Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dariaopole']komu Naneczke komu ??? decydować się szybciorem bo potem za późno będzie !!!:eviltong:no ja nie wiem jak można nie zauważyć tak ślicznej dziewczynki :shake:

Posted

[quote name='doddy']A może ktoś osobiście by ją wyprowadził osobiście na żywo, na pewno się ucieszy :lol:...oj chętnie bym poszła ....tylko coś ten Rybnik za daleko:-(

Posted

Czy ktoś może chciałby pomóc w rozplakatowaniu Nany? Może tak się ktoś zakocha.
My plakaty wyślemy pod wskazany adres, tylko potrzebna nam pomoc w rozklejeniu ich.
To samo z Basterem.

Posted

doddy napisał(a):
Czy ktoś może chciałby pomóc w rozplakatowaniu Nany? Może tak się ktoś zakocha.
My plakaty wyślemy pod wskazany adres, tylko potrzebna nam pomoc w rozklejeniu ich.
To samo z Basterem.

wyslij do mnie, ja sprobuję jeszcze raz w Ozorkowie.
W zeszłym tygodniu rozwieszałam ogłoszenia w Pabianicach o znalezionej kundelce Bezie i dzięki tym ogłoszeniom własciciel pojechał po sunię do schronu.

Doddy wyślę Ci adres na pv bo wczesniejszy mi wariuje:evil_lol:

Posted

doddy możesz wysłać też do mnie. Może w Opolu ktoś się w niej zakocha na amen ???
mi internet i w domu i w pracy szwankuje więc mam ograniczony dostęp do netu....zresztą chyba jakieś pole magnetyczne wydzielam bo wszystko mi sie psuje ostatnio :evil_lol:
Nana w górę skikaj zwinna sarenko !!!

Posted

No własnie, oby!!!

Wyślę Ci Basterowego bo jego mam.
Nanę doślę.
Jak Ina wróci (nasza nadworna ciotka od ładnych plakatów) to zrobi plakaty dla Ivanka i Samby. Oraz poprawi Nanę.

Ponadto musimy pomyśleć coś w kwestii zorganizowania kasy, bo wydaliśmy prawie wszystko na Alterka.
A musimy wysterylizowac Nankę.

Będą kubeczki (ale w końcu września).
Tak myślałam, by dawać aukcję na allegro z cegiełkami np. za 5 lub 10zł aby uzbierać na hotel dla Ivanka (oraz w jego przypadku na kastrację oraz plastyke oka) oraz sterylkę Nany.
Cegiełkami byłyby zdjęcia wysyłane pocztą. Mamy bowiem papier fotograficzny i możliwość ich zrobienia i wysłania.

Ja nie mam jednak netu w domu i w tym główny problem, że nie mam jak zrobić takowej aukcji oraz jak jej pilotować.

Może ktoś kto ma więcej czasu by się podjął?
Przesyłałby nam adresy a my już byśmy wysyłały wszystko pocztą.

Posted

doddy ja też mam problemy z netem w domu i pracy i już mnie to dobija :grab:
zresztą (jak już wszyscy na dogo wiedzą ) nie jestem za dobra jeśli chodzi o obsługę komputera :oops:
no ale jakby się nikt nie znalazł a net zaczął chodzić to poproszę mojego Jarka o pomoc :roll: