ruda76 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 trzymam za ciebie kciuki mordeczko. Mam nadzieje ,ze sterylka przebiega dobrze i bez komplikacji;) Quote
doddy Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Nana zyje Nie zjadly jej moje psy, ona moich tez nie Ogolnie troszkie sie obawialismy, czy po tym udarze wszystko bedzie ok, ale bardzo ladnie sie wybudzila, nie bylo komplikacji. W srodku tez wszystko wygladalo ok. Teraz odsypia niunia narkoze. Quote
dariaopole Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 doddy napisał(a):Nana zyje Nie zjadly jej moje psy, ona moich tez nie Ogolnie troszkie sie obawialismy, czy po tym udarze wszystko bedzie ok, ale bardzo ladnie sie wybudzila, nie bylo komplikacji. W srodku tez wszystko wygladalo ok. Teraz odsypia niunia narkoze. no to bardzom siem cieszem :) Nanusia to taki cyborg kochany, wszystko zniesie dzielnie !!! Quote
ruda76 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 :bigcool::bigcool::bigcool::thumbs::bigcool: Quote
andzia69 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 tylko gdzie jest domek......:shake: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Okropnosc , fuuuu, znowu na lozku a Alter na podlodze . Quote
ruda76 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Dodddy u Ciebie panuje taki ład i porządek w stadzie, Zapraszam do siebie do domu bo trudno u mnie zobaczyc z Piratem taki obrazek Quote
doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Ogloszenie do druku http://coffeeshop.nazwa.pl/Doddy_plakaty_Nana.jpg Quote
JamniczaRodzina. Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Gabi u mnie się ładnie wyświetla. Quote
doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Nana na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=250325049 Quote
andzia69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ciotka - ja bym zmienila troszku zdjatka.... na to kołami do góry i na to jak siedzi w kufni z pysiem do góry - bardzo ładnie na nich wyjszla - a wywaliłabym to zdjęcie zza kraty - ale to taka moja sugestyjka:eviltong: Quote
doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Tamte fotki byly w poprzedniej aukcji. I byla klapa. Doszlam do wniosku, ze dam wzruszajace zdjecia to moze kogos ruszy. W razie co wroce w nastepnej aukcji do tamtych fotek. Juz kombinuje jak gooopia... Quote
dariaopole Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 doody - olej szukanie domku dla Nany w końcu 3 potwory w mieszkaniu to żadna przesada :evil_lol: chociaż jak Alterek pójdzie to przydałby ci się w domu jakiś mezczyzna :cool3: Quote
doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Nana jest teraz u KasiNDM z niebieskiego forum. I juz ugryzla jej Demona w fafelek. Oj wesolo teraz Kasia ma w domu. Oprocz Demona Kasia ma w domu jeszcze sunie astke Joyke. Stanelo na tym, ze Kasia postara sie Nane przetrzymac przez weekend ale w niedziele ja pewnie bede musiala zabrac. Ah ta Nana. Do pieseckow ona sie nie nadaje. Alter i Brena sa aniolkami i do niej nie podchodza, to ich nie rusza ale Kasia ma mlode, zabawowe psy. A Nana nie lubi jak ktos do niej za blisko podchodzi... Quote
dariaopole Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 no wiec doddy albo domek bez psów albo domek.....twój :evil_lol: Quote
doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 U mnie odpada ;) Wlasnie dostalam sms od Kasi, ze oddala swoje psy na noc do znajomej... Zastrzele sie z ta Nana. Czy my zawsze musimy miec wpisane w zyciorys rzezbienie sie z psami? Quote
dariaopole Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 takiż juz los biednych samarytan :evil_lol: Quote
doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Ja sie zastrzele normalnie... I jeszcze kolejna bida w Katowicach... Quote
Recommended Posts