Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś jest ogłoszenie o Nanie i Basterze w gazecie. Jest tez o Miodziu ale on już wrócił do domku.
Na razie w telefonach cisza. :placz:
Ale nadzieja matka głupich więc wierzę.

Ponadto ogłosiłam nasze burki na portalach w necie.
Jak Wy macie czas, też pomóżcie ogłaszać i zbierać kasę.

Posted

ruda76 napisał(a):
Te ogłoszenia o astach to moze porzowieszamy z ciotką Olgą po hurtowniach zoologicznych:cool3: choc nie mam pojecia czy to dobry pomysł ale zawsze.....

wszędzie, gdzie będą widoczne!!! a moze w centrach handlowych -np. Tesco, Real - tam są takie tablice ogloszen???

Posted

Beatko, kastracja telefonu to mały, nieszkodliwy, bezbolesny zabieg, wykonywany w znieczuleniu. Koszt 30zl. Dziala calkiem ok, tylko baterie mu na krócej działają, ale nie jestem pewna czy to nie wada tego że jego właścicielka dużo gada!P.S. Odnaleźliśmy właścicieli Miodzia, więc stan psów powrócił do normy. Teraz tylko sunia ze Szczecina. P.S.S. Ogłoszenia w hurtowniach są bardzo dobrym pomysłem.

Posted

ruda76 napisał(a):
musze pogadac z ciotką Olgą czy pomoze:mad:

Czemu jej jescze nie było dzis u Nany?:cool3:

Bo sierota olga watku nie miala. :) a poszukac tez nie miala czasu. ( w koncu pierwszy dzien w pracy bylam)
Oczywiscie, ze sie zgodze, pytac nie musisz!
Druknij tylko troche

Posted

andzia69 napisał(a):
wszędzie, gdzie będą widoczne!!! a moze w centrach handlowych -np. Tesco, Real - tam są takie tablice ogloszen???

Andzia wy w Kielcach macie miec miedzynarodową wystawę:eviltong:ale się rozkręciły te Kielce:razz:

Posted

doddy napisał(a):
Kobity ja Wam mogę wydrukować ogłoszenia kolorowe i przesłać ale czekam na powrót Iny z wakacji na lekki retusz ogłoszeń.

ciotka wydrukowac to i my mozemy na laserowej ja juz zaprojektowałam:eviltong:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Ja nie wiem z czego Ty się smiejesz ;) - to będzie faktem wiec lepiej niech ja ktoś przygarnie.

Tak na serio to wcale mi nie do śmiechu:roll: bo czas ucieka a w telefonie głucha cisza