana reagowała na nie obojętnie, obwąchiwała się i poszła ze mną dalej. Jej "aqresja" do psów nie jest więc jakaś ciężka skoro sunia obojętnie przechodzi przez grupę psów. W domu, sunia bardzo wesoła, cały czas by chodziła za człowiekiem. Na komendę poproś siada na dupci a przednie łapy ma w górze tzw. słupek. I znowu kilka fotek: Quote
dariaopole Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 śliczna, mądra , gadająca sunia !!! nikt nie potrzebuje towarzysza do rozmów lub do kolacji przy świecach ??? Quote
ruda76 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ja tylko sie modlę aby BeatęA wnerw :evil_lol: nie złapał i ....... bo Nanka siedzi juz u niej tak długo;) Quote
doddy Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Pozostaje nam sie modlić by chociaż tyle nie gadała... Bo jak widzi ludzi, czy w dzień czy w nocy to szczeka... Quote
ruda76 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 doddy napisał(a):Pozostaje nam sie modlić by chociaż tyle nie gadała... Bo jak widzi ludzi, czy w dzień czy w nocy to szczeka... Jedno co mi przychodzi do glowy to kupic sąsiadom coś na nerwy:evil_lol: żeby na BeacieA psow nie wieszali. A dla BeatyA buziki ;) że jet taka cierpliwa i wysłu****e gadajacej Nanki Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 I czego Ty psów uczysz - stójki ? Jak pudla normalnie !!! Porażka :) Nana z gadaniem jest gorsza od mojej Berty , ta kolecja ze swiecami to przynajmniej co drugi dzien :) Quote
doddy Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Za to szczekanie każdy ma jej powoli dość ;) Bo daje nieźle w kość... Z drugiej strony wszyscy wiemy, że to dlatego że chce do ludzi. Bidulka musi siedzieć w kojcu zamiast na kanapie! Quote
doddy Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Jedne ciotki się męczą w pracy w ten ukrop, inne szukają cienia i chłodu w zaciszu domowym, jeszcze inne wylegują się na hamaku w ogródku i się opalają :) Ja właśnie się męczę z ogłoszeniami naszych psów. I zaraz się biorę za breloczki. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 doddy napisał(a):..... jeszcze inne wylegują się na hamaku w ogródku i się opalają ......... Ja właśnie się męczę z ogłoszeniami naszych psów. I zaraz się biorę za breloczki.Chyba sie męczysz w tym hamaku !!! Nie denerwuj mnie !!!!!!!! Quote
ruda76 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 W hamaku????????? proszę, proszę a ja zaraz do zasuwam do dentysty:placz: to prawie jak na hamaku:evil_lol: Quote
doddy Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Za ciepło na hamak ;) Wieczorami się lepiej w nim sypia... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Lepiej zagraj w totka bo narobiłaś mi smaku tym hamakiem a mi jakos drobnych brakuje . Jakbys nie wiedziała który to ten z allegro na stelarzu . Nanka - baba gadatliwa aż do przesady domku szuka na cito . Quote
dariaopole Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 też chciałam ten na stelarzu ale odpuściłam bo mój Johnek by go znaczył :evil_lol: i drewienko by się rozpuchło :diabloti: Quote
doddy Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 W totka miałyśmy zagrać jak byłyśmy ostatnio w sklepie ;) A tak poza tym to faks zaczął działać? Jak wygram w tego totka to już hamak dostaniesz i drewniany wiatrak (bo jest ładniejszy niż studnia). Tylko musi być jakaś kumulacja bo na drobne się nie rozdrabniam i musi mnie szczęście dopaść. Quote
doddy Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Daria to trza sobie taki na stalowych nóżkach kupić ;) Quote
dariaopole Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 na stalowych to już nie taki ładny jak na drewnianych i do "wystroju "ogrodu by nie pasował :evil_lol: kupiłam zwykły i rozwieszę go w cieniu między drzewami,a w totka też gram mimo iż uparcie twierdzę że Ci co wygrywają są podstawieni i że to wszystko to jeden wielki kit !!!:diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Motto : liczysz ? - licz na siebie ! Ale jak masz mieć przez to koszmary to zawsze do kolektury moge Cie podrzuciC. ps. Wiatrak juz nie - miala byc altanka i mostek do oczka . Quote
ruda76 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 BeataD a ja myslałam ,że ty zamiast wylegiwac się na hamaku :mad: to na konia wskakujesz i tylko .......wiatr we włosach:p Oczywiscie nie mowie o obecnych upałach :razz: bo mnie obrońcy zwierząt żywcem pogrzebią:evil_lol: -to tak aby wszystko było jasne;) Quote
doddy Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Wy tu sobie gadu gadu a my... Wykombinowałyśmy dla Nany domek tymczasowy. W piątek zawieziemy niunię do Warszawy na Mokotów. Zamieszka tymczasowo u ClockworkOi z forum amstaffów. Ma to na celu sprawdzenie, jak Nana zachowuje się w mieszkaniu, czy jest grzeczna, cicha itd. Jak wszystko będzie ok, to ja będę miała prace domową tj. wyprowadzać ją co 3 dni raz na spacer (bo w domu w którym będzie ludzie długo pracują). Jak będzie ok to może się wakacjować do 10 sierpnia. Tak więc zaczynamy dużą kampanię reklamową by Nana nie musiała już wracać do kojca ;) Quote
Recommended Posts