Alaa Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Sluchaj na tym forum zwierzeta nie ZDYCHAJA....... Quote
Kincia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Alaa']Sluchaj na tym forum zwierzeta nie ZDYCHAJA.......[/quote] O co ci chodzi?? Quote
Chefrenek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']O co ci chodzi??[/quote] O to że na dogo słowo zdechąć jest słowem tabu ;) Poza tym zwierzęta umierają tak jak ludzie. Słowo zdychać odziera ich śmierć z godności ;) Quote
Kincia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Chefrenek']O to że na dogo słowo zdechąć jest słowem tabu ;) Poza tym zwierzęta umierają tak jak ludzie. Słowo zdychać odziera ich śmierć z godności ;)[/quote] Aaaaaaa............ Quote
Bewarka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A ja nie...;) kto wymyślił, że "zdychać" to złe słowo??? Jak przebiegne pare kilosów i powiem, że "zdycham" to sie drzeć zaczniecie? :lol: No i co u maluchów??? Quote
Anetka83 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Tak jak napisał Chefrenek... zwierzęta umierają... A co do "zdychania" to chyba znaczenie zależy od kontekstu w jakim używasz tego słowa... no nie? ;) Quote
Bewarka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Anetka83']Tak jak napisał Chefrenek... zwierzęta umierają... Ale, ale.....moja Niki jeszcze nie umiera! Ona nie jest zwierzęciem? :hmmmm: [quote name='Anetka83']A co do "zdychania" to chyba znaczenie zależy od kontekstu w jakim używasz tego słowa... no nie? ;-)Aha...fajnie wiedzieć :p Quote
Chefrenek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 No to może mówmy że ludzie zdychają. Śmierć to śmierć i należy się jej pewien szacunek. Quote
Bewarka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 O...ja zdechnę! :p ja się kiedyś taty pytałam, dlaczego ludzie umierają? A on mi odpowiedział, że śmierć też jest ważna, bo jakby się rodziły nowe dzieci a starsi nie umierali to nie mielibyśmy miejsca na tej ziemi...i świat wcale nie byłby lepszy...ale dobra...koniec offu, bo coś mi się zdaje, że tu o szczeniakach bez matki mowa... Quote
Kiłi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 I jak tam szczeniaki? Alaa napisał(a):Sluchaj na tym forum zwierzeta nie ZDYCHAJA....... :stupid: Quote
oOAdAsOo Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 sorki ze nie odzywam sie za czesto ale wila wyzsza.. a wiec tak co z maluchami? vet'a odwiedzily w ta niedziele Pani z recepcji zahwyala sie nimi z 15 min zanim vet dotarl do nas maluchy zostaly zwazone mialy tak srednio ok 1,7kg i tez odrobaczone juz sa za tydzien jeda jeszcze na szczepienia maluchy maja w sobie wieej sily i chei do zycia niz nie jedna osoba xD jedza karme dla szczeniaQw sucha + jeszcze taka w szaszetkach z drobiem takie male kawaleczki dla juniora.. teraz mam je przestawic z mleka na mieso takie bylo zaleenie vet'a i rozpocznie sie niedlugo poszukiwanie odpowiednih domow dla nich czego boje sie najbardziej.. Quote
Chefrenek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Super że maluchy rosną jak na drożdzach :D A nie chcesz sobie jakiegoś zostawić? Quote
Kincia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 To swietnie :) Ja bym maluchów nie mogła oddac :roll: Quote
Bzikowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Oj, szkoda że nie pomyślałeś o domkach dla nich wcześniej. Zwłaszcza, że pit bulle to nie jest łatwa rasa i nie każdy nadaje się na ich właściciela... No ale powodzenia, mam nadzieję, że znajdą się jacyś dobrzy, odpowiedzialni ludzie ktorzy sie maluchami zajmą i wychowają :)Gratuluję odchowania szczeniaków ! :D Quote
Dada Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 trudno szukać psom domów skoro nie wiadomo było, czy wszystkie przezyją. Gratuluję i życzę wiele wspaniałych chwil i cudownego życia maluchom :loveu: Quote
Bzikowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Według mnie , potencjalnych domów dla szczeniaków powinno się szukać jeszcze przed pokryciem suki a już napewno przed narodzinami szczeniąt! Bezmyślne rozmnażanie jest generalnie niefajne bo potem nie wiadomo do kogo trafią maluchy:shake: Quote
Helga&Ares Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 no to kiedy fotki? mama szczeniaków miała rodowód? w jakim one wieku? Quote
Kincia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 No wkoncu !! Jakie one słodkie :loveu: Mam nadzieje ze wszystko z nimi wporzadku !!!!! :) Quote
Neris Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Śliczne tłuste kluski... żeby tylko trafiły w jak najlepsze ręce. Quote
betka-sp Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 oOAdAsOo napisał(a):sorki ze nie odzywam sie za czesto ale wila wyzsza.. a wiec tak co z maluchami? vet'a odwiedzily w ta niedziele Pani z recepcji zahwyala sie nimi z 15 min zanim vet dotarl do nas maluchy zostaly zwazone mialy tak srednio ok 1,7kg i tez odrobaczone juz sa za tydzien jeda jeszcze na szczepienia maluchy maja w sobie wieej sily i chei do zycia niz nie jedna osoba xD jedza karme dla szczeniaQw sucha + jeszcze taka w szaszetkach z drobiem takie male kawaleczki dla juniora.. teraz mam je przestawic z mleka na mieso takie bylo zaleenie vet'a i rozpocznie sie niedlugo poszukiwanie odpowiednih domow dla nich czego boje sie najbardziej.. Przeczytała właśnie o tych maluszkach :cool3: naprawdę jestem pełna podziwu :eviltong: i gratuluje wychowu..........jak tam domki dla nich ??? znalezione ??? a fotek jak nie było tak nie ma :placz: Quote
Recommended Posts