Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotek brak bo Beata się leczy :eviltong:

Co do umawiania się z KK, to ja bym się może i łumuwiła (it specially for Beata) - ale wściekła zjadłaby się z Naną w aucie :p Dwie wściekłe to lekka przesada (nawet jak byś zamontowała swoją kratkie w samochodzie po tylu latach niewiedzy o niej :eviltong: ).

A ten z Wawy to kto? Bo Beacie księcia zaczynamy szukać ;) Nie musi mieć konia, Beata mu odstąpi jednego ze swoich.

Posted

Fotki to nie do Ciebie tylko do Rudej - ja Nane widziałam - mnie konie interesuja.

Słuchaj podelcu , nastepnym razem nic Ci nie powiem ale tez i tej zniewagi nie daruje - słyszalas cos o magicznym leku na S ?

ps. Księcia to szukasz Ty - konia siwego mogę mu pozyczyc ale tylko na chwile do zdjęcia .

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Ruda, ja mam auto - nie mam czasu popoludniu bo i tak wracam pozno , Doddy nie ma papierka na auto a BeataA - tez ma samochód ale jest chora :(
Wiec tu mamy lekko patową sytuacje. A kto to taki ? Znamy ?

ps. Czekam na maila z fotkami :)

ha ha ja nie wiem kogo wy znacie? Ja jestem z Łodzi a wy wszyscy z Warszawy a mój kolega to wieloletni hodowca buli ( kiedys) i stb ( teraz) i jak zaraz do niego zadzwonie to go poprosze.
On tez pracuje ( chyba blisko doddy:cool3: ) a mieszka w Legionowie i dlatego przerazaja mnie te odległosci u was do pokonania.
Ale jesli trzeba to zapytam tylko nie wiem czy chcecie

Posted

facet zajety ( zonaty 2 dzieci) ale fajny:evil_lol:( mnie sie podoba) , konia kiedys miał ale z braku czasu dał w prezencie hodowcy od ktorego kupił ( tam trenuja west) ,

Posted

O leku na S słyszała bo gooopia nie jezd :eviltong: Mimo iż blondinka :evil_lol:
Lek na S Ci się przyda bo jak Krzysio zobaczy takiego konia to będzie się go bał :eviltong: W końcu on ma tylko berneńczyka :roll:

Co do księcia - ja szukam z koniem, bo swojego nie mam. :lol:
Dla Ciebie szukam już bez konia - ale pracoholika, by z Tobą wytrzymał :lol:

Anita - ona chce fotki faceta tylko się wstydzi publicznie poprosić ;)

Sylwia - jak nie damy rady nic wymyślić, ale jako że u nas przewaga blond to pewnie damy, to poprosimy o pomoc nawet Legionowo ;)

Posted

Jak ma być zdrowa na umyśle to ja się nie załapuje na dzwonienie bo nie spełniam podstawowego warunku :oops2:

Nawet na ciele ostatnio zdrowa nie jestem :grab:

Do Krzysia się umówimy na podwójną sterylizację i wycinanie guzów Mamba + kudłata :grins:

Posted

doddy napisał(a):
Jak ma być zdrowa na umyśle to ja się nie załapuje na dzwonienie bo nie spełniam podstawowego warunku :oops2:

Nawet na ciele ostatnio zdrowa nie jestem :grab:

Do Krzysia się umówimy na podwójną sterylizację i wycinanie guzów Mamba + kudłata :grins:

chyba zart:mad: wysyłam ci tel na pv:mad: i dzwon

Posted

To czemu tych pryszczy mi przybywa? Może na psy jestem uczulona :shiny:

Na krojenie umówie, tylko muszę wiedzieć jak Ty będziesz mieć czas niańczyć swoją kudłatą. Bo ja teraz z czasem nie mam problemów :eviltong:

Posted

Zadzwonie.
A później się umówie jak znajdę zębologa :diabloti:

Ale tłum do jazdy teraz... A ja muszę się prosić żeby do Krakowa ktoś ze mną pojechał...

Beata D może jechać, Pan Adam może jechać i BeataA już też może jechać... No ładne klocki....

Posted

doddy napisał(a):
Zadzwonie.
A później się umówie jak znajdę zębologa :diabloti:

Ale tłum do jazdy teraz... A ja muszę się prosić żeby do Krakowa ktoś ze mną pojechał...

Beata D może jechać, Pan Adam może jechać i BeataA już też może jechać... No ładne klocki....

jaki pan Adam - poprostu Adam;)