ruda76 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nana ma ok.5-7 lat. Jest psem domowym. Obecnie przebywa w Warszawie. Aktualne zdjęcia Nany: Quote
ruda76 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 chyba sama sobie podniosę Nankę bo zerowe zainteresowanie:mad: Quote
doddy Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Nana ma cieczkę, więc sterylka chwilowo przełożona, a my od jutra jesteśmy wzbogacone o kolejnego amstaffa. Quote
ruda76 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 to moze powiesz cos wiecej:cool3: Czyżby suka ze Szczecina?;) Quote
doddy Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Nie, pies znaleziony, który miał być uśpiony z powodu braku miejsca w schronisku. Ciotki pilnie potrzebna nam pomoc finansowa - teraz to zaczyna brzmieć nieciekawie taka ilość psów u nas. Potrzebna nam pomoc na opłacenie lecznic, hoteli a także puszki dla naszych psów. POMOCY!!!! Quote
andzia69 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 szittt - nic nie ubywa (oprócz kasy:-() a tu następne nieszczęścia... Quote
doddy Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Dałam wszystkie nasze psy do Oferty na poniedziałek. Jak macie taką możliwość to ogłaszajcie nasze psy w prasie lokalnej u Was. Quote
ruda76 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Doddy a mozesz podac przykładową tresc do ogłoszen . u nas w codziennej prasie mamy takie mozliwości tylko podaj tekst -oki?;) Quote
doddy Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 1) AMSTAFF z rodowodem, brązowy pręgowany z ciętymi uszami w wieku 8 lat, wykastrowany, zaszczepiony, szuka nowego domu po stracie właścicieli. 2) PITBULL RED NOSE, młody, wykastrowany, w wypadku stracił oko, poszukuje nowego, kochającego właściciela. 3) AMSTAFFKA brązowa pręgowana z ciętymi uszami, w wieku 5-7 lat, domowa, szuka nowego domu. 4) AMSTAFFKA, młoda, błękitna pręgowana z białymy znaczeniami, uszy cięte, wysterylizowana, poszukuje nowego domu. 5) AMSTAFF, roczny, rudy, z nieciętymi uszami, łagodny do ludzi, poszukuje nowego domu. A resztę się mówi w rozmowie telefonicznej :) Jak można dać dłuższy tekst to się jeszcze można dopisać, że pies przebywa w Warszawie (Szczecinie) a adopcja jest możliwa w całej PL. Ogłoszenia w prasie są czysto sloganowe, potem się mówi więcej. A jak nie chcą tego psa, w sprawie którego dzwonią to ja ich odsyłam na stronę internetową. A jak ktoś jest wybitnie fajny, a nie ma netu, to wysyłamy im ogłoszenia o naszych psach pocztą. Tak było w przypadku super domku dla Shiry. Wysłaliśmy ogłoszenia, a dziś Shira ma suuuper dom! Quote
ruda76 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 dobra zaraz sobie to wydrukuje i działam ;) a teraz zobacz to bo ................ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6677525#post6677525 Quote
ruda76 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 doddy napisał(a):1) AMSTAFF z rodowodem, brązowy pręgowany z ciętymi uszami w wieku 8 lat, wykastrowany, zaszczepiony, szuka nowego domu po stracie właścicieli. 2) PITBULL RED NOSE, młody, wykastrowany, w wypadku stracił oko, poszukuje nowego, kochającego właściciela. 3) AMSTAFFKA brązowa pręgowana z ciętymi uszami, w wieku 5-7 lat, domowa, szuka nowego domu. 4) AMSTAFFKA, młoda, błękitna pręgowana z białymy znaczeniami, uszy cięte, wysterylizowana, poszukuje nowego domu. 5) AMSTAFF, roczny, rudy, z nieciętymi uszami, łagodny do ludzi, poszukuje nowego domu. A resztę się mówi w rozmowie telefonicznej :) Jak można dać dłuższy tekst to się jeszcze można dopisać, że pies przebywa w Warszawie (Szczecinie) a adopcja jest możliwa w całej PL. Ogłoszenia w prasie są czysto sloganowe, potem się mówi więcej. A jak nie chcą tego psa, w sprawie którego dzwonią to ja ich odsyłam na stronę internetową. A jak ktoś jest wybitnie fajny, a nie ma netu, to wysyłamy im ogłoszenia o naszych psach pocztą. Tak było w przypadku super domku dla Shiry. Wysłaliśmy ogłoszenia, a dziś Shira ma suuuper dom! Rozumiem ,ze to jest aktualny stan na chwilę obecną. Zamieszcze ogłoszenia i Twoj nr tel -ok?;) Quote
doddy Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 To jest stan prawie obecny. Mamy ich troszku więcej... 1) Baster - jest u nas, czyli Wawa - 0 501 797 018 2) SEVEN - jest w hotelu pod opieką Sandry, w Szczecine, więc do niej podajemy telefonik 0 502 309 385 (swoją drogą przez te ogłoszenia to znam go już na pamięć) 3) NANA - tel podaj do Beaty 0 668 110 726 4) SAMBA - tel do Sandry0 502 309 385 - miejsce przebywania Szczecin 5) Tel do mnie 0 501 797 018 (zapomniałam przy nim dodać, że jest wykastrowany). Do tej 8 latki już idę. Ale my nie weźmiemy bo mamy nad program już 2 psy a nie mamy kasy nawet na sterylkę Nany, bo konto fundacji widzi swoje dno ;) Quote
ruda76 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 kaska9141868 napisał(a):podnosic co 15 min niee Tak Kasiu:evil_lol: :evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 no to i ja sobie podniosę!!!!! Nana - ty cholero!!! Kiedy pojdziesz do domu!???;) Quote
Ka$ka9141868 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 to ta ja też podrzucam tylko żeby nie spadła :D :D :D :lol: Kochanie do domku mykaj a nie tak siedzisz z ciotkami :) :) Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [FONT=Arial]:oops:...a mi Nanka zaginęła w subskrybcjach jak robiłam porządki ...... już ciotka wróciła ... Nie dam rady inaczej pomóc jak tylko zagladając tu ....rozmawiając z potencjalnymi wielbicielami bullowatych ...ale niestety wszyscy chcą szczeniaczka ... [/FONT] Quote
desdemona Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 szczeniaka chca? a potem co? 2-3 latka i pozbywaja sie psiakow. brak slow... Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='desdemona']szczeniaka chca? a potem co? 2-3 latka i pozbywaja sie psiakow. brak slow...[FONT=Arial]głupoty z ludzi nie wyplenisz ....to jak chwasty rozrasta się na kolejne pokolenia:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts