Beata_Dorobczyńska Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 No co ??? Znalazłaś to Twoje więc o co chodzi ? :diabloti: Quote
ruda76 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Beata_Dorobczyńska']No co ??? Znalazłaś to Twoje więc o co chodzi ? :diabloti:[/quote] dobra , dobra:evil_lol: Jest w tzw przytulisku u nas w Łodzi gdzie mają 1000 psow w jednym i ponad 1000 w drugim miejscu. Przytulisko jest prywatne i ma podpisane umowy z ok 50 gminami ( chyba tak było napisane ) na zabieranie ( wyłapywanie ) psow. I dlatego chyba taka cholerna ilosc tych zwierzat Quote
andzia69 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='ruda76']dobra , dobra:evil_lol: Jest w tzw przytulisku u nas w Łodzi gdzie mają 1000 psow w jednym i ponad 1000 w drugim miejscu. Przytulisko jest prywatne i ma podpisane umowy z ok 50 gminami ( chyba tak było napisane ) na zabieranie ( wyłapywanie ) psow. I dlatego chyba taka cholerna ilosc tych zwierzat[/QUOTE] czy to nie przypadkiem to przytulisko, gdzie gosć "kolekcjonuje" rasy agresywne??? i ostatnio było głosno, ze to nielegalne przytulisko????:crazyeye: Quote
ruda76 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='andzia69']czy to nie przypadkiem to przytulisko, gdzie gosć "kolekcjonuje" rasy agresywne??? i ostatnio było głosno, ze to nielegalne przytulisko????:crazyeye: Nie wiem co on tam kolekcjonuje ale jedno jest tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76537&highlight=wojtyszki a drugie ma w Łodzi i jeszcze tu jest informacja o tych.......miejscach. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80846 Quote
andzia69 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 TO TO "PRZYTULISKO':shake: to jest przytulisko na skalę masową - 5 zeta za psa dziennie od gminy - nieźle x 2500 psów =...... całkiem spora kasa do zarobienia! ciekawa jestem ile z tych pieniędzy faktycznie idzie na psy.... Quote
ruda76 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='andzia69']TO TO "PRZYTULISKO':shake: to jest przytulisko na skalę masową - 5 zeta za psa dziennie od gminy - nieźle x 2500 psów =...... całkiem spora kasa do zarobienia! ciekawa jestem ile z tych pieniędzy faktycznie idzie na psy....[/quote] Ja to pozostawię bez komentarza Quote
doddy Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Jezeli to to schronisko, to tam powinno byc mase bullowatych. Przy Tasmanie ten Pan opowiadal, ze ma kilkanascie amstaffow na dozywociu wyciaganych z dziwnych miejsc... O tej placowce chodzily rozne sluchy... Wlacznie z takimi, ze psy sie tam zagryzacja w masowej ilosci. Quote
ruda76 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='doddy']Jezeli to to schronisko, to tam powinno byc mase bullowatych. Przy Tasmanie ten Pan opowiadal, ze ma kilkanascie amstaffow na dozywociu wyciaganych z dziwnych miejsc... O tej placowce chodzily rozne sluchy... Wlacznie z takimi, ze psy sie tam zagryzacja w masowej ilosci.[/quote] ten pies ktorego zdjecie zamiesciłam to pochodzi od nich. Quote
dariaopole Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 wczoraj dotarły do mnie ogłoszenia Nany, także w tygodnie będziemy modelkę rozwieszać :) Quote
dariaopole Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 fotka oczywiście ....łóżkowa !!:evil_lol: Quote
doddy Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Mysle o jakims poslanku dla psow, ale nic mi sie nie podoba... Zreszta posciel latwiej mi prac co 2 dni. Quote
andzia69 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Nanka - coś dzisiaj ciotki chyba sobie wolne od ciebie zrobily!!!:mad::mad::mad: Quote
dariaopole Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Andzia : no co Ty, dzień jeszcze sie nie skończył :cool3: Quote
andzia69 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Nanusiu - chiba wszystkie ciotki to allegro powinny dla ciebie zrobic bo na zimę zostaniesz bez domu:placz: Quote
dariaopole Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 andzia69 napisał(a):Nanusiu - chiba wszystkie ciotki to allegro powinny dla ciebie zrobic bo na zimę zostaniesz bez domu:placz: Andzia wypluj te słowa !!!!! na dniach rozwieszam plakaty Nanki no i mam nadzieję , że może jakiś opolski domek się znajdzie w końcu :cool3: Quote
dariaopole Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 tak, dzisiaj doddy miała z nią jechać do weta sprawdzić czy wszystko ok Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ruda, a co to za piesek ponad rednosem ? Quote
ruda76 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Tez jest w tym cholernym przytulisku gdzie są tysiace psow Quote
ruda76 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showth...ight=wojtyszki a drugie ma w Łodzi i jeszcze tu jest informacja o tych.......miejscach. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80846 Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ruda z drugiego linku, co to za owczarek ????? Quote
ruda76 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Około 3 - letni spokojny pies. Nr chip: 14040. ten? Quote
Recommended Posts