Beata_Dorobczyńska Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Moim marzeniem jest wyspać się, ja juz wogole nie mysle a o czytaniu w myslach to juz nie pisze. Pasowało mi : Przyżala , przylazła i nie wiem które. Quote
doddy Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Czytanie w myslach Ci nie idzie. Mialo byc PRZYZWALA ale "w" mi zjadlo... Beata ja nie wiem co Ty robisz w nocy, ze spac nie mozesz... Pewnie romansujesz :loveu: Ale po prostu wezcie sobie 1 dzien wolnego od... Quote
ruda76 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 doddy napisał(a): Beata ja nie wiem co Ty robisz w nocy, ze spac nie mozesz... Pewnie romansujesz :loveu: Ale po prostu wezcie sobie 1 dzien wolnego od... Te bezsenne noce to tylko na romans mi tu wyglada:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Tak, oczywiście , oprócz tego, ze wstaje o 5,20 rano to poza tym rzeczywiście macie racje . Piszcie, piszcie , ciekawa jestem co bedzie dalej. Quote
olgaj Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Co to znaczy przyzala ? Dzieki ja nie smialam zapytac ;) co to oznacza,a ciekawosc mnie zarla :evil_lol: Quote
doddy Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Niedobre czepliwe baby jestescie :eviltong: Juz se dziurek w wypowiedziach nie mozna robic. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 A ja jeszcze gorsza bo mam czelnosc sie pytac ale jak nie rozumiem to pytam. wiesz co nawet jak napisalas, ze mialo byc przyzwala to tez sie zastanawialam o co chodzi ale to juz zmeczenie materialu. Quote
andzia69 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 doddy napisał(a):Niedobre czepliwe baby jestescie :eviltong: Juz se dziurek w wypowiedziach nie mozna robic. a o jakich dziurkach piszesz???? bo wiesz...to tyż rożnie z tymi dziurkami:eviltong: Quote
doddy Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 To zrob sobie dzis wolne od wszystkiego i idz sie wyspac. Jutro musisz byc na chodzie jesli chcesz mnie wysluchiwac pol dnia! A dzis sie duuzo wydarzylo :diabloti: Quote
doddy Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Andzia o dziurkach w wyrazie se pisalam :eviltong: Myslenie o innych dziurkach pozostawiam Waszej inwencji tworczej. :loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Jakos mało mi dzis powiedziałaś albo ja źle słuchałam. Quote
dariaopole Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Jakos mało mi dzis powiedziałaś albo ja źle słuchałam. doddy mało powiedziała ? chyba jednak źle słuchałaś albo w ogóle :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Daria, nie mogła dużo powiedziec bo przez pol godziny gadala z Toba przez telefon w czasie poswieconym na rozmowe ze mna . Nie dalo sie pogadac bo ciagle ktos dzwonil. Quote
dariaopole Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Daria, nie mogła dużo powiedziec bo przez pol godziny gadala z Toba przez telefon w czasie poswieconym na rozmowe ze mna . Nie dalo sie pogadac bo ciagle ktos dzwonil. a to przepraszam że wam przeszkodziłam :diabloti: a doddy to pewnie ma juz telefon do ucha przyrośnięty :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nie byłas w tym przeszkadzaniu odosobniona , jeszcze z 10 tel bylo . Jeszcze nie ale zmienia aparaty bo baterie sie jej kończą szybko. Quote
doddy Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Oj smiejeta sie z cioci doddy :placz: Bo do mnie duuzo osob dzwoni :loveu: Quote
andzia69 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 doddy napisał(a):Oj smiejeta sie z cioci doddy :placz: Bo do mnie duuzo osob dzwoni :loveu: widac wszyscy koffają pogaduszki z ciotką doddy!:loveu: tylko szkoda, że domki z tych pogaduszek dla burasków jakoś się nie rodzą!:shake: Quote
BeataA Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 dariaopole napisał(a): a doddy to pewnie ma juz telefon do ucha przyrośnięty :evil_lol: Mi też się tak wydaje...:evil_lol: bo dosyć często ją widuję, a i sama dzwonię co najmniej raz dziennie... A baterie - to nie problem Beatko, niedługo wymyślą pewnie takie specjalne dla ciotki Doddy - aplikowane co najmniej doustnie... Będzie po problemie. Chociaż, kto wie... skoro Ona śniadania jada ok. 16-tej, to nienaładowana by była...:lol: A co tam u Nanusi? Jak ja się cieszę, że już nie marźnie... Quote
doddy Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Teraz babo jak masz neta w domu to bedziesz z nami gadac nie tylko przez telefon ale i przez net. :eviltong: U Nany wszystko oki :loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ruda, Ty ruda jestes wiesz ? Quote
ruda76 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ruda, Ty ruda jestes wiesz ? jesli cos nie tak to proszę o wybaczenie:roll: Przez szukanie domu dla staffika robię rozne dziwne rzeczy:roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101778 Quote
doddy Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 NANA ZOSTAJE NA STALE W DOMU TYMCZASOWYM :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts