Ka$ka9141868 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Do góry do góry aż pod chmury :D Nanuś do domku noo. czy nikt nie chce tak pięknego amstaffika?? :( Quote
andzia69 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 doddy napisał(a):Nie śmiej się ciotka andzia, bo następnego przywiozę Tobię za całokształt pomocy. ha ha ha - to ja nie wracam do Kielcow a nad morze masz daleko!!!:eviltong: Quote
doddy Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 W Szczecinie jest duuużo astów. W tym Mamba bis :p Quote
ruda76 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 doddy napisał(a):W Szczecinie jest duuużo astów. W tym Mamba bis :p Taka ładna jak Mamba teraz czy taka chora jak Mamba kiedyś? Quote
ruda76 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Doddy czy ja dobrze pamietam ,ze Nana to niekoniecznie do bloków;) Quote
ruda76 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Czy dzwonił ktoś z Łodzi w sprawie psiakow po ogłoszeniu ktore sie u nas ukazało? Quote
doddy Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Nana może do bloków. ;) Na razie nikt od Was nie dzwonił. Od nas zresztą też... Dziś ukazały się nasze ogłoszenia i dzwonił jedynie fajny Pan o Bastera. Łudzę się, że jeszcze zadzwoni :oops: Ogólnie dawanie przez nas ogłoszeń daje efekty, bo ludzie dzwonią. Ale wszyscy szukają piesków do 2 lat, bo chcą by się "przyzwyczaiły" - jakby 6 letni pies już się nie mógł przyzwyczaić... Quote
ruda76 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Doddy przed chwila rozmawiałam z Kasią ;)tą zainteresowaną Piratem. Poleciłam jej naszą Nankę, poniewaz Kasia szuka mniejszego ( czytaj drobniejszego ) psa do bloków gdzie mieszka wraz z mamą. Obiecała ,ze wejdzie na " niebieskie" i poczyta o Nance;) Quote
ruda76 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 doddy napisał(a):Nana może do bloków. ;) Na razie nikt od Was nie dzwonił. Od nas zresztą też... Dziś ukazały się nasze ogłoszenia i dzwonił jedynie fajny Pan o Bastera. Łudzę się, że jeszcze zadzwoni :oops: Ogólnie dawanie przez nas ogłoszeń daje efekty, bo ludzie dzwonią. Ale wszyscy szukają piesków do 2 lat, bo chcą by się "przyzwyczaiły" - jakby 6 letni pies już się nie mógł przyzwyczaić... Kasia nie zapomnij o tym młodym z łodzkiego schronu on ma mniej niz 2 lata;) Quote
doddy Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Ok, będę w razie co podawać Wasze nr tel. Nana ma jednego obserwatora na allegro, Baster 2 ale coś na razie nic z tego nie wynika, poza tym że nadal siedzą w kojcach... Może w czwartek porobię im nowe fotki. Quote
ruda76 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 doddy napisał(a):Ok, będę w razie co podawać Wasze nr tel. Nana ma jednego obserwatora na allegro, Baster 2 ale coś na razie nic z tego nie wynika, poza tym że nadal siedzą w kojcach... Może w czwartek porobię im nowe fotki. Ja sadze ,ze najszybciej znajdziemy jej dom wciskajac komuś znajomemu;) Oczywiscie w grę wchodzi tylko dobry dom z miękkim łozkiem:cool3: Quote
doddy Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 No to musisz ciotka wsrod swoich juz szukac. U mnie wszyscy zapsieni po pas. Ja to juz dzis sie zalamalam nia. Okaze sie, ze duzo starszy od niej Baster szybciej znajdzie dom... Quote
ruda76 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 doddy napisał(a):No to musisz ciotka wsrod swoich juz szukac. U mnie wszyscy zapsieni po pas. Ja to juz dzis sie zalamalam nia. Okaze sie, ze duzo starszy od niej Baster szybciej znajdzie dom... Moi juz tez zapsieni ale moze .....czasami.....inny sposob mi nie przychodzi do głowy. Chyba ,ze ta Kasia będę miała z nią kontakt;) zapytam czy czytała;)przypomnę jutro o Nanie telefonicznie;) P.S. Ona miała Frodo wiesz co to za historia? Quote
ruda76 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='doddy']No to musisz ciotka wsrod swoich juz szukac. U mnie wszyscy zapsieni po pas. No to ja juz działam:p i czekam na odpowiedz czy Kasi mama zgodzi się na naszą Nankę;) Quote
andzia69 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ruda76 napisał(a):Doddy przed chwila rozmawiałam z Kasią ;)tą zainteresowaną Piratem. Poleciłam jej naszą Nankę, poniewaz Kasia szuka mniejszego ( czytaj drobniejszego ) psa do bloków gdzie mieszka wraz z mamą. Obiecała ,ze wejdzie na " niebieskie" i poczyta o Nance;) To nie wiedzialam,że Nanka jest mniejsza - drobniejsza od staffika:eviltong: Quote
ruda76 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 andzia69 napisał(a):To nie wiedzialam,że Nanka jest mniejsza - drobniejsza od staffika:eviltong: Od Pirata moze nie mniejsza bo on jest wyjątkowo malutki ale trzeba ......no wiesz -Nana musi znaleźc wreszcie dom;) Quote
andzia69 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ruda76 napisał(a):Od Pirata moze nie mniejsza bo on jest wyjątkowo malutki ale trzeba ......no wiesz -Nana musi znaleźc wreszcie dom;) a no to , taaak - Nana to taka milusia miniatura amstaffki!!!:loveu: Quote
andzia69 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 przeczytałam na niebieskim,że ona chce przygarnąć bulopodobnego piesa z Sochaczewa...:-( Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 To żadna miniatura, normalna , gadajaca sunia amstaffka :) Quote
ruda76 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):To żadna miniatura, normalna , gadajaca sunia amstaffka :) Beata;) nie powalaj nam konstrukcji;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Wy sie nie znacie , wiem co piszę albo .............. i nie . Dobra, miniatura, bezgłośna, pieknie umaszczona , absolutnie niesamowita szuka domu na już. Quote
BeataA Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):... bezgłośna ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts