Matusz Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Dzisiaj Nelson był na swoim pierwszym spacerku ! W końcu odważył się ;) Nelson bardzo ładnie chodzi na smyczy :) Trochę go dzisiaj pociachałem nożyczkami, trochę wyciąłem dredów itd... sukcesywnie będziemy co tydzień skracać, ale myślę, że trochę mu teraz lżej jest, przynajmniej teraz widać jego oczy ;) Quote
Matusz Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 potem dam zdjęcia i filmik ;) ale myślę, że gdzieś pod wieczór dopiero... teraz lecem do sprzątania:cool3::cool3: Quote
Aga_Mazury Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Poszliśmy aby na spacerek zabrać Pazurka i Ramzesa.... i patrzymy a Nelsonik chce...i nie chce...chciałby i nie....a że mieliśmy smycz dodatkową zrobiliśmy petelkę i go wywabiliśmy z budy.... jak go prowadziłam to normalnie wypręzył się, pierś do przodu ...i z takim niedowierzaniem oglądał świat...(pewnie długo go nie widział)....cudownie było patrzeć na jego zachwyt otoczeniem... A JAK PODCHODZILIŚMY DO BUDYNKU GDZIE SIEDZIAŁ MATUSZ Z CYTRYNKĄ TO MATUSZ SIĘ ZAPYTAŁ "a to kto?" nie poznał Nelsonka...:P tak jak napisał matusz...pięknie chodzi na smyczy....nie szarpie.... ma niestety dośc dużego guza ..... nam się wydaje, że to tylko taki..."kaszakowaty"...ale dopiero po opinii weta będziemy wiedzieli... JEST CUDAŚNY Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 tak, cudaśny jest ;) ale cierpliwości przy strzyżeniu to nie ma :eviltong: Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 No to Nelsonik cudny na wczorajszym spacerku, przed i po strzyżeniu ;) tyle, że ja nie mam talentu do strzyżenia:eviltong: no ale na pewno mu jest lżej Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 po strzyżeniu, teraz widać mu oczy Quote
neverend Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 O proszę jak wujek świetnie radzi sobie z nożyczkami... Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='neverend']O proszę jak wujek świetnie radzi sobie z nożyczkami... hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
neverend Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 A tak się bał nożyczek... Wypada zmienić tytuł - "zaniedbany"-piękny... Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 tytuł zmieniony ;) ciociu Evas jak Ci się teraz podoba Nelosn? Quote
neverend Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='matusz5']tytuł zmieniony ;) ciociu Evas jak Ci się teraz podoba Nelosn? jak dla mnie wspaniały tytuł i wspaniały Nelson! Quote
Evas Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cudny jest po prostu. Na pewno lepiej mu teraz, Mateusz świetnie to zrobiłeś. Nelson tak grzecznie siedzi, zadowolony że ktoś na niego uwagę zwraca. Kochana mordeczka..czemu w schronisku i jak długo jeszcze :-( Quote
desdemona Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 to teraz lzej psiakowi i na oczy widzi:) Quote
lidka_park Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Nelsonik tak wogóle był na spacerze z Pepisem.. tak sa do siebie przywiązani, ze co chwile sie oglądali czy kolega z boksu idzie ;) Quote
neverend Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 lidka_park napisał(a):Nelsonik tak wogóle był na spacerze z Pepisem.. tak sa do siebie przywiązani, ze co chwile sie oglądali czy kolega z boksu idzie ;) zupełnie jak Fred i Barni:) Quote
Evas Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Obydwa psiaki, Nelson i Pepis wyglądają na bardzo poczciwe. Ogromnie mnie za nimi serce boli. Quote
neverend Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ale chociaż Nelson teraz lepiej wygląda, te kłaczki mu przeszkadzały a teraz jest o niebo lepiej... Quote
neverend Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Nelsonku...trzymaj się...już jesteś piękny! Quote
Evas Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Pewnie, że piękny i samotny - czeka na kogoś, kto go pokocha. Quote
neverend Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Wolontariusze go kochają,ale to nie to samo...wolałby domek...i właściciela... Quote
Recommended Posts