ruda76 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Nana ja pamiętam ;) szukam i szukam gdzie Ci tyłeczek wsadzic:roll: Quote
dariaopole Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ruda76 napisał(a):Nana ja pamiętam ;) szukam i szukam Ci tyłeczek wsadzic:roll: ruda gdzie (lub co)ty chcesz jej (w)ten tyłeczek wsadzać :evil_lol: Quote
andzia69 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 dariaopole napisał(a):ruda gdzie (lub co)ty chcesz jej (w)ten tyłeczek wsadzać :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ruda76 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Daria ja to myślałam o ciepłym mieszkaniu:roll: a Ty to naprawdę nie wiem o czym:eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Dobrze Ruda, dobrze myslisz , nadejdzie zima i trzeba będzie Nanie tylek wsadzać do czegoś ciepłego bo jej zamarznie jak domu nie znajdzie. A Wy dziewczynki to czytać po polsku niepotraficie - wsadzać tylek to nie to samo co wsadzać w tyłek !!! Do szkoły marsz !!! Quote
ruda76 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Beata_Dorobczyńska'] A Wy dziewczynki to czytać po polsku niepotraficie - wsadzać tylek to nie to samo co wsadzać w tyłek !!! Do szkoły marsz !!! zajefajne Beata:thumbs: One normalnie czytac nie potrafią:evil_lol::bigcool: Quote
dariaopole Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ruda76 napisał(a):zajefajne Beata:thumbs: One normalnie czytac nie potrafią:evil_lol::bigcool: chciałam ciotki jedynie rozweselić towarzystwo bo jak wchodze na ten wątek to płakać mi się chce :placz: a do szkoły nigdy nie lubiłam chodzic i w trakcie zajęć zawsze miałam coś ciekawego do roboty.......niekoniecznie związanego ze słuchaniem:diabloti: efekty tego na pewno jakieś są ;) Quote
andzia69 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 a widzialyście tresowaną Nankę????? to patrzcie!!!! Quote
dariaopole Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 widziałyście :p Nanka jest cudna tylko do jasnej ciasnej cos pechowa biedna :shake: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Tresowana ??? EEE, nie , zwykły żebrak ;) Quote
dariaopole Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Tresowana ??? EEE, nie , zwykły żebrak ;) czy ty zawsze jesteś taka wredna ciociu Beatko ???:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Tak Ciociu Dario , konsekwentnie się trzymam tego wizerunku . Quote
andzia69 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Tresowana ??? EEE, nie , zwykły żebrak ;) moje zwykłe żebraki i tak nie umieją:eviltong: Tora to by nawet pewnie nie 'ustała" tak bo brzuch ma za ciężki!:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 To czas na dietę ;) ps. ale Frodo na pewno był ustał . Quote
andzia69 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):To czas na dietę ;) ps. ale Frodo na pewno był ustał . Frodo???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: on by się na 1000% wywalił i jeszcze by się połamał!:lol::lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 A ja w niego wierzę , to tylko kwestia szkoleniowca. Quote
ruda76 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 CZemu tej suki nikt nie chce:mad:Moze napiszmy, ze ma inne walory : -podaje kapcie -skacze do sklepu po gazetę -podaje pilota Sama juz nie wiem czemu jej nikt nie chce :roll:- z powodu urody? Ona przemija z wiekiem:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ruda , zrobiłaś z niej psa dla faceta , jeszcze jedno trzeba dodać - skacze na zawołanie po piwo do lodówki :) Quote
ruda76 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ruda , zrobiłaś z niej psa dla faceta , jeszcze jedno trzeba dodać - skacze na zawołanie po piwo do lodówki :) po piwko odpada bo moze to swiadczyc, ze gość trunkowy a do takiego domu nie chce aby szła:eviltong: Quote
ruda76 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Czy nikt się nie zlituje nad tą biedną suką :mad: Nie jest moze piękną ale kochana:loveu: Quote
dariaopole Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 ruda76 napisał(a):Czy nikt się nie zlituje nad tą biedną suką :mad: Nie jest moze piękną ale kochana:loveu: nie jest może piekna ??? nie jest może piekna ?? :mad: ruda toś ty pięknego psa nie widziała chyba :evil_lol: Nanka jest cudna :loveu: Quote
Recommended Posts