Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Daria, w moim wieku to juz mozna :)
Nie marudna tylko nie lubie okaleczonych zwierząt a wiem, ze Anitka mnie zrozumie i zrobi doga z uszkami .

oj marudne, marudna:eviltong: to ja zamiast malować płotki, deski siedzem nad tymi mordami, a jej się nie podoba!:evil_lol: dobra - zrobiem - ale potem;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciocia doddy to cwana bestia :evil_lol: niby jej nie ma, a jak tylko jakis post pojawi się na wątku jej psiaka to od razu odpowiada :diabloti: może ma jakieś ukryte umiejętności wizjonerskie??:cool1:

Posted

A bo ja dostaje powiadomienia mailem i stad my speed

A Nanka juz musi wrocic by nastepna nasza pociecha zostala pozbawiona macicy
I jeszcze trwaja wyliczanki czy bedzie to Mamba czy Tinka Melinka.
Ale do wtorku mamy czas...

Co do Nany strasznie mi przykro, ze Pani nia zainteresowana nas olala i nie raczyla nawet zadzwonic, ze zrezygnowala - ale co daje nam wizytowke ze sie nie nadaje na przewodnika dla naszego psiaka.

Domku szukamy i teraz wiemy, ze spokojnie mozemy Nane oddawac do bloku bo w nim czuje sie swietnie.

I spokojnie moze trafic do pracujacej rodziny, ktorej 3/4 dnia nie ma w domu bo zostaje cudnie
Choc zycze jej by trafila nie tylko na kanape ale takze w czule objecia.

Posted

Ruszaj ciotka, ruszaj bo klapa jakos z chetnymi...

I miej na uwadze, ze jakby ktos jechal na trasie WARSZAWA - OPOLE by zabral od nas choc kilka workow jedzenia do Ciebie.
Bo mam nadzieje, ze uda sie uzbierac na kojec u Ciebie.

A jak ocieplanie? Cos do przodu?

Posted

psychicznie do przodu, dziś załatwiłam kilka dni wolnego w pracy,
fizycznie - czekamy na odbiór materiałów więc to tylko kwestia czasu. Dzis może uda mi się zrobić bazarek bo jak narazie to w pracy siedzę :cool1:
do tego moja happy ma coś z łąpa jakby tego wszystkiego mało było i czeka mnie podwójna wizyta u weta na szczepienie i kontrolę łapki :roll:

Posted

O czyli nie tylko u mnie klapa dupa ze wszystkim. Jedynie pocieszenie ;)

Za Happy trzymam kciuki, by wszystko bylo ok.

Co do materialow - milego budowania :lol:

Ja wystawilam obrazek ale cisza w tym topiku... :p

Posted

doddy napisał(a):
O czyli nie tylko u mnie klapa dupa ze wszystkim. Jedynie pocieszenie ;)

Za Happy trzymam kciuki, by wszystko bylo ok.

Co do materialow - milego budowania :lol:

Ja wystawilam obrazek ale cisza w tym topiku... :p

ohh kochana zapewniam , że nie tylko u Ciebie klapen dupen :shake:
czasu na wszystko brakuje niestety :cool1:
happy ma stare urazy ze schroniska które wet by nie ruszał no ale jak bedzie jutro nadal kuleć to pojadę to sprawdzić , przy okazji wpakuje do auta marudę Johnego by go zaszczepić.
Budowac będzie jarek , ja to najwyżej podam mu młotka choć ja od styropianu to z dala się trzymam bo nie potrafię zdzierżyć tego trzeszczenia:diabloti:
aukcje widziałam - dzięki :) no nie wiem czemu te cioteczki nie chcą licytować ?? :shake:
ja mam dużo jeszcze bibelotów także wystawię ;) a nóż widelec coś się komuś spodoba :)

Posted

ruda76 napisał(a):
Jutro dam ogłoszenie ;)chociaz po ostanich doświadczeniach z osobami z Łodzi :razz:zainteresowanymi adopcjami nie wiem czy to ma jakikolwiek sens:oops:

Ogłoszenie dane.;)