dariaopole Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ruda76 napisał(a):Dziękuję za sprostowanie bo wczoraj było mi trochę głupio ,ze narobiłam takiego zamieszania ruda - przynajmniej coś się działo mniej lub bardziej poruszającego na wątku naszej gadulińskiej :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='doddy']Droga Kasiu, przykro mi to pisać ale polecam w końcu ZACZĄĆ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM TEKSTU! Nana przebywa w Fundacji AST, nie jest w schronisku. Nana szuka docelowego domku i to bynajmniej nie u Kasi.;)...aż mi ulżyło Quote
Ka$ka9141868 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 heeh bardzo smieszne ;) Ta fundacja to ja niewiem co to ale domek bylby lepszy :P :P Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Andzia ja Ciebie to rozumiem bez problemu tak jak i Rudą i Darię . Spoko . Przejrzałam oczywiście watki obecnej tu Kasi, wyciagnęłam wnioski i mam pewne przemyślenia. Niestety moje myśli zazwyczaj są zwięzłe i bardzo konkretne więc niekoniecznie muszę sie nimi dzielić - to dla dobra ogółu. Doddy użyła mysle zbyt trudnego słowa wiec zrobię tłumaczenie - Bynajmniej jest podkreśleniem ( zaznaczeniem ) słowa NIE czyli absolutnie nie , nie , nie. Quote
Ka$ka9141868 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Coś jest w moich wątkach nie tak?? Fajny piesek- co w tym dziwnego?? :D Quote
doddy Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Czy determizm polatywny w aspekcie środków retrospektywnych incydybuje się w kategorii absolutu? Quote
Mada&Teodor Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='kaska9141868']Coś jest w moich wątkach nie tak?? Sama to przeanalizuj! Bo jak na razie skaczesz z wątku na wątek i nabijasz licznik postów! Mod Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Fajnie Kasiu , ze przestaniesz sie udzielać w tym wątku a może sięgniesz w międzyczasie do slownika języka polskiego, przejrzysz kilka stron słownika ortograficznego i pójdziesz na kurs czytania ze zrozumieniem. Milej nauki w nowym roku szkolnym. ps. Doddy, tak aczkolwiek ... rozpoczynam badania nad nową teorią. Quote
Ka$ka9141868 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Skacze bo tam narazie niec niepiszą , a nietylko ja tak robię. Przeanalizowalam wątki i nie widzę problemu :) Quote
dariaopole Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 doddy napisał(a):Czy determizm polatywny w aspekcie środków retrospektywnych incydybuje się w kategorii absolutu? :hmmmm:......................:hmmmm: jedyne co wiem to to ,że odpowiedź może być tak lub nie ...chyba ;) a zresztą to pytanie było skierowane chyba do kogoś innego więc nie bedę się już nad tym głowić :) Quote
doddy Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Daria to dla Ciebie cos latwego - uczyli nas tego w podstawówce: "Destrukcja mechaniczna powłok inkrustowanych mineralnie po uprzedniej denaturacji termicznej białka". Quote
dariaopole Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 doddy napisał(a):Daria to dla Ciebie cos latwego - uczyli nas tego w podstawówce: "Destrukcja mechaniczna powłok inkrustowanych mineralnie po uprzedniej denaturacji termicznej białka". chyba kiepsko uważałam na lekcjach :evil_lol: zresztą ja mam wybiurczy słuch wiec słyszę tylko to co chcę usłyszeć, a jak ktos mi zarzuca , że go nie słucham to mówię : "słucham ale nie pojmuję " :diabloti: Quote
doddy Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Odpowiedź: ROZBICIE UGOTOWANEGO JAJKA Quote
andzia69 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 doddy napisał(a):Czy determizm polatywny w aspekcie środków retrospektywnych incydybuje się w kategorii absolutu? dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie kumam czaczy:eviltong: i znowu tak wesoło na tym wątku!;) Quote
dariaopole Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 a bo tutaj zawsze jest wesoło !!! tylko smutno w sercu , że Nanka bez domku :placz: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='dariaopole']a bo tutaj zawsze jest wesoło !!! tylko smutno w sercu , że Nanka bez domku :placz::-(na serduchu smutno....wątroba mi od kaw wysiądzie.....a do pracy trzeba iść :diabloti: Quote
ruda76 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 doddy napisał(a):Odpowiedź: ROZBICIE UGOTOWANEGO JAJKA :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :mad:nie no ciotki nikt Nany nie wyciągnął.... wyskakuj mała :loveu: Quote
dariaopole Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 a bo ciotka opolanka w pracy siedzi i roboty w brud ma, do tego wymiana okien więc latam za robotnikami i sprawdzam czy aby dobrze i efektywnie pracują bo nie chcę tu kwitnąć do północy!!! :angryy: Nanka biegiem na wirtualny spacer :painting: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='dariaopole']a bo ciotka opolanka w pracy siedzi i roboty w brud ma, do tego wymiana okien więc latam za robotnikami i sprawdzam czy aby dobrze i efektywnie pracują bo nie chcę tu kwitnąć do północy!!! :angryy: Nanka biegiem na wirtualny spacer :painting: ;)ciotka Alicja też po pracy .......ale czekam dnia ze nie trzeba bedzie Nany wyciagać na witrualny a pójzie ze swoimi ludźmi na prawdziwy spacerek Quote
dariaopole Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)ciotka Alicja też po pracy .......ale czekam dnia ze nie trzeba bedzie Nany wyciagać na witrualny a pójzie ze swoimi ludźmi na prawdziwy spacerek no a ja nadal w pracy !! czekam aż okna wymienią !!!:angryy: ano też bym chciała aby Nanka w końcu domek znalazła, ona jest taka śliczna i słodka !!!:loveu: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='dariaopole']no a ja nadal w pracy !! czekam aż okna wymienią !!!:angryy: ano też bym chciała aby Nanka w końcu domek znalazła, ona jest taka śliczna i słodka !!!:loveu:Nanuś ....walczymy o domeczek........:loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 jak widać tylko Ala ma dziś wolne bo ja też jeszcze w pracy :( wiec NANA do domu !!! Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Beata_Dorobczyńska']jak widać tylko Ala ma dziś wolne bo ja też jeszcze w pracy :( wiec NANA do domu !!!:razz:Alicja skończyła o 16 ....ale jutro walczy od 6.....ok 12 zamelduję się u Nany:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :razz:...cioteczka wyprowadza na wczesny spacerek...... Quote
Recommended Posts