Beata_Dorobczyńska Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ruda ja nie mam ani hamaka ani włosów do wiatru :) Koń mi tylko sie ostał. Doddy, ja grzecznie przypominam, ze wyjazd jest 27 a powrót 1 sierpnia. Fajnie z Nanka , moze to nie bedzie DT ? Quote
doddy Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Raczej będzie, ale zawsze sprawdzimy na ile Nana jest domowym psem. Co do wyjazdu - jeszcze pamiętam. Myślę o zaszczepieniu Mamby nawet. I Nane też musimy zaszczepić koniecznie przed piątkiem, bo nie ma żadnego szczepienia. Quote
ruda76 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 doddy napisał(a):Raczej będzie, ale zawsze sprawdzimy na ile Nana jest domowym psem. Co do wyjazdu - jeszcze pamiętam. Myślę o zaszczepieniu Mamby nawet. I Nane też musimy zaszczepić koniecznie przed piątkiem, bo nie ma żadnego szczepienia. cos tam wysłałam to na szczepienie mpze wystarczy:roll: Quote
doddy Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Na szczepienie dołożymy w razie co ;) Co do ClockworkOi to ma psa, jest u rodziców. Dlatego też tymczas jest do 5 sierpnia. Quote
dariaopole Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 zapraszam wszystkich na bazarek na podopiecznych fundacji : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6375591#post6375591 oraz na bazarek Altera : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6375505#post6375505 Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Szczepienie 30pln kosztuje , to chyba damy rade :) Quote
doddy Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Wczoraj padłam ofiarą zębów Nanusi :evil_lol: Bo nie wcelowała w zabaweczkę... Tzn. wcelowała pół na pół z moją ręką :diabloti: Dziś po zębach nie ma śladu, więc martwić się o moje rączki nie musita :eviltong: Później wstawię fotki (raptem 2, bo jakoś Viki załapała sie na całą tonę zdjęć). Była wczoraj u nas w odwiedzinach ATOSIA z forum, przywiozła duużo smakołyków więc psy miały radochę. Zajadały się uszami, aż im kopiowane uszy się trzęsły :razz: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 doddy napisał(a):Wczoraj padłam ofiarą zębów Nanusi :evil_lol: Bo nie wcelowała w zabaweczkę... Tzn. wcelowała pół na pół z moją ręką :diabloti: Dziś po zębach nie ma śladu, więc martwić się o moje rączki nie musita :eviltong: Nie sądzę aby ktos z nas sie tym przejął, gorzej by było gdyby to Nana padła ofiarą Twoich zebów :evil_lol: Quote
doddy Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Bylo do przewidzenia, ze nikt sie nie przerazi ze mnie zlapala.. Ale macie wybaczone ;) Tymczasem 2 marne fotki: Quote
ruda76 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Czy nikt nadal nie chce Nanki?:mad: Doddy a czy wogole ludzie dzwonia do fundacji w sprawie jakiegokolwiek asta?:cool3: Bo mam wrazenie ,ze nic sie rusza.:shake: Quote
doddy Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Dzwoni banda dzieci mniej wiecej w wieku 9 - 16 lat ;) Normalni nie dzwonia... O Nane nikt nigdy jeszcze nie zadzwonil niestety. Dzis dzwonila rodzina o Wege (czyli Zdrede Zadziore) i maja sie porozumiec z DT. Ogolnie w wakacje jest kaplica z adopcjami jakos. Quote
ruda76 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Dzis ja przypominam o Nance bo ciotki z W-wy maja pełne rece roboty;) Quote
doddy Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Dziś Nana zamieszkała tymczasowo u Gosi w Warszawie na Mokotowie. ;) Quote
ruda76 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 To teraz przeniosła dupkę z kojca do mieszkania:p Moze Gosia się w niej zakocha? To by było najlepsze dla Nanki zakonczenie:roll: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 To sa testy na żywym organizmie :) Quote
ruda76 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):To sa testy na żywym organiźmie :) Ja lubię takie testy:razz: czasami fajnie się konczą:loveu: Quote
doddy Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Sprawdziłaś na sobie :eviltong: A z wieści Nany - została już zaszczepiona (bo nie miałam już czasu by to zrobić), nie ma chipa, Małgosia kupiła jej szampon - i dziś będzie kąpu kąpu bo śmierdzi... Quote
ruda76 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='doddy']Sprawdziłaś na sobie :eviltong: I na Tobie chyba też:eviltong: A czy Gosia u siebie ma psa czy sukę ( wiem ze teraz jest na wyjeździe i dlatego Nanka ma chatę) Quote
ruda76 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 doddy napisał(a):Ma psa samca... To by sie dobrze składało :evil_lol: Nanka do weta i po sprawie;) Trzeba Gosi podpowiedziec ,że teraz modne jest przynajmniej +2 ;) Single juz dawno wypadły z obiegu:p Ja sadzę ,ze Nanka zrobi swoje -aktorka z niej dobra. Tylko niech japy nie wydziera bo sąsiedzi tego nie zniesą;) Quote
doddy Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Nana podbija warszawskie szlaki :evil_lol: Dzis była na uczelni razem z Malgosia. Świetnie jeździ winda, samochodem, metrem, autobusem itd. Pozostawiona sama w domu, poszła spać ;) Quote
ruda76 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Bo to dziewucha na medal jest:p Malgosia juz ją polubiła? :razz: Tak bym chciala......tak sobie tylko marzę:cool1: Quote
Recommended Posts