blue.berry Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 oj to dobra wiadomosc. ja postaram sie co tez dorzucic do konta. Quote
ruda76 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Czy Nana juz pojechała? Czy zrzuta na paliwo potrzebna? Quote
andzia69 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Nanka już w Lublinie!!! Na dt - ma ciepełko i kolegę pekińczyka na stanie! Quote
doddy Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Dokladnie. Nana juz w Lublinie w domku tymczasowym. Mieszka z pekinczykiem i na razie jest super! Kasia szkoli psiaki, wiec Nana nawet zostanie podszkolona. Na razie to ona szkoli rodzine z zebrania. :loveu: Najwazniejsze, ze nie bedzie Nanus Hibernatus jak krakala Beata. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Po pierwsze , ja nie wrona a po drugie to zawsze się moge pomylic i wcale tego nie zaluje :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Znowu na łózku , zgroza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie cierpię psów w łożku , okropne. Ale jej się chyba to podoba , chyba na pewno. Wreszcie zadowolony pies . Wow :) Quote
andzia69 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Znowu na łózku , zgroza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie cierpię psów w łożku , okropne. Ale jej się chyba to podoba , chyba na pewno. Wreszcie zadowolony pies . Wow :) a ja tam lubię termoforki w łóżku!:eviltong: Quote
dariaopole Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 andzia69 napisał(a):a ja tam lubię termoforki w łóżku!:eviltong: ja też zwłaszcza moją Happy która jak się walnie to śpi bez ruchu a jak grzeje !!!!! uwielbiam z moimi dziewczynami pod kocykiem się wygrzewać :evil_lol: Quote
ruda76 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 ja mam zawsze 3 w łozku :eviltong: spanie w łozku z golasami jest superowe:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 A Wy to nie macie lepszego gołego towarzystwa ? Quote
doddy Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Maja i golych ale w sztuk 1 pewnie. A psow mozna miec 3 i wiecej :evil_lol: Quote
andzia69 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 doddy napisał(a):Maja i golych ale w sztuk 1 pewnie. A psow mozna miec 3 i wiecej :evil_lol: wy to jakieś.... :eviltong: jak to się mowi???? glodnemu to zawsze chleb na myśli????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dariaopole Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 doddy napisał(a):Maja i golych ale w sztuk 1 pewnie. A psow mozna miec 3 i wiecej :evil_lol: zresztą ja wole w łóżku moje gołe kobitki, są czystsze, nie pierdzą ( że niby :evil_lol:) i lubią spać tak jak ja , faceci się wiercą i marudzą. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Nie dawaj im pozno zrec ( facetom ) to nie beda pie... i sie wiercic a jezeli nadal beda to pewnie maja coś na sumieniu. Andzia , ja Cie proszę .............. Ty tutaj nic nam nie dopisuj. Quote
dariaopole Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Nie dawaj im pozno zrec ( facetom ) to nie beda pie... i sie wiercic a jezeli nadal beda to pewnie maja coś na sumieniu. Andzia , ja Cie proszę .............. Ty tutaj nic nam nie dopisuj. niezależnie o której by jadł , Johny lubi po prostu puszczać bąki i udaje ,że to nie jego :evil_lol:. jarek za to sie wierci bo on wiecznie postresowany jest:cool1: zresztą z psami to ja leżakuje na kanapie, do sypialni nie wpuszczam bo z trzema to by się wyspać nie dało :shake: Quote
andzia69 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Nie dawaj im pozno zrec ( facetom ) to nie beda pie... i sie wiercic a jezeli nadal beda to pewnie maja coś na sumieniu. Andzia , ja Cie proszę .............. Ty tutaj nic nam nie dopisuj. a czy ja coś mowię???? ja nic nie imputuję przecież!!!!:eviltong: Daria - ty takich rzeczy nie wypisuj bo zamkną ten wątek a nas wywalą!:evil_lol: Quote
dariaopole Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 andzia69 napisał(a): Daria - ty takich rzeczy nie wypisuj bo zamkną ten wątek a nas wywalą!:evil_lol: raz się żyje :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 W sumie to nasz watek wiec o co chodzi ? ;) MYslalam, ze Jarek robi te zapachy ale jak sie tylko wierci to da sie wytrzymac. Quote
dariaopole Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):W sumie to nasz watek wiec o co chodzi ? ;) MYslalam, ze Jarek robi te zapachy ale jak sie tylko wierci to da sie wytrzymac. nie no co ty jarus jest czysty i pachnący , gorzej z johnym , do tego mu z pyska jedzie bo gówniarz wylizuje siuśki dziewczyn :mad: Quote
olgaj Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 tjaaa, bardzo ciekawa rozmowa :) Naprawde A co ma do powiedzenia w tym temacie nana? :) Quote
doddy Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Nana jak zwykle spi i przyzala na pogaduchy. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 doddy napisał(a):Nana jak zwykle spi i przyzala na pogaduchy. Co to znaczy przyzala ? Quote
Recommended Posts