Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']O co ci chodzi??[/quote]

O to że na dogo słowo zdechąć jest słowem tabu ;)

Poza tym zwierzęta umierają tak jak ludzie. Słowo zdychać odziera ich śmierć z godności ;)

Posted

[quote name='Chefrenek']O to że na dogo słowo zdechąć jest słowem tabu ;)

Poza tym zwierzęta umierają tak jak ludzie. Słowo zdychać odziera ich śmierć z godności ;)[/quote]

Aaaaaaa............

Posted

A ja nie...;) kto wymyślił, że "zdychać" to złe słowo??? Jak przebiegne pare kilosów i powiem, że "zdycham" to sie drzeć zaczniecie? :lol:

No i co u maluchów???

Posted

[quote name='Anetka83']Tak jak napisał Chefrenek... zwierzęta umierają...
Ale, ale.....moja Niki jeszcze nie umiera! Ona nie jest zwierzęciem? :hmmmm:
[quote name='Anetka83']A co do "zdychania" to chyba znaczenie zależy od kontekstu w jakim używasz tego słowa... no nie? ;-)Aha...fajnie wiedzieć :p

Posted

O...ja zdechnę! :p ja się kiedyś taty pytałam, dlaczego ludzie umierają? A on mi odpowiedział, że śmierć też jest ważna, bo jakby się rodziły nowe dzieci a starsi nie umierali to nie mielibyśmy miejsca na tej ziemi...i świat wcale nie byłby lepszy...ale dobra...koniec offu, bo coś mi się zdaje, że tu o szczeniakach bez matki mowa...

• 2 weeks later...
Posted

sorki ze nie odzywam sie za czesto ale wila wyzsza.. a wiec tak co z maluchami? vet'a odwiedzily w ta niedziele Pani z recepcji zahwyala sie nimi z 15 min zanim vet dotarl do nas maluchy zostaly zwazone mialy tak srednio ok 1,7kg i tez odrobaczone juz sa za tydzien jeda jeszcze na szczepienia maluchy maja w sobie wieej sily i chei do zycia niz nie jedna osoba xD jedza karme dla szczeniaQw sucha + jeszcze taka w szaszetkach z drobiem takie male kawaleczki dla juniora.. teraz mam je przestawic z mleka na mieso takie bylo zaleenie vet'a i rozpocznie sie niedlugo poszukiwanie odpowiednih domow dla nich czego boje sie najbardziej..

Posted

Oj, szkoda że nie pomyślałeś o domkach dla nich wcześniej. Zwłaszcza, że pit bulle to nie jest łatwa rasa i nie każdy nadaje się na ich właściciela... No ale powodzenia, mam nadzieję, że znajdą się jacyś dobrzy, odpowiedzialni ludzie ktorzy sie maluchami zajmą i wychowają :)Gratuluję odchowania szczeniaków ! :D

Posted

trudno szukać psom domów skoro nie wiadomo było, czy wszystkie przezyją.
Gratuluję i życzę wiele wspaniałych chwil i cudownego życia maluchom :loveu:

Posted

Według mnie , potencjalnych domów dla szczeniaków powinno się szukać jeszcze przed pokryciem suki a już napewno przed narodzinami szczeniąt!
Bezmyślne rozmnażanie jest generalnie niefajne bo potem nie wiadomo do kogo trafią maluchy:shake:

• 2 weeks later...
Posted

oOAdAsOo napisał(a):
sorki ze nie odzywam sie za czesto ale wila wyzsza.. a wiec tak co z maluchami? vet'a odwiedzily w ta niedziele Pani z recepcji zahwyala sie nimi z 15 min zanim vet dotarl do nas maluchy zostaly zwazone mialy tak srednio ok 1,7kg i tez odrobaczone juz sa za tydzien jeda jeszcze na szczepienia maluchy maja w sobie wieej sily i chei do zycia niz nie jedna osoba xD jedza karme dla szczeniaQw sucha + jeszcze taka w szaszetkach z drobiem takie male kawaleczki dla juniora.. teraz mam je przestawic z mleka na mieso takie bylo zaleenie vet'a i rozpocznie sie niedlugo poszukiwanie odpowiednih domow dla nich czego boje sie najbardziej..

Przeczytała właśnie o tych maluszkach :cool3: naprawdę jestem pełna podziwu :eviltong: i gratuluje wychowu..........jak tam domki dla nich ??? znalezione ??? a fotek jak nie było tak nie ma :placz: