ruda76 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 doddy napisał(a):Daria pieknie dziekujemy!!!!!!!!!!! A tak wogóle to dziekujemy bardzo rudej76, olgaj oraz niewiaście za ciągłe doglądanie suni w Łodzi. DZIEKUJEMY!!! Jak widać na Nany przykładzie - wspólne działanie a przede wszystkim konkretne przynosi piękne rezultaty. Szkoda tylko ze nie mamy dobrych specjalistów ale to chyba jeszcze problem w wielu miastach POlski:roll: Quote
ruda76 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 doddy napisał(a):Dziś wieczorem będzie wiadomo, czy będziemy mieć już miejsce dla Nany. Jeśli tak to nawet jutro może przyjeżdżać, by nie płacić za hotel. Czy sa juz moze jakieś dobre wiesci?:razz: Quote
olgaj Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dziekowac nalezy Rudej, my tylko przylaczylysmy sie do jej pomyslu ;) i wam dziewczyny, gdybyscie nie zdecydowaly, ze nanka bedzie "psem fundacyjnym" :) nam tez trudniej byloby podejmowac pewne decyzje. Daria- a tobie znowu nie wiem co powiedziec :) dziekujemy :) Ide dzisiaj odebrac fakture, do lecznicy i czekam na dalsze instrukcje :diabloti: Quote
ruda76 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 olgaj napisał(a):Dziekowac nalezy Rudej, my tylko przylaczylysmy sie do jej pomyslu ;) i wam dziewczyny, gdybyscie nie zdecydowaly, ze nanka bedzie "psem fundacyjnym" :) nam tez trudniej byloby podejmowac pewne decyzje. Daria- a tobie znowu nie wiem co powiedziec :) dziekujemy :) Ide dzisiaj odebrac fakture, do lecznicy i czekam na dalsze instrukcje :diabloti: najlepszym podziękowaniem dla nas wszystkich bedą uratowane życia i nowe domy dla psiakow:multi: Quote
doddy Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Nana może nawet dziś przyjeżdżać do Wawy. Miejscówka czeka na nią ;) Quote
olgaj Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Nana jedzie dzis do wawy. Transport oplacamy z Ruda. Bedziemy okolo 21, wczesniej nie da rady. Prosimy po nas gdzies wyjechac, bo nie znamy tak dobrze wawki np: do janek :) Cioteczki..... nadciagamy :) :) :) Quote
ruda76 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 doddy napisał(a):Nana może nawet dziś przyjeżdżać do Wawy. Miejscówka czeka na nią ;) i przyjedzie;) Quote
doddy Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 668 110 726 - tel do Beaty - do niej jedzie Nana - wyjaśni Wam jak jechać, by do niej dojechać. Ona pewnie nie wyjedzie bo będzie dziecko niańczyć. Quote
olgaj Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No i oczywiscie sie zgubilismy Beatko przy wyjezdzie :lol: ale dojechalismy szczesliwie. Co u Nany? Jak znosi zmiane? Quote
dariaopole Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 cieszę się że Nanka już w dobrych rękach i czekam na dalsze info, oby dobre !! Quote
doddy Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Z informacji na szybko o Nanie. Sunia troszkę piszczała za Wami :cool1: Ale ogólnie jest ok, to Burka ani Alfy nie wykazuje agresji. Rano leżała i się opalała na podwyższeniu. Quote
ruda76 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 doddy napisał(a):Z informacji na szybko o Nanie. Sunia troszkę piszczała za Wami :cool1: Ale ogólnie jest ok, to Burka ani Alfy nie wykazuje agresji. Rano leżała i się opalała na podwyższeniu. Cieszyny sie , że dotarła do celu choc droga o 22 była długa i kręta:razz: dziękujemy Beacie za cierpliwość;) w oczekiwaniu na nas Quote
doddy Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Wczoraj Beata napisała mi tylko, że Nana to pies domowy, kanapowy :eviltong: Tak więc szukamy kanapy dla Nany :evil_lol: Quote
olgaj Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 A my mamy szczeniaczka,a wy ciotki nieee :eviltong: przepraszam za offa, ale nie moglam sie powstrzymac :) Quote
doddy Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Ja szczeniaczków nie lubiem, wole emerytów niż dzieci :eviltong: Quote
ruda76 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 doddy napisał(a):Wczoraj Beata napisała mi tylko, że Nana to pies domowy, kanapowy :eviltong: Tak więc szukamy kanapy dla Nany :evil_lol: tak tak kanapowa to ona jest napewno:cool3: i umie jeździc samochodem:crazyeye: czyli w Ozorkowie asty jeżdza autami:evil_lol: Quote
doddy Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Bo ona normalnym psem domowym musiała być. Nie dość, że w kagańcu i ze smyczą znaleziona, umie jeździć samochodem to jeszcze do łóżka by się pchała. Quote
ruda76 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 doddy napisał(a):Bo ona normalnym psem domowym musiała być. Nie dość, że w kagańcu i ze smyczą znaleziona, umie jeździć samochodem to jeszcze do łóżka by się pchała. Beata wzięłaś suczynkę dio łożka?:razz: Quote
ruda76 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Doddy pisz jesli na bieżaco cos jest potrzebne bo to ,ze odwiozłysmy ja do W-wy nie oznacza ,ze pozbyłysmy sie problemu.;) Quote
doddy Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Jutro pojadę zobacze sunie przede wszystkim. Na razie potrzebne nam faktury za hotel i Klinike by pozbyc sie problemu. Karma, szczepienia i sterylka suni pewnie będzie na razie potrzebna. Quote
ruda76 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='doddy']Jutro pojadę zobacze sunie przede wszystkim. Na razie potrzebne nam faktury za hotel i Klinike by pozbyc sie problemu. Karma, szczepienia i sterylka suni pewnie będzie na razie potrzebna. za klinike cos sie nie pchaja z ta fakturą ; olga była tam drugi raz w dzien wyjazdu do Warszawy i nadal nikt jej nie poprawił więc czekamy:razz: a za hotel niebawem ( wszyscy nieprzygotowani :roll: ) Karma, szczepienia i sterylka suni pewnie będzie na razie potrzebna.- czyli zwyczajnie przydadza się jakies fundusze ?;) Quote
doddy Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Tak, a przede wszystkim nowy dom by w kojcu nie siedziała tylko na kanapie. ;) Quote
ruda76 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 doddy napisał(a):Tak, a przede wszystkim nowy dom by w kojcu nie siedziała tylko na kanapie. ;) wiem ,wiem:-( Quote
Recommended Posts