Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Raczej będzie, ale zawsze sprawdzimy na ile Nana jest domowym psem. Co do wyjazdu - jeszcze pamiętam. Myślę o zaszczepieniu Mamby nawet. I Nane też musimy zaszczepić koniecznie przed piątkiem, bo nie ma żadnego szczepienia.

Posted

doddy napisał(a):
Raczej będzie, ale zawsze sprawdzimy na ile Nana jest domowym psem. Co do wyjazdu - jeszcze pamiętam. Myślę o zaszczepieniu Mamby nawet. I Nane też musimy zaszczepić koniecznie przed piątkiem, bo nie ma żadnego szczepienia.

cos tam wysłałam to na szczepienie mpze wystarczy:roll:

Posted

Wczoraj padłam ofiarą zębów Nanusi :evil_lol:
Bo nie wcelowała w zabaweczkę... Tzn. wcelowała pół na pół z moją ręką :diabloti:

Dziś po zębach nie ma śladu, więc martwić się o moje rączki nie musita :eviltong:

Później wstawię fotki (raptem 2, bo jakoś Viki załapała sie na całą tonę zdjęć).

Była wczoraj u nas w odwiedzinach ATOSIA z forum, przywiozła duużo smakołyków więc psy miały radochę. Zajadały się uszami, aż im kopiowane uszy się trzęsły :razz:

Posted

doddy napisał(a):
Wczoraj padłam ofiarą zębów Nanusi :evil_lol:
Bo nie wcelowała w zabaweczkę... Tzn. wcelowała pół na pół z moją ręką :diabloti: Dziś po zębach nie ma śladu, więc martwić się o moje rączki nie musita :eviltong:

Nie sądzę aby ktos z nas sie tym przejął, gorzej by było gdyby to Nana padła ofiarą Twoich zebów :evil_lol:

Posted

Czy nikt nadal nie chce Nanki?:mad:

Doddy a czy wogole ludzie dzwonia do fundacji w sprawie jakiegokolwiek asta?:cool3: Bo mam wrazenie ,ze nic sie rusza.:shake:

Posted

Dzwoni banda dzieci mniej wiecej w wieku 9 - 16 lat ;)

Normalni nie dzwonia...

O Nane nikt nigdy jeszcze nie zadzwonil niestety.

Dzis dzwonila rodzina o Wege (czyli Zdrede Zadziore) i maja sie porozumiec z DT.

Ogolnie w wakacje jest kaplica z adopcjami jakos.

Posted

Sprawdziłaś na sobie :eviltong:

A z wieści Nany - została już zaszczepiona (bo nie miałam już czasu by to zrobić), nie ma chipa, Małgosia kupiła jej szampon - i dziś będzie kąpu kąpu bo śmierdzi...

Posted

[quote name='doddy']Sprawdziłaś na sobie :eviltong:

I na Tobie chyba też:eviltong:

A czy Gosia u siebie ma psa czy sukę ( wiem ze teraz jest na wyjeździe i dlatego Nanka ma chatę)

Posted

doddy napisał(a):
Ma psa samca...

To by sie dobrze składało :evil_lol: Nanka do weta i po sprawie;)
Trzeba Gosi podpowiedziec ,że teraz modne jest przynajmniej +2 ;) Single juz dawno wypadły z obiegu:p

Ja sadzę ,ze Nanka zrobi swoje -aktorka z niej dobra.
Tylko niech japy nie wydziera bo sąsiedzi tego nie zniesą;)

Posted

Nana podbija warszawskie szlaki :evil_lol:
Dzis była na uczelni razem z Malgosia.
Świetnie jeździ winda, samochodem, metrem, autobusem itd.

Pozostawiona sama w domu, poszła spać ;)