Ka$ka9141868 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ok powiem jej i zadzwoni. ps.ja mogę pomóc z allegro. Quote
andzia69 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 no ia jak nie kochac tej suni????:loveu::loveu::loveu: Kasia - więc czekamy na wieści kiedy ciocia zadzwoni!;) Quote
doddy Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Ńa razie ciocia nie dzwoniła ;) Dzwonił tylko jakiś debil o 8 rano, że szuka psa ze spoko wyglądem :eviltong: Quote
andzia69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 trza się go bylo spytać czy on ma spoko wyglad bo inaczej pies zagryza!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 dotarłam ale niestety nadal wirtualnie :shake: Quote
dariaopole Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 doddy napisał(a): Dzwonił tylko jakiś debil o 8 rano, że szuka psa ze spoko wyglądem :eviltong: :roll: :???: :hmmmm: a określił co bliżej oznacza "spoko wygląd "?? Quote
Ka$ka9141868 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Miewiem powiedziała że zadzwoni a co z allegro.pl Quote
doddy Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Tobie Kasiu za allegro dziękuję. A na odzew od rodziny czekam ;) Quote
ruda76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 w sobote byłam w schronie i byli chetni na amstaffkę. Ogladali tą sukę podobną do Nanki ale pierwszym pytaniem było -czy brała udział w walkach ze wzgledu na wygląd ( uszy) Brak słow na ten temat:roll: Quote
Ka$ka9141868 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Przecirz kilka lat temu kpiowało się uszy amstaffom pit bullom itp. Przecierz to normalne bylo a jak by brał udział w walkach to miaby na przednich łapach i na mordzce blizny :roll: Quote
desdemona Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 a po co im to??? jakby brala udzial w walkach to by przeciez miala blizny. Quote
ruda76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='kaska9141868']Przecirz kilka lat temu kpiowało się uszy amstaffom pit bullom itp. Przecierz to normalne bylo a jak by brał udział w walkach to miaby na przednich łapach i na mordzce blizny :roll: Kasiu Ty chyba nie byłas tak na serio zainteresowana Nanką bo jak czytam o Twojej sytuacji tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78439 to był chyba chwilowy wybryk Quote
doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Sylwia trzeba im było powiedzieć, że amstaffy biora udział w walkach w kisielu i zalizywaniu ;) A Nanula czeka nadal. Może któraś z ciotek chciała by jej zasponsorować spot antykleszczowy? albo obrożę przeciw? Quote
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='ruda76']Kasiu Ty chyba nie byłas tak na serio zainteresowana Nanką bo jak czytam o Twojej sytuacji tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78439 to był chyba chwilowy wybrykmasakra....rozumowanie na poziomie :roll:.... Nanuś .......dlaczego nikt cię nie zauważa.....:shake: Quote
ruda76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='doddy']Sylwia trzeba im było powiedzieć, że amstaffy biora udział w walkach w kisielu i zalizywaniu ;) A Nanula czeka nadal. Może któraś z ciotek chciała by jej zasponsorować spot antykleszczowy? albo obrożę przeciw? Ja mam wogole często mieszane uczucia jak zamieniam kilka zdan z potencjalnymi zainteresowanymi:angryy: Ci ludzie mają astkę u rodziców tego chłopaka więc niby wiedzą co i jak. A swoją drogą to nikt do Ciebie nie dzwonił bo podałam stronę fundacji ? Quote
doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Do mnie dzwoni 10 osób dziennie. Ale z reguły są to osoby z netu, nie z polecenia. Z reguły dzwonią o stare i nieaktualne ogłoszenia. Podaję im wtedy stronę Fundacji, ale nie oddzwaniają o nasze psy jakoś. Quote
ruda76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 nie ma tam chyba nic atrakcyjnego;) :evil_lol: pięknego, po championach. Moze pręgusy teraz nie w modzie. Jak pojawią się jakies kolorowe np. blękitne to chyba szybciej uda się znaleźć dla nich dom:cool3: Quote
doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Mamy błękitną Sambę przecież i też nikt o nią nie dzwoni... I nie ona jedyna błękitna do adopcji... Po prostu klapen dupen w fajnych chętnych do adopcji. Quote
ruda76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Poczekaj Samba to nowiutkie ciacho:evil_lol: A my mamy fajnego chłopaka w Łodzi ale po cichu liczę ,ze tylko zwiał z domu. PIes zadbany i kolorek i głowa fajna więc.....juz wczoraj o niego pytali i gdyby nie kwarantanna to poszedł by do domu:eviltong: Quote
doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 To trza im było krzyczeć o naszych błękitnych suniach. Obie gotowe do adopcji :) Quote
ruda76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A mamy jeszcze pit bull red nosa ale on bidak ma chyba uszkodzony nerw w uchu tzn ma duze uszy z ktorych jedno w nienaturalny sposob kładzie na głowę i co kilka chwil unosi. Jemu chyba trzeba bedzie zrobic oddzielny wątek Quote
ruda76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 doddy napisał(a):To trza im było krzyczeć o naszych błękitnych suniach. Obie gotowe do adopcji :) Ja nie wiedziałam ,ze macie 2 szt.O tej ze Szczecina wspomniałam i podałam namiar na stronę -z myślą ,ze się skontaktują a tu du....:razz: Quote
doddy Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Klapen dupen w adopcjach, bo mało osób pomaga w ogłaszaniu. Musimy zorganizować kilka osób do samego ogłaszania. Ja nie daje rady nie mając netu w domu. Daje do gazet i allegro, od czasu do czasu w necie. Ostatnio Gosia dała o Basterze ogłoszenie w kilka miejsc i od razu następnego dnia rozdzwonił mi się tel. Quote
Recommended Posts