andzia69 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Daria, w moim wieku to juz mozna :) Nie marudna tylko nie lubie okaleczonych zwierząt a wiem, ze Anitka mnie zrozumie i zrobi doga z uszkami . oj marudne, marudna:eviltong: to ja zamiast malować płotki, deski siedzem nad tymi mordami, a jej się nie podoba!:evil_lol: dobra - zrobiem - ale potem;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 oj, odpoczęłąś od duzych powierzchni poprostu ;) Przepraszam Andzia ale pies ma uszy i ogon , inny to juz kaleka . Poczekam , nigdzie mi sie nie spieszy :) Quote
andzia69 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 czy to kot???? kurdę felek - Zgredek jest mlodszy a po drzewach nie chce chodzić:evil_lol: Tora tyż jakoś nigdy nie chodzila:evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Leniwe te Twoje psy... A tymczasem kolejne fotki: Quote
dariaopole Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 piekny ten Nanulec. a co do okaleczania zwierząt zgadzam się z Tobą Beatko ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ja poprosze wiecej Brenusi !!! Dzieki Daria , uwazam , ze jezeli natura je tak stworzyla to nalezy to uszanowac. Quote
ruda76 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Dlatego ja mam staffiki a tam nic kompletnie się nie ucina , skaraca , ciacha , poprawia itd:eviltong: Quote
ruda76 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A gdzie jej będzie lepiej?:evil_lol: Spanie w łozku, trening wysiłkowy to to co te psy uwielbiają;) Quote
ruda76 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 a gdzie pięknisia ? wrociła juz do Beaty czy moze....moze :cool3: Quote
doddy Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Nana u mnie. Wraca jutro do Beaty. Quote
dariaopole Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ciocia doddy to cwana bestia :evil_lol: niby jej nie ma, a jak tylko jakis post pojawi się na wątku jej psiaka to od razu odpowiada :diabloti: może ma jakieś ukryte umiejętności wizjonerskie??:cool1: Quote
doddy Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 A bo ja dostaje powiadomienia mailem i stad my speed A Nanka juz musi wrocic by nastepna nasza pociecha zostala pozbawiona macicy I jeszcze trwaja wyliczanki czy bedzie to Mamba czy Tinka Melinka. Ale do wtorku mamy czas... Co do Nany strasznie mi przykro, ze Pani nia zainteresowana nas olala i nie raczyla nawet zadzwonic, ze zrezygnowala - ale co daje nam wizytowke ze sie nie nadaje na przewodnika dla naszego psiaka. Domku szukamy i teraz wiemy, ze spokojnie mozemy Nane oddawac do bloku bo w nim czuje sie swietnie. I spokojnie moze trafic do pracujacej rodziny, ktorej 3/4 dnia nie ma w domu bo zostaje cudnie Choc zycze jej by trafila nie tylko na kanape ale takze w czule objecia. Quote
dariaopole Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 a to dlatego spryciaro :evil_lol: Szkoda Nanusi. W tygodniu ruszam zatem śladem gabinetów weterynaryjnych powywieszać plakaty pięknisi :p Quote
doddy Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Ruszaj ciotka, ruszaj bo klapa jakos z chetnymi... I miej na uwadze, ze jakby ktos jechal na trasie WARSZAWA - OPOLE by zabral od nas choc kilka workow jedzenia do Ciebie. Bo mam nadzieje, ze uda sie uzbierac na kojec u Ciebie. A jak ocieplanie? Cos do przodu? Quote
dariaopole Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 psychicznie do przodu, dziś załatwiłam kilka dni wolnego w pracy, fizycznie - czekamy na odbiór materiałów więc to tylko kwestia czasu. Dzis może uda mi się zrobić bazarek bo jak narazie to w pracy siedzę :cool1: do tego moja happy ma coś z łąpa jakby tego wszystkiego mało było i czeka mnie podwójna wizyta u weta na szczepienie i kontrolę łapki :roll: Quote
doddy Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 O czyli nie tylko u mnie klapa dupa ze wszystkim. Jedynie pocieszenie ;) Za Happy trzymam kciuki, by wszystko bylo ok. Co do materialow - milego budowania :lol: Ja wystawilam obrazek ale cisza w tym topiku... :p Quote
dariaopole Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 doddy napisał(a):O czyli nie tylko u mnie klapa dupa ze wszystkim. Jedynie pocieszenie ;) Za Happy trzymam kciuki, by wszystko bylo ok. Co do materialow - milego budowania :lol: Ja wystawilam obrazek ale cisza w tym topiku... :p ohh kochana zapewniam , że nie tylko u Ciebie klapen dupen :shake: czasu na wszystko brakuje niestety :cool1: happy ma stare urazy ze schroniska które wet by nie ruszał no ale jak bedzie jutro nadal kuleć to pojadę to sprawdzić , przy okazji wpakuje do auta marudę Johnego by go zaszczepić. Budowac będzie jarek , ja to najwyżej podam mu młotka choć ja od styropianu to z dala się trzymam bo nie potrafię zdzierżyć tego trzeszczenia:diabloti: aukcje widziałam - dzięki :) no nie wiem czemu te cioteczki nie chcą licytować ?? :shake: ja mam dużo jeszcze bibelotów także wystawię ;) a nóż widelec coś się komuś spodoba :) Quote
doddy Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Wstawiaj. Kojce potrzebne... Tym bardziej ze jest taka mozliwosc. Lepiej zainwestowac w kojec 800zl bo to jak inwestycja w 2 miesiace hotelu... Quote
ruda76 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Jutro dam ogłoszenie ;)chociaz po ostanich doświadczeniach z osobami z Łodzi :razz:zainteresowanymi adopcjami nie wiem czy to ma jakikolwiek sens:oops: Quote
dariaopole Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 ruda : warto spróbować !!! przy okazji zapraszam wszystkie cioteczki na bazarek z którego dochód będzie przeznaczony na zakup kojca dla bullowatego w potrzebie :cool3: : http://www.dogomania.pl/forum/showth...11#post7944811 Quote
ruda76 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ruda76 napisał(a):Jutro dam ogłoszenie ;)chociaz po ostanich doświadczeniach z osobami z Łodzi :razz:zainteresowanymi adopcjami nie wiem czy to ma jakikolwiek sens:oops: Ogłoszenie dane.;) Quote
Recommended Posts