ruda76 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ogloszenie było w sobotę :pJakie wiesci? czy jest ktoś niuńką zainteresowany:cool3: halllo, hallo ciociu Doddy- nie spimy już:evil_lol: Quote
dariaopole Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ciocia doddy już nie śpi tylko inne wątki na razie oblatuje ;) Quote
doddy Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Nikt o nia nie dzwonil. Ja juz przemilczam temat Nanki, bo ona to mi sen z powiek sciaga. Bidulka jest w tym kojcu... Quote
andzia69 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Nanka, grubasie - siupaj po domek!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 A teraz na nocny spacer na pierwszą strone . Quote
doddy Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 A zgadnij? Cisza:eviltong: A jakiej tresci dalas ogloszenie? Bo o szczeniaki do mnie dzwonili :evil_lol: Na forum amstaffow jakis Pawel zainteresowal sie Nana. Quote
andzia69 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ale zainteresował się na poważnie czy znowu jakis słomiany zapał???? rozmawiał z tobą czy ino tylko napisał???? Quote
dariaopole Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 doodyś a macie już plakaty Nanki ??? jeśli tak to prześlij ze 20 , porozwieszam tu i tam , z tego co wiem to chyba nikt nie dzwonił do Cię z Opola w sprawie Bastera ale widziałam , ze karteczki z numerami były oderwane :cool3: może Nance się poszczęści ??? Quote
doddy Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Daria plakaty dopiero sie robia. Co do Pawla - na razie poprosil o nr telefonu. Chcialby przyjechac. Zobaczymy. Dobrze o nim swiadczy fakt, ze chce przyjechac ja zobaczyc. Z reguly chca bysmy to my dowozili psy. W kazdym razie powinnismy wysterylizowac Nane jeszcze w tym tygodniu. Chyba musze ja umiescic po prostu w szpitalu. Quote
ruda76 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 doddy napisał(a):A zgadnij? Cisza:eviltong: A jakiej tresci dalas ogloszenie? Bo o szczeniaki do mnie dzwonili :evil_lol: Na forum amstaffow jakis Pawel zainteresowal sie Nana. Amstaffy w różnym wieku oddam;) Quote
kiddy Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jest hotelik pod Wrocławiem lub we Wrocławiu który chętnie przyjmie bulla po przejściach na DT koszt 20 zł za dobę i szkolenie gratis:)))))))))). Quote
doddy Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Kiddy - dziekujemy, ale nie skorzytamy :) Nana ma bezplatny tymczasik tylko domu nie ma. W srode o 9 rano sterylka. Quote
andzia69 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 kiddy napisał(a):Jest hotelik pod Wrocławiem lub we Wrocławiu który chętnie przyjmie bulla po przejściach na DT koszt 20 zł za dobę i szkolenie gratis:)))))))))). dobrze wiedzieć, bo jakby znowu trzeba było jakiegos biedaka na szybko wyciagać to będziemy wiedzieć gdzie!:lol: Kiddy - jaka jest sytuacja we Wrocławiu z tym maluchem???? Bo ostatnio dziewczyny wklejały jego zdjęcia,ze on dalej siedzi a mił isć do domu.... Quote
desdemona Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 to dobrze, ze facet chce przyjechac, zeby zobaczyc Nane. bedziecie widziec z kim macie do czynienia. Quote
ulvhedinn Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ten hotelik dotyczy tylko bulli, czy innych sierotek też? Quote
andzia69 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ulvhedinn napisał(a):Ten hotelik dotyczy tylko bulli, czy innych sierotek też? na pewno wszytkie bidy wezmą - w konvu nie astowate są latwiejsze! a co ty ciotka kombinujesz??? Quote
doddy Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Po Wroclawiu blaka sie amstaffka. Tak sobie mysle, ze gdyby dziewczyny ja zlapal to moze umiescic ja w tym hoteliku i Kiddy podjelaby sie pracy z sunia. Quote
andzia69 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 doddy napisał(a):Po Wroclawiu blaka sie amstaffka. Tak sobie mysle, ze gdyby dziewczyny ja zlapal to moze umiescic ja w tym hoteliku i Kiddy podjelaby sie pracy z sunia. ino najpierw ją trza zlapać:shake: i to wcześniej niż schron czy jakiś kark:angryy: Quote
ulvhedinn Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 andzia69 napisał(a):na pewno wszytkie bidy wezmą - w konvu nie astowate są latwiejsze! a co ty ciotka kombinujesz??? Muszę gdzieś upchnąć psa, który od roku nie wyszedł z mieszkania :shake: Odebrać go się da, ale nie mamy co z nim zrobić... :-( A na tą astkę faktycznie trza by sie przyczaić.... :roll: Quote
dariaopole Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Przy okazji podnoszenia Nanki zareklamuję bazarki na Fundację Ast :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84196 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7267121#post7267121 Quote
desdemona Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Nana w gore na dobranoc:) pokazuj sie! Quote
Recommended Posts