Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łeee chciałam Wam wstawić fotki Nanki z domu z moimi potfforami ale coś tu się zbuntowało :(Nana posiedziała godzinkę w kojcu. Teraz znowu ją wypuściłam i jest znacznie bardziej wyciszona, na psy nie zwraca większej uwagi. Najchetniej jednak siedzi cały czas przy mnie. Jak ja wstanę to ona od razu też.

Posted

No to teraz mała relacja foto. Wyjątkowo niezbyt urokliwa ale zdjęcia mają być dowodem na to, że Nanulka siedzi z moimi dziewczynkami w jednym domku i nic się nie dzieje. Z Burkiem także biega sobie spokojnie. Nana jest super domowym psem. Właśnie chrapie i od czasu do czasu puszcza bąki...Tak śpi koło człowieka, a Brenusie totalnie olewa:A tak śpi teraz:

Posted

Brenka nie śpiewa ?? hmmm no może nie idzie tego nazwać śpiewaniem a raczej marudzeniem wyjąco-miałczącym :evil_lol: , jak doddy wyszła z domu to Brenka właśnie pokazywała mi swoje zdolności głosowe :)

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Ale moje to kruszynki więc moga ulec destrukcji.

ale chyba włochate:eviltong: to niekoniecznie najlepsze do zjedzenia:evil_lol:

Posted

[quote name='doddy']I żeby nie było, że Mambę zjadła to i z Mandolinką:

Doddy Ty to ryzykantka jestes:evil_lol: Ale cieszę się ,ze Ci się udało:razz:

Posted

[quote name='ruda76']Dziś juz mnie pewnie nie bedzie :shake: więc nie wiem czy jakas cioteczka się zlituje i zajrzy do Ciebie:roll:będę znów wieczorkiem ...wyciągnę z czeluści....