Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Więc ..... więc ..... bedziemy licytować ! :multi:

a licytowc:razz: myślałam ,że prezenty sie szykują.:evil_lol:

Ja tez mam breloki i moge przekazac je na licytacje tylko nie wiem czy bedzie zainteresowanie bo to logo firmy HANNAH ( nowiutkie):eviltong:

Posted

doddy napisał(a):
Zostawiłam specjalnie dla Ciebie, spokojna głowa ;)

no nic chyba się nie wykręce :evil_lol: biorac pod uwagę ,ze mam pełno nowiutkich brelokow;) ale cel szczytny wiec zakup bedzie uzasadniony.

W takim razie 1 szt poproszę:multi:

Posted

Wszystko ok ;)
Jutro porobię jej jakieś zdjęcia ;)

Co ważne - do dziś nie otrzymaliśmy faktury za lecznice w Łodzi, w związku z tym pozostaje ona cały czas nie zapłacona.

Posted

;) ;) [quote name='doddy']Wszystko ok ;)
Jutro porobię jej jakieś zdjęcia ;)

Co ważne - do dziś nie otrzymaliśmy faktury za lecznice w Łodzi, w związku z tym pozostaje ona cały czas nie zapłacona.

w takim razie dostalismy od lecznicy gratisik;) nie bedziemy naciskac bo wszystkie dane fundacji maja wiec...;) widocznie polubili Nankę:evil_lol:

Posted

Już grzecznie powracam do tematu publikując zdjęcia Nany. A ponadto zgłaszam normalnie Twoją kandydaturę na Moda od porządków w tematach hi hi. Poznaj mą dobroć :)

Posted

Odpowiedzi na Twoje pytania: 1) Były, ale sie zrobiły takie mikre 2) Sznureczka nie kupowałam ja 3) Bo wyciągnęłam ją ze snu to raz a po dwa, dostaje mięso - a to chyba Ty mówiłaś mi teorię że jak pies je mięso to ma śpioszki. 4) Koło 10. 5) A ja sądzę, że i owszem :)