Doda_ Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 słodkokwaśna napisał(a):Doda,ja nic o fotach książek nie wiem. Pisałam z Tobą na pw i napisałam, iż tylko przekazuje książki,bo nie mam czasu na nic innego. To napisałaś,że dobrze i prosiłaś abym je Andzi przekazała. Dzwoniłam do Andzi i ona ich nie chce ,to w niedzielę mój mąż może je do Ciebie przywieźć...oczywiście jak chcesz? Jak się zgadzasz to proszę podaj mi swój adres i nr.tel na pw. kochana przeciez pisalam wyżej, ze przekazesz komus ksiazki i ten zrobi fotki :) maż będzie w Sosnowcu ? lub w okolicy ? jeśli tak, to podsyłam Ci na pw adres z numerem telefnu Quote
andzia69 Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 słodkokwaśna napisał(a):Doda,ja nic o fotach książek nie wiem. Pisałam z Tobą na pw i napisałam, iż tylko przekazuje książki,bo nie mam czasu na nic innego. To napisałaś,że dobrze i prosiłaś abym je Andzi przekazała. Dzwoniłam do Andzi i ona ich nie chce ,to w niedzielę mój mąż może je do Ciebie przywieźć...oczywiście jak chcesz? Jak się zgadzasz to proszę podaj mi swój adres i nr.tel na pw. nie chcę, bo ja też nei wiem, jak się nazywam :( a jeszcze urzędasy wymyślili sobie w trybie nakazowym wszystkie umowy adopcyjne za czasów schroniska os 2010 - 2012 r :( to jakas paranoja...nie wiem nawet kiedy to się uda nam skopiowac - bo na ksero to nie ma kasy :( to jest ok. 1000 umów samych psów...a jeszcze byly koty :( Quote
Doda_ Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 andzia69 napisał(a):nie chcę, bo ja też nei wiem, jak się nazywam :( a jeszcze urzędasy wymyślili sobie w trybie nakazowym wszystkie umowy adopcyjne za czasów schroniska os 2010 - 2012 r :( to jakas paranoja...nie wiem nawet kiedy to się uda nam skopiowac - bo na ksero to nie ma kasy :( to jest ok. 1000 umów samych psów...a jeszcze byly koty :( eh... co za urzędasy... dlaczego tak wymyślili ?? Quote
PaSja Hera Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 andzia69 napisał(a):nie chcę, bo ja też nei wiem, jak się nazywam :( a jeszcze urzędasy wymyślili sobie w trybie nakazowym wszystkie umowy adopcyjne za czasów schroniska os 2010 - 2012 r :( to jakas paranoja...nie wiem nawet kiedy to się uda nam skopiowac - bo na ksero to nie ma kasy :( to jest ok. 1000 umów samych psów...a jeszcze byly koty :( Proponuję wziąć wszystkie segregatory i udac się kserować do urzędu! Doda zrobię fotki rzeczy na bazarek,podaj maila. Quote
Doda_ Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 PaSja Hera napisał(a):Proponuję wziąć wszystkie segregatory i udac się kserować do urzędu! Doda zrobię fotki rzeczy na bazarek,podaj maila. no wlasnie, moze w urzedzie pokserują?? andzia dlaczego Ty masz to zrobić ?? ok wysylam Ci na pw adres mejlowy Quote
DONnka Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 (edited) Dostałam dziś z hotelu odpowiedź na mojego maila: Niko już lepszy, cudów też nie ma, ale jest znacznie lepiej, sporadycznie jeszcze się zdarza, żeby zawył, jest chętniejszy do kontaktu. Posłusznie wykonuje komendy, apetyt ma, zaczynamy z nim powoli pracować, na przyszły tydzień zgodnie z umową planuję wizytę u weta - na razie bad krwi i ogólne badanie i kwalifikacja od kastracji Może i nie ma jeszcze powodów do "hurra-optymizmu", ale ja się cieszę :) Doczekałam się również zdjęć naszej "sirotki" ;) Patrząc na nie tak trudno uwierzyć, że Niko ma tego typu problemy z zachowaniem :shake: Nikuś pozdrawia z hotelu, jeszcze trochę smutno, ale miejmy nadzieję, że z dnia na dzień będzie lepiej :thumbs: Edited March 6, 2014 by DONnka Quote
Doda_ Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Piękny Nikus . . . .. ciesze sie, ze sa poprawy w zachowaniu, minimalne ale są. Quote
bela51 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Mordeczka kochana:loveu: Najgorsze jest to,ze znowu sie przywyczai do kogos, a to nie bedzie przeciez jego prawdziwy dom:-( Quote
słodkokwaśna Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Doda_ napisał(a):kochana przeciez pisalam wyżej, ze przekazesz komus ksiazki i ten zrobi fotki :) maż będzie w Sosnowcu ? lub w okolicy ? jeśli tak, to podsyłam Ci na pw adres z numerem telefnu Jedzie do Katowic,to podaj te dane na pw. Quote
PaSja Hera Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='DONnka']Dostałam dziś z hotelu odpowiedź na mojego maila: Niko już lepszy, cudów też nie ma, ale jest znacznie lepiej, sporadycznie jeszcze się zdarza, żeby zawył, jest chętniejszy do kontaktu. Posłusznie wykonuje komendy, apetyt ma, zaczynamy z nim powoli pracować, na przyszły tydzień zgodnie z umową planuję wizytę u weta - na razie bad krwi i ogólne badanie i kwalifikacja od kastracji Może i nie ma jeszcze powodów do "hurra-optymizmu", ale ja się cieszę :) Doczekałam się również zdjęć naszej "sirotki" ;) Patrząc na nie tak trudno uwierzyć, że Niko ma tego typu problemy z zachowaniem :shake: Nikuś pozdrawia z hotelu, jeszcze trochę smutno, ale miejmy nadzieję, że z dnia na dzień będzie lepiej :thumbs: [/QUOTE'] Wyć mi się chce :sadCyber:. Trzymaj się Nikusi.Cały czas o Tobie myślę biedaku :(. Quote
andzia69 Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 biedny pies :( nie ma żadnej radości w tych jego smutnych oczach :( :( Quote
słodkokwaśna Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Tak, widać że jest bardzo zdezorientowany i zagubiony:( Doda,cały dzień próbuje się do Ciebie dodzwonić i nikt nie odbiera. Napisałam Ci wiadomość na pw ,że jutro mój mąż będzie u Ciebie z książkami w godzinach od 14 do 16 . (zależy jak się wyrobi z psiakiem do adopcji) Quote
Doda_ Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 kochana, ja jestem osobą niesłyszącą i odrzucałam twoje połączenia...pisałam smsa, żebyś napisała. . OK, będzie ktoś w domu :) postaram się jutro zrobić zdjecia rzeczy i jak znajdę czas to i bazarek, ale nie obiecuję że jutro napewno. na pw mi napisz, jakie ceny mają być na bazarku... PaSja hera też ma przesłac mi zdjęcia rzeczy, to zrobię jeden duży bazar. Quote
PaSja Hera Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Doda_ napisał(a):kochana, ja jestem osobą niesłyszącą i odrzucałam twoje połączenia...pisałam smsa, żebyś napisała. . OK, będzie ktoś w domu :) postaram się jutro zrobić zdjecia rzeczy i jak znajdę czas to i bazarek, ale nie obiecuję że jutro napewno. na pw mi napisz, jakie ceny mają być na bazarku... PaSja hera też ma przesłac mi zdjęcia rzeczy, to zrobię jeden duży bazar. Doda mam problem z przesłaniem zdjęć.Kombinuję jak mogę,myślę ze w końcu się uda. Quote
DONnka Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 (edited) Stan finansów Niko na dzień 09.03.2014r: +245 zł WPŁATY: - p. Paweł 100 zł - SKARPETA OWCZARKOWA 200 zł - p. Mariola i p. Marek 45 zł WYDATKI: - hotel do 28.02.14r - 100 zł Otrzymałam od beli51 zdjęcia fajnych książek na bazarek Egradska przesłała z kolei zdjęcia fantów podarowanych przez DorisNinę z forum owczarek.pl Bardzo dziękujemy :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Postaram się jeszcze dziś wystawić bazarek na owczarku Też mi przykro, jak patrzę na smutną mordkę Niko, ale czepiam się tego, co w tej sytuacji dobre: jest z nim lepiej, jest bezpieczny, zaopiekowany i ciągle ma szansę na swoje małe psie szczęście. Musimy mu tylko w tym pomóc !!! Edited March 9, 2014 by DONnka 1 Quote
Doda_ Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 no to będą 2 bazarki :) PaSja , ale jaki problem ? mail wraca czy jak ? Quote
Doda_ Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Słodkokwaśna, książki już u mnie :) postaram się dzisiaj je obfocić jak nie to jutro, napisz mi co z cenami . Quote
andzia69 Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Doda_ napisał(a):Słodkokwaśna, książki już u mnie :) postaram się dzisiaj je obfocić jak nie to jutro, napisz mi co z cenami . super - dziękujemy!!! :) Quote
słodkokwaśna Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Doda_ napisał(a):Słodkokwaśna, książki już u mnie :) postaram się dzisiaj je obfocić jak nie to jutro, napisz mi co z cenami . Właśnie Ci napisałam:eviltong: Quote
DONnka Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 [quote name='Doda_']no to będą 2 bazarki :) PaSja , ale jaki problem ? mail wraca czy jak ? Ja otworzę na forum owczarek.pl :) Zresztą jeden bazarek drugiemu nie przeszkadza ;) Wręcz odwrotnie :) Quote
PaSja Hera Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Doda_ napisał(a):no to będą 2 bazarki :) PaSja , ale jaki problem ? mail wraca czy jak ? Już przesłałam :) Quote
Doda_ Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 bazarek ma watek, ale nie jest gotowy. Dokoncze dzis. Quote
bela51 Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Ciekawe, czy juz sie kręci ten na owczarku? Ja niestety nie mam tam konta. Quote
PaSja Hera Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 [quote name='bela51']Ciekawe, czy juz sie kręci ten na owczarku? Ja niestety nie mam tam konta. No właśnie jest już ten bazarek na owczarku? Jest :p http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=24491 Quote
Recommended Posts