Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że Nelson w boksie czuje się bezpieczny. Długo jest w schronisku, zewnętrzny świat może go niepokoić. Ale to minie, jeśli dostanie szansę.

Posted

Evas napisał(a):
Myślę, że Nelson w boksie czuje się bezpieczny. Długo jest w schronisku, zewnętrzny świat może go niepokoić. Ale to minie, jeśli dostanie szansę.

Na pewno... domek zmieni jego światopogląd...bezpieczny boks zamieni się na bezpieczny dom:)

Posted

Nic nie wiem... trzeba by pewnie... ale o tym to juz z Agą ona jest najelpiej poinformowana. A była dziś tylko na pierwszej turze a Nelson był na trzeciej więc nie było jakos okazji do rozmowy o Nelsonie

Posted

sisia0 napisał(a):
Nic nie wiem... trzeba by pewnie... ale o tym to juz z Agą ona jest najelpiej poinformowana. A była dziś tylko na pierwszej turze a Nelson był na trzeciej więc nie było jakos okazji do rozmowy o Nelsonie

aha,więc dowiemy się za tydzień...
a jak ten guz wygląda...? gdzie on go ma??

Posted

Kanzaj napisał(a):
Nelson biedaku - trzymam kciuki za Twoje zdrówko!

szkoda,że jestem w Poznaniu..
tak bym z Agą i Matuszem przyjechała...i ostatni raz zobaczyła Tobulinka...:placz:

Posted

neverend napisał(a):
szkoda,że jestem w Poznaniu..
tak bym z Agą i Matuszem przyjechała...i ostatni raz zobaczyła Tobulinka...:placz:

Jaki ostatni?!?! Toż to chłopak ma nowe życie przed sobą!!! A z Poznania do Ostródy to najbliżej przez Legionowo będzie! (zapraszamy!!!)

Posted

Kanzaj napisał(a):
Jaki ostatni?!?! Toż to chłopak ma nowe życie przed sobą!!! A z Poznania do Ostródy to najbliżej przez Legionowo będzie! (zapraszamy!!!)

A chyba nawet pociągiem mijam...:)