Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, pies znaleziony, który miał być uśpiony z powodu braku miejsca w schronisku.

Ciotki pilnie potrzebna nam pomoc finansowa - teraz to zaczyna brzmieć nieciekawie taka ilość psów u nas.
Potrzebna nam pomoc na opłacenie lecznic, hoteli a także puszki dla naszych psów. POMOCY!!!!

Posted

1) AMSTAFF z rodowodem, brązowy pręgowany z ciętymi uszami w wieku 8 lat, wykastrowany, zaszczepiony, szuka nowego domu po stracie właścicieli.

2) PITBULL RED NOSE, młody, wykastrowany, w wypadku stracił oko, poszukuje nowego, kochającego właściciela.

3) AMSTAFFKA brązowa pręgowana z ciętymi uszami, w wieku 5-7 lat, domowa, szuka nowego domu.

4) AMSTAFFKA, młoda, błękitna pręgowana z białymy znaczeniami, uszy cięte, wysterylizowana, poszukuje nowego domu.

5) AMSTAFF, roczny, rudy, z nieciętymi uszami, łagodny do ludzi, poszukuje nowego domu.

A resztę się mówi w rozmowie telefonicznej :)
Jak można dać dłuższy tekst to się jeszcze można dopisać, że pies przebywa w Warszawie (Szczecinie) a adopcja jest możliwa w całej PL.

Ogłoszenia w prasie są czysto sloganowe, potem się mówi więcej. A jak nie chcą tego psa, w sprawie którego dzwonią to ja ich odsyłam na stronę internetową.
A jak ktoś jest wybitnie fajny, a nie ma netu, to wysyłamy im ogłoszenia o naszych psach pocztą. Tak było w przypadku super domku dla Shiry.
Wysłaliśmy ogłoszenia, a dziś Shira ma suuuper dom!

Posted

doddy napisał(a):
1) AMSTAFF z rodowodem, brązowy pręgowany z ciętymi uszami w wieku 8 lat, wykastrowany, zaszczepiony, szuka nowego domu po stracie właścicieli.

2) PITBULL RED NOSE, młody, wykastrowany, w wypadku stracił oko, poszukuje nowego, kochającego właściciela.

3) AMSTAFFKA brązowa pręgowana z ciętymi uszami, w wieku 5-7 lat, domowa, szuka nowego domu.

4) AMSTAFFKA, młoda, błękitna pręgowana z białymy znaczeniami, uszy cięte, wysterylizowana, poszukuje nowego domu.

5) AMSTAFF, roczny, rudy, z nieciętymi uszami, łagodny do ludzi, poszukuje nowego domu.

A resztę się mówi w rozmowie telefonicznej :)
Jak można dać dłuższy tekst to się jeszcze można dopisać, że pies przebywa w Warszawie (Szczecinie) a adopcja jest możliwa w całej PL.

Ogłoszenia w prasie są czysto sloganowe, potem się mówi więcej. A jak nie chcą tego psa, w sprawie którego dzwonią to ja ich odsyłam na stronę internetową.
A jak ktoś jest wybitnie fajny, a nie ma netu, to wysyłamy im ogłoszenia o naszych psach pocztą. Tak było w przypadku super domku dla Shiry.
Wysłaliśmy ogłoszenia, a dziś Shira ma suuuper dom!

Rozumiem ,ze to jest aktualny stan na chwilę obecną.
Zamieszcze ogłoszenia i Twoj nr tel -ok?;)

Posted

To jest stan prawie obecny. Mamy ich troszku więcej...

1) Baster - jest u nas, czyli Wawa - 0 501 797 018
2) SEVEN - jest w hotelu pod opieką Sandry, w Szczecine, więc do niej podajemy telefonik 0 502 309 385 (swoją drogą przez te ogłoszenia to znam go już na pamięć)
3) NANA - tel podaj do Beaty 0 668 110 726
4) SAMBA - tel do Sandry0 502 309 385 - miejsce przebywania Szczecin
5) Tel do mnie 0 501 797 018 (zapomniałam przy nim dodać, że jest wykastrowany).

Do tej 8 latki już idę. Ale my nie weźmiemy bo mamy nad program już 2 psy a nie mamy kasy nawet na sterylkę Nany, bo konto fundacji widzi swoje dno ;)

Posted

[FONT=Arial]:oops:...a mi Nanka zaginęła w subskrybcjach jak robiłam porządki ......

już ciotka wróciła ...
Nie dam rady inaczej pomóc jak tylko zagladając tu ....rozmawiając z potencjalnymi wielbicielami bullowatych ...ale niestety wszyscy chcą szczeniaczka ...
[/FONT]

Posted

[quote name='desdemona']szczeniaka chca? a potem co? 2-3 latka i pozbywaja sie psiakow. brak slow...[FONT=Arial]głupoty z ludzi nie wyplenisz ....to jak chwasty rozrasta się na kolejne pokolenia:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]