Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie no Nana cały weekend mnie nie było a oprócz info o tym ,ze cioteczki w kinie były nic pozytywnego...żadnego domu ani nawet iskierki nadziei...beznadzieja jednym słowem!!!

a co to za film "Sadysta" ????? tytuł brzmi srednio zachęcająco więc się nie dziwię Beacie :evil_lol: napiszcie czy ta " Twarda sztuka" dobra ???

Posted

"Sadysta" to horror.

Co do "Twardej sztuki" jeszcze nie było premiery. Premiera 31 sierpnia.
Wydaje się być fajnym filmem. Mam nadzieję, że uda nam się na to pójść bo ostatnio ciotka Beti cierpi na totalny pracoholizm, a w weekend stara się wynagrodzić swoim dziewczynkom, że nie ma jej przez cały tydzień.

Co do Nanki. Poważnie zaczynamy się zastanawiać nad hotelem dla niej. To sunia domowa. Nie może siedzieć w zimie w budzie.

Poszukujemy więc hotelu dla niej, w pomieszczeniu, oczywiście w miarę taniego. Bo zaczynam się martwić co z tym domem dla niej.

Co do telefonów - nigdy nikt o nią nie zadzwonił.

Posted

Doddy jesli nic nie uda nam się znaleźć to ten hotel w ktorym była Nanka ma pokoje dla psów wewnątrz budynku.;)
To tak na marginesie gdyby sytuacja była awaryjna ale wiesz ,ze nie jest tani:shake:

Posted

Na razie staramy się znaleźć tańszy hotelik

Najlepiej jakby znalazła dom docelowy albo tymczasowy bezpłatny.

A jak na razie myślimy nad pozyskiwaniem pieniędzy na ten hotel i już niedługo będzie można zakupić.. kubeczek

Posted

kurka tak mi szkoda Nanki, to taka sodka psina. Gdyby była chłopczykiem to bym spróbowała ją a raczej jego wziąć do mnie ale sunia odpada bo za dużo bab w domu w tym jedna zazdrośnica :diabloti:

co by tu wykombinować .....?????

Posted

[quote name='dariaopole']kurka tak mi szkoda Nanki, to taka sodka psina. Gdyby była chłopczykiem to bym spróbowała ją a raczej jego wziąć do mnie ale sunia odpada bo za dużo bab w domu w tym jedna zazdrośnica :diabloti:

co by tu wykombinować .....?????:shake:u mnie tez nici z 2 psa....po 1 warunki lokalowe po 2. materialne :shake:

Posted

doddy napisał(a):
Ma pecha totalnego...
|Nikogo nie zauroczyła swoją urodą.

to niedobrze.......:shake:......zima zbliża się wielkimi krokami a Nana nie ma domku bidula. A jeszcze słyszałam , że w tym roku ma być dosyć ciężka ta zima:placz:

Posted

to zima straszy sobą, już mi do domu myszy wlatują jak opętane :angryy:
ja też nienawidzę zimy więc mam nadzieję ,że te prognozy to jakieś mrzonki !!!!

Nana szukaj domu bo czy ciężka zima będzie czy nie powinnaś już dawno grzać doopkę na kanapie !!!