Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokladnie. Nana juz w Lublinie w domku tymczasowym. Mieszka z pekinczykiem i na razie jest super!
Kasia szkoli psiaki, wiec Nana nawet zostanie podszkolona. Na razie to ona szkoli rodzine z zebrania. :loveu:
Najwazniejsze, ze nie bedzie Nanus Hibernatus jak krakala Beata.

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Znowu na łózku , zgroza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie cierpię psów w łożku , okropne.
Ale jej się chyba to podoba , chyba na pewno. Wreszcie zadowolony pies .
Wow :)

a ja tam lubię termoforki w łóżku!:eviltong:

Posted

andzia69 napisał(a):
a ja tam lubię termoforki w łóżku!:eviltong:

ja też zwłaszcza moją Happy która jak się walnie to śpi bez ruchu a jak grzeje !!!!! uwielbiam z moimi dziewczynami pod kocykiem się wygrzewać :evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Maja i golych ale w sztuk 1 pewnie. A psow mozna miec 3 i wiecej :evil_lol:

wy to jakieś.... :eviltong: jak to się mowi???? glodnemu to zawsze chleb na myśli????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Maja i golych ale w sztuk 1 pewnie. A psow mozna miec 3 i wiecej :evil_lol:

zresztą ja wole w łóżku moje gołe kobitki, są czystsze, nie pierdzą ( że niby :evil_lol:) i lubią spać tak jak ja , faceci się wiercą i marudzą.

Posted

Nie dawaj im pozno zrec ( facetom ) to nie beda pie... i sie wiercic a jezeli nadal beda to pewnie maja coś na sumieniu.

Andzia , ja Cie proszę .............. Ty tutaj nic nam nie dopisuj.

niezależnie o której by jadł , Johny lubi po prostu puszczać bąki i udaje ,że to nie jego :evil_lol:. jarek za to sie wierci bo on wiecznie postresowany jest:cool1: zresztą z psami to ja leżakuje na kanapie, do sypialni nie wpuszczam bo z trzema to by się wyspać nie dało :shake:

Posted

Nie dawaj im pozno zrec ( facetom ) to nie beda pie... i sie wiercic a jezeli nadal beda to pewnie maja coś na sumieniu.

Andzia , ja Cie proszę .............. Ty tutaj nic nam nie dopisuj.

a czy ja coś mowię???? ja nic nie imputuję przecież!!!!:eviltong:

Daria - ty takich rzeczy nie wypisuj bo zamkną ten wątek a nas wywalą!:evil_lol:

Posted

W sumie to nasz watek wiec o co chodzi ? ;)
MYslalam, ze Jarek robi te zapachy ale jak sie tylko wierci to da sie wytrzymac.

nie no co ty jarus jest czysty i pachnący , gorzej z johnym , do tego mu z pyska jedzie bo gówniarz wylizuje siuśki dziewczyn :mad: