dariaopole Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 komu Naneczke komu ??? decydować się szybciorem bo potem za późno będzie !!!:eviltong: Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='dariaopole']komu Naneczke komu ??? decydować się szybciorem bo potem za późno będzie !!!:eviltong:no ja nie wiem jak można nie zauważyć tak ślicznej dziewczynki :shake: Quote
andzia69 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Same plusy u dziewuszki a nikt jej nie chce:shake: Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Nanuś ...cioteczka po pracy zabiera cię na spacer Quote
doddy Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 A może ktoś osobiście by ją wyprowadził osobiście na żywo, na pewno się ucieszy :lol: Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='doddy']A może ktoś osobiście by ją wyprowadził osobiście na żywo, na pewno się ucieszy :lol:...oj chętnie bym poszła ....tylko coś ten Rybnik za daleko:-( Quote
doddy Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Były u nas dziewczyny ze Szczecina i Opola, więc jak widać odległość nie gra roli :lol: Quote
doddy Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Czy ktoś może chciałby pomóc w rozplakatowaniu Nany? Może tak się ktoś zakocha. My plakaty wyślemy pod wskazany adres, tylko potrzebna nam pomoc w rozklejeniu ich. To samo z Basterem. Quote
ruda76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 doddy napisał(a):Czy ktoś może chciałby pomóc w rozplakatowaniu Nany? Może tak się ktoś zakocha. My plakaty wyślemy pod wskazany adres, tylko potrzebna nam pomoc w rozklejeniu ich. To samo z Basterem. wyslij do mnie, ja sprobuję jeszcze raz w Ozorkowie. W zeszłym tygodniu rozwieszałam ogłoszenia w Pabianicach o znalezionej kundelce Bezie i dzięki tym ogłoszeniom własciciel pojechał po sunię do schronu. Doddy wyślę Ci adres na pv bo wczesniejszy mi wariuje:evil_lol: Quote
doddy Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Do ogłoszeń Nany wdał się mały błąd i nowa wersja będzie dopiero po 15 września. Quote
dariaopole Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 doddy możesz wysłać też do mnie. Może w Opolu ktoś się w niej zakocha na amen ??? mi internet i w domu i w pracy szwankuje więc mam ograniczony dostęp do netu....zresztą chyba jakieś pole magnetyczne wydzielam bo wszystko mi sie psuje ostatnio :evil_lol: Nana w górę skikaj zwinna sarenko !!! Quote
doddy Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Chwilowo mam tylko Bastera plakaty. Mogę wysłać pocztą wydrukowane. Daria podaj adres na pw to Ci wyślemy w poniedziałek. Quote
dariaopole Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 wysłałam :loveu: na razie porozwieszam Bastera , potem Nankę . Oby coś ruszyło !!!!! Quote
doddy Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 No własnie, oby!!! Wyślę Ci Basterowego bo jego mam. Nanę doślę. Jak Ina wróci (nasza nadworna ciotka od ładnych plakatów) to zrobi plakaty dla Ivanka i Samby. Oraz poprawi Nanę. Ponadto musimy pomyśleć coś w kwestii zorganizowania kasy, bo wydaliśmy prawie wszystko na Alterka. A musimy wysterylizowac Nankę. Będą kubeczki (ale w końcu września). Tak myślałam, by dawać aukcję na allegro z cegiełkami np. za 5 lub 10zł aby uzbierać na hotel dla Ivanka (oraz w jego przypadku na kastrację oraz plastyke oka) oraz sterylkę Nany. Cegiełkami byłyby zdjęcia wysyłane pocztą. Mamy bowiem papier fotograficzny i możliwość ich zrobienia i wysłania. Ja nie mam jednak netu w domu i w tym główny problem, że nie mam jak zrobić takowej aukcji oraz jak jej pilotować. Może ktoś kto ma więcej czasu by się podjął? Przesyłałby nam adresy a my już byśmy wysyłały wszystko pocztą. Quote
ruda76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ja tez mam problem z netem a w domu to juz wogole nie mam. A Nanka nadal czeka i czeka i ..................:roll: Quote
dariaopole Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 doddy ja też mam problemy z netem w domu i pracy i już mnie to dobija :grab: zresztą (jak już wszyscy na dogo wiedzą ) nie jestem za dobra jeśli chodzi o obsługę komputera :oops: no ale jakby się nikt nie znalazł a net zaczął chodzić to poproszę mojego Jarka o pomoc :roll: Quote
dariaopole Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Chwilowo net działa więc mogę odwiedzić kochana Nankę :multi: Quote
Ka$ka9141868 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ej a gdzie teraz nanka jest??? Bo moja ciotka sie w niej bujnęła i chce ją wziąśc do domu. Powiedzcie wszystko adres itp. Ciocia chce ją najpierw dobre obejrzec i poznac. Quote
andzia69 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Kasiu - ciocia niech zadzwoni do doddy i z nia porozmawia. Sunia jest w Warszawie. Quote
doddy Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 0 501 797 018 A kto zająłby się allegro? Quote
ruda76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 ja mogę tylko jesli czegoś nie spiep.....Checi mam tylko nie wiem jak z umiejętnościami:oops: Dasz instrukcje to i za allegro się wezmę:evil_lol: Quote
Recommended Posts