Beata_Dorobczyńska Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 kaska9141868 napisał(a):niewiem kto się nią opiekuje teraz albo tak zawzięcie szuka jej domu na zime. :multi::lol: ???? nie rozumiem ????? Quote
doddy Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 A myslalam, ze tylko ja nie zrozumialam... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ja jestem bardziej tępa od Ciebie ale jezeli nawet Ty nie zrozumiałas to znaczy , ze to zawikłane jest :) Quote
doddy Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Nie pisz, ze jestes tepa bo klamczysz. Quote
ruda76 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 hallo , hallo chyba przegrywamy w KRAKVECIE:cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Napisałam, ze jestem bardziej tępa ale nie napisałam, ze jestem tepa czyli - nie kłamczę . hihihihihi co nie zmienia faktu, ze nie rozumiem wypowiedzi kaski9141868 Ruda , i co możemy zrobic ???????????? Quote
doddy Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Piszac, ze jestes bardziej tepa niz ja juz sklamalas. W moim nizu intelektualnym nic i nikt mnie nie przebije! P.S. Wlasnie 10min temu Tinka Melinka chciala mnie zjesc bo jej miske stawialam. Walniete dziecko mam w domu... Ale coz... Tepetopa w domu nam kroluje... Chyba najmadrzejsza chwilowo jest Brenka Irenka. My z Beti nie mamy znajomych, ktorzy daja sie ciskac ani sciskac ;( Quote
dariaopole Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 doddy weż ty tej Tince lepiej kagańca załóż na amen bo bez ręki lub bez nogi skończysz a wtedy na spacery ciężko Ci będzie chodzić :evil_lol: ciekawe co o tej całej sytuacji w domu myśli Brenka.......ta to już wogóle kiedys zeschizuje biedna, najpierw Nana teraz ta meliniara...zwariować idzie :diabloti: a kaśki wypowiedzi chyba większość ludzi nie rozumie łącznie ze mną ale jakoś nad tym nie ubolewam :evil_lol: Quote
Ka$ka9141868 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Oki jak nie rozumiecie to. Czy (nie wiem) doddy (ktos kto siedzi z nanką) Czy nie mógł by wziąśc jej do domu na zime na TD. zrozumiałe czy tłumaczyc bardziej ?? :lol: Quote
doddy Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Oki jak nie rozumiecie to. Czy (nie wiem) doddy (ktos kto siedzi z nanką) Czy nie mógł by wziąśc jej do domu na zime na TM. zrozumiałe czy tłumaczyc bardziej ?? Nana siedzi SAMA w kojcu z buda. Nikt z nia w kojcu nie siedzi... Ja nie mogalabym jej wziac na zime na TECZOWY MOST jak to napisalas, ani nawet na DT jej wziac nie moge... Juz tlumaczyc nie musisz, bo tylko zamet wnosisz. Pozdrawiamy ;) Quote
dariaopole Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 doddy napisał(a):Nana siedzi SAMA w kojcu z buda. Nikt z nia w kojcu nie siedzi... Ja nie mogalabym jej wziac na zime na TECZOWY MOST jak to napisalas, ani nawet na DT jej wziac nie moge... Juz tlumaczyc nie musisz, bo tylko zamet wnosisz. Pozdrawiamy ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Na TM to ona sama pójdzie jak zamarznie a na DT to BeataA jej nie może wziać bo i tak ma w domu dwa amstaffy - Alfe i Doddy Mambę wiec trzy w domu to raczej ze skutkiem śmiertelnym. Pomijam, drobny fakt, ze BeataA pracuje . Ja tez mam kilka psów i tez pracuje . Czy jasno wytłumaczyłam, ze opcja DT w wykonaniu załozycieli fundacji jest NIEMOŻLIWA ? Poszukiwany DT lub DS na cito i to już nie jest żart - zresztą nigdy nie był. ps. Doddy , ja już też zeszłam na psy , dwa etaty i studia podyplomowe to chyba i mnie przerosło. Quote
dariaopole Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ja też chciałam wytłumaczyć jaka jest sytuacja ale pomyślałam , że nie warto:diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Dzis mam spolegliwy humor, moge tlumaczyc. Quote
doddy Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Szukamy pilnie domku stalego lub tymczasowego dla Nanki. Jak Nanka poszla by do adopcji to wzielibysmy te bide ze Szczecina... Quote
doddy Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Wszedzie ma ale moga siedublowac poza allegro. Tel do mnie: 0 501 797 018 Quote
andzia69 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 dzisiaj dostałąm taki e-mail na skrzynkę...choć dobrze, ze w ogole jest jakiś odzew...: Czesc. Nazywam sie Katarzyna Papierska i jestem z Ostrowa Wielkopolskiego. Bylabym zainteresowana Nana, bardzo podobaja mi sie te psy pochodzacej tej rasy. Ale gdy ja zobaczylam na tych zdieciach to odrazu mi sie spodobala :) Jestem jej wstanie zapewnic dach nad glowa i bardzo duzo milosci bo kocham zwierzeta :) Czekam na szybki odpis Quote
ruda76 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 andzia69 napisał(a):dzisiaj dostałąm taki e-mail na skrzynkę...choć dobrze, ze w ogole jest jakiś odzew...: Czesc. Nazywam sie Katarzyna Papierska i jestem z Ostrowa Wielkopolskiego. Bylabym zainteresowana Nana, bardzo podobaja mi sie te psy pochodzacej tej rasy. Ale gdy ja zobaczylam na tych zdieciach to odrazu mi sie spodobala :) Jestem jej wstanie zapewnic dach nad glowa i bardzo duzo milosci bo kocham zwierzeta :) Czekam na szybki odpis Nana się komuś spodobała:-o jejku jeszcze są fajni ludzie na tym świecie;) Quote
andzia69 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 doddy napisał(a):Odpowiadaj ciotka :) łodpowiedziałam - zadałam fuull pytań - zobaczymy.... Quote
ruda76 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 andzia czy sa jakies wiesci?:cool3: Chyba nie bo bys juz się z nami nimi podzielila:roll: Quote
Recommended Posts