Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1. NO tak , lepsze wielkie niz mikre :)
2. a szkoda
3/4. Jak mozna spac o 10 ? Mowiłam o tym, ze łzawia a nie spioszkuja :)
5. no comments

A wogole to pies , ktory lubi mieso i sznurki , pilnie szuka domu i w ramach reklamy po raz kolejny informuje, ze sunia gada - lepiej niż Osioł w Shreku ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Ta obróżka to FERPLAST ;) nie ROGZ

kurcze trudno nadązyc za ta modą:razz:

A poki co to Nanka ze śpiochem czy bez ale nadal szuka domu;)

Posted

Z ciekawostek, Nane wyprowadziłam na smyczy i w kagańcu by chwile posiedziała w domu. Luzem biegały 4 psy i Nana reagowała na nie obojętnie, obwąchiwała się i poszła ze mną dalej. Jej "aqresja" do psów nie jest więc jakaś ciężka skoro sunia obojętnie przechodzi przez grupę psów. W domu, sunia bardzo wesoła, cały czas by chodziła za człowiekiem. Na komendę poproś siada na dupci a przednie łapy ma w górze tzw. słupek. I znowu kilka fotek:

Posted

doddy napisał(a):
Pozostaje nam sie modlić by chociaż tyle nie gadała... Bo jak widzi ludzi, czy w dzień czy w nocy to szczeka...

Jedno co mi przychodzi do glowy to kupic sąsiadom coś na nerwy:evil_lol: żeby na BeacieA psow nie wieszali.
A dla BeatyA buziki ;) że jet taka cierpliwa i wysłu****e gadajacej Nanki

Posted

Za to szczekanie każdy ma jej powoli dość ;) Bo daje nieźle w kość... Z drugiej strony wszyscy wiemy, że to dlatego że chce do ludzi. Bidulka musi siedzieć w kojcu zamiast na kanapie!

Posted

Jedne ciotki się męczą w pracy w ten ukrop, inne szukają cienia i chłodu w zaciszu domowym, jeszcze inne wylegują się na hamaku w ogródku i się opalają :) Ja właśnie się męczę z ogłoszeniami naszych psów. I zaraz się biorę za breloczki.

Posted

W totka miałyśmy zagrać jak byłyśmy ostatnio w sklepie ;) A tak poza tym to faks zaczął działać? Jak wygram w tego totka to już hamak dostaniesz i drewniany wiatrak (bo jest ładniejszy niż studnia). Tylko musi być jakaś kumulacja bo na drobne się nie rozdrabniam i musi mnie szczęście dopaść.

Posted

na stalowych to już nie taki ładny jak na drewnianych i do "wystroju "ogrodu by nie pasował :evil_lol: kupiłam zwykły i rozwieszę go w cieniu między drzewami,a w totka też gram mimo iż uparcie twierdzę że Ci co wygrywają są podstawieni i że to wszystko to jeden wielki kit !!!:diabloti:

Posted

BeataD a ja myslałam ,że ty zamiast wylegiwac się na hamaku :mad: to na konia wskakujesz i tylko .......wiatr we włosach:p

Oczywiscie nie mowie o obecnych upałach :razz: bo mnie obrońcy zwierząt żywcem pogrzebią:evil_lol: -to tak aby wszystko było jasne;)

Posted

Wy tu sobie gadu gadu a my... Wykombinowałyśmy dla Nany domek tymczasowy. W piątek zawieziemy niunię do Warszawy na Mokotów. Zamieszka tymczasowo u ClockworkOi z forum amstaffów. Ma to na celu sprawdzenie, jak Nana zachowuje się w mieszkaniu, czy jest grzeczna, cicha itd. Jak wszystko będzie ok, to ja będę miała prace domową tj. wyprowadzać ją co 3 dni raz na spacer (bo w domu w którym będzie ludzie długo pracują). Jak będzie ok to może się wakacjować do 10 sierpnia. Tak więc zaczynamy dużą kampanię reklamową by Nana nie musiała już wracać do kojca ;)