doddy Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 I wszystko powróciło stanu wyjścia, czyli jak zwykle skąd wynaleźć samochód i kierowce, który ma za dużo wolnego czasu :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Umów sie na sobotę w moich okolicach to wezmę wsciekla na konsultacje i może ja tez zaszczepię , jezeli Nana ma jechac do KK . Quote
ruda76 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 a w czym jest problem? nie macie auta? mam takiego jednego faceta w Warszawie moze poprosze go o pomoc Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ruda, ja mam auto - nie mam czasu popoludniu bo i tak wracam pozno , Doddy nie ma papierka na auto a BeataA - tez ma samochód ale jest chora :( Wiec tu mamy lekko patową sytuacje. A kto to taki ? Znamy ? ps. Czekam na maila z fotkami :) Quote
doddy Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Fotek brak bo Beata się leczy :eviltong: Co do umawiania się z KK, to ja bym się może i łumuwiła (it specially for Beata) - ale wściekła zjadłaby się z Naną w aucie :p Dwie wściekłe to lekka przesada (nawet jak byś zamontowała swoją kratkie w samochodzie po tylu latach niewiedzy o niej :eviltong: ). A ten z Wawy to kto? Bo Beacie księcia zaczynamy szukać ;) Nie musi mieć konia, Beata mu odstąpi jednego ze swoich. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Fotki to nie do Ciebie tylko do Rudej - ja Nane widziałam - mnie konie interesuja. Słuchaj podelcu , nastepnym razem nic Ci nie powiem ale tez i tej zniewagi nie daruje - słyszalas cos o magicznym leku na S ? ps. Księcia to szukasz Ty - konia siwego mogę mu pozyczyc ale tylko na chwile do zdjęcia . Quote
andzia69 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Fotki to nie do Ciebie tylko do Rudej - ja Nane widziałam - mnie konie interesuja. a ja myslałam,ze fotki tego faceta chcesz!!!:eviltong: Quote
ruda76 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ruda, ja mam auto - nie mam czasu popoludniu bo i tak wracam pozno , Doddy nie ma papierka na auto a BeataA - tez ma samochód ale jest chora :( Wiec tu mamy lekko patową sytuacje. A kto to taki ? Znamy ? ps. Czekam na maila z fotkami :) ha ha ja nie wiem kogo wy znacie? Ja jestem z Łodzi a wy wszyscy z Warszawy a mój kolega to wieloletni hodowca buli ( kiedys) i stb ( teraz) i jak zaraz do niego zadzwonie to go poprosze. On tez pracuje ( chyba blisko doddy:cool3: ) a mieszka w Legionowie i dlatego przerazaja mnie te odległosci u was do pokonania. Ale jesli trzeba to zapytam tylko nie wiem czy chcecie Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Andzia, czytając Twoje posty dzis - jestes na fali - męskiej fali :) A prawdę napisawszy - wole zwierzęce fotki. Quote
ruda76 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 facet zajety ( zonaty 2 dzieci) ale fajny:evil_lol:( mnie sie podoba) , konia kiedys miał ale z braku czasu dał w prezencie hodowcy od ktorego kupił ( tam trenuja west) , Quote
doddy Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 O leku na S słyszała bo gooopia nie jezd :eviltong: Mimo iż blondinka :evil_lol: Lek na S Ci się przyda bo jak Krzysio zobaczy takiego konia to będzie się go bał :eviltong: W końcu on ma tylko berneńczyka :roll: Co do księcia - ja szukam z koniem, bo swojego nie mam. :lol: Dla Ciebie szukam już bez konia - ale pracoholika, by z Tobą wytrzymał :lol: Anita - ona chce fotki faceta tylko się wstydzi publicznie poprosić ;) Sylwia - jak nie damy rady nic wymyślić, ale jako że u nas przewaga blond to pewnie damy, to poprosimy o pomoc nawet Legionowo ;) Quote
ruda76 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 komu telefon komu, bo moj fajowy kolega pojedzie z nanka do weta:multi: Quote
doddy Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Kochana jeszcze weta żeśmy nie wybrały nawet :cool1: Quote
ruda76 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 teraz nie kreccie nosami bo kolega bez problemu pojedzie:evil_lol: tylko ktora bedzie dzwoniła:eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 No jak to która - zdrowa na ciele i umysle czyli Doddy. Sie teraz nie wykrecaj z umówienia nas do Krzysia bo ja musze pireneja wysterylizowac i zaszczepic . Quote
doddy Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Jak ma być zdrowa na umyśle to ja się nie załapuje na dzwonienie bo nie spełniam podstawowego warunku :oops2: Nawet na ciele ostatnio zdrowa nie jestem :grab: Do Krzysia się umówimy na podwójną sterylizację i wycinanie guzów Mamba + kudłata :grins: Quote
ruda76 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 doddy napisał(a):Jak ma być zdrowa na umyśle to ja się nie załapuje na dzwonienie bo nie spełniam podstawowego warunku :oops2: Nawet na ciele ostatnio zdrowa nie jestem :grab: Do Krzysia się umówimy na podwójną sterylizację i wycinanie guzów Mamba + kudłata :grins: chyba zart:mad: wysyłam ci tel na pv:mad: i dzwon Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Żart, żart bo te dwa pryszcze to nie choroba tylko skutek złego otoczenia . To chwile trwa zanim przejdzie. Bardzo prosze umówić Mambe i Bertę na krojenie. Wezme urlop , np od 27/06/2007. Pasi ? A teraz dzwon i zawoź Nane . Quote
doddy Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 To czemu tych pryszczy mi przybywa? Może na psy jestem uczulona :shiny: Na krojenie umówie, tylko muszę wiedzieć jak Ty będziesz mieć czas niańczyć swoją kudłatą. Bo ja teraz z czasem nie mam problemów :eviltong: Quote
ruda76 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 doddy dostała tel teraz czekam az zadzwoni i umowi sie . Quote
doddy Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Zadzwonie. A później się umówie jak znajdę zębologa :diabloti: Ale tłum do jazdy teraz... A ja muszę się prosić żeby do Krakowa ktoś ze mną pojechał... Beata D może jechać, Pan Adam może jechać i BeataA już też może jechać... No ładne klocki.... Quote
ruda76 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 doddy napisał(a):Zadzwonie. A później się umówie jak znajdę zębologa :diabloti: Ale tłum do jazdy teraz... A ja muszę się prosić żeby do Krakowa ktoś ze mną pojechał... Beata D może jechać, Pan Adam może jechać i BeataA już też może jechać... No ładne klocki.... jaki pan Adam - poprostu Adam;) Quote
ruda76 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Warszawianki co u Nanki?;) Wczoraj niestety Doddy wymiękła i nie zadzwoniała:mad: A Adam czeka i .....czeka:eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Pewnie Doddy nie znalazła zębologa . Ruda, czekam na maila z Twoimi dużymi sierściuchami ;) Quote
Recommended Posts