Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w sobote byłam w schronie i byli chetni na amstaffkę.
Ogladali tą sukę podobną do Nanki ale pierwszym pytaniem było -czy brała udział w walkach ze wzgledu na wygląd ( uszy)

Brak słow na ten temat:roll:

Posted

Sylwia trzeba im było powiedzieć, że amstaffy biora udział w walkach w kisielu i zalizywaniu ;)

A Nanula czeka nadal.

Może któraś z ciotek chciała by jej zasponsorować spot antykleszczowy? albo obrożę przeciw?

Posted

[quote name='doddy']Sylwia trzeba im było powiedzieć, że amstaffy biora udział w walkach w kisielu i zalizywaniu ;)

A Nanula czeka nadal.

Może któraś z ciotek chciała by jej zasponsorować spot antykleszczowy? albo obrożę przeciw?

Ja mam wogole często mieszane uczucia jak zamieniam kilka zdan z potencjalnymi zainteresowanymi:angryy:
Ci ludzie mają astkę u rodziców tego chłopaka więc niby wiedzą co i jak.

A swoją drogą to nikt do Ciebie nie dzwonił bo podałam stronę fundacji ?

Posted

Do mnie dzwoni 10 osób dziennie. Ale z reguły są to osoby z netu, nie z polecenia. Z reguły dzwonią o stare i nieaktualne ogłoszenia. Podaję im wtedy stronę Fundacji, ale nie oddzwaniają o nasze psy jakoś.

Posted

nie ma tam chyba nic atrakcyjnego;) :evil_lol: pięknego, po championach.
Moze pręgusy teraz nie w modzie. Jak pojawią się jakies kolorowe np. blękitne to chyba szybciej uda się znaleźć dla nich dom:cool3:

Posted

Mamy błękitną Sambę przecież i też nikt o nią nie dzwoni... I nie ona jedyna błękitna do adopcji...
Po prostu klapen dupen w fajnych chętnych do adopcji.

Posted

Poczekaj Samba to nowiutkie ciacho:evil_lol:

A my mamy fajnego chłopaka w Łodzi ale po cichu liczę ,ze tylko zwiał z domu. PIes zadbany i kolorek i głowa fajna więc.....juz wczoraj o niego pytali i gdyby nie kwarantanna to poszedł by do domu:eviltong:

Posted

A mamy jeszcze pit bull red nosa ale on bidak ma chyba uszkodzony nerw w uchu tzn ma duze uszy z ktorych jedno w nienaturalny sposob kładzie na głowę i co kilka chwil unosi.

Jemu chyba trzeba bedzie zrobic oddzielny wątek

Posted

doddy napisał(a):
To trza im było krzyczeć o naszych błękitnych suniach. Obie gotowe do adopcji :)

Ja nie wiedziałam ,ze macie 2 szt.O tej ze Szczecina wspomniałam i podałam namiar na stronę -z myślą ,ze się skontaktują a tu du....:razz:

Posted

Klapen dupen w adopcjach, bo mało osób pomaga w ogłaszaniu.
Musimy zorganizować kilka osób do samego ogłaszania. Ja nie daje rady nie mając netu w domu.
Daje do gazet i allegro, od czasu do czasu w necie.

Ostatnio Gosia dała o Basterze ogłoszenie w kilka miejsc i od razu następnego dnia rozdzwonił mi się tel.