Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

A najcieplej w całym Białogonkowie jest ...malutkiemu Tuńczykowi który zawsze znajduje sobie miejscówkę pośrodku swoich większych przyjacioł ;)

DSCF7062.jpg

• Upvote 1
Posted

Życzę szczęśliwego Nowego Roku dla Tuni, Lusi, ich Opiekunów i Fanów.

Dziękuję Wam za troskę i opiekę nad naszymi małymi suniami.

Mortes, na wątku moich ulubionych suczek życzę Tobie, Twoim bliskim i wszystkim Waszym podopiecznym wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

Posted

DZIĘKUJĘ JOLANTINO BARDZO :) TOBIE TEŻ OD NAS SAME NAJLEPSZE ŻYCZENIA :)

DZIĘKUJĘ ZA TWOJĄ WYTRWAŁOŚĆ I CIĄGŁĄ OBECNOŚĆ U NAS :)

DSCF7028.jpg

• Upvote 1
Posted

Livko pięknie Ci dziękujemy :) Ubranka są piękne ale nie wiem czy któreś pasuje na Tuńczyka . Jej wymiary to długosc 45 cm , szyja30 cm , klatka 45 cm

Posted

Livko :) dziękuję bardzo :)

Z tego zamieszania w moim życiu zapomniałam napisać że zapłaciłam za kolejny miesiąc jedzonka dla Tusi- Lusi ( 70 zł) czyli mamy uregulowane do 25 stycznia :)

ROZLICZENIE :

Piękne podziekowania za wpłaty dla Lusi :) od :

* Cioci Cisowianki - 2x10zł = 20 zł : )

* Cioci Livki - 20 zł : )

Posted

Dziś przy okazji wizyty weterynarza i szczepień Białogonków zaszczepiliśmy Tuńczyka na razie na wściekliznę a za dwa tygodnie- na zakaźne. :)

DSC_3168.jpg

Przy kolejnym rozliczeniu uwzględnię ten wydatek. ;) Pozdrowienia od Tuńczyka i od nas. :)

Posted

Moi Drodzy wysłałam Cioci Agasz 70 zł za kolejny miesić jedzonka dla Tusi-Lusi . Czyli mamy uregulowane do 25 lutego.

Obie tez dziewczynki sa ponownie ogloszone i miałam swietny telefon o Lusię ale az spod Olsztyna . Pan jeszcze ma rozmawiać z żoną czy będa w stanie pracować z sunią po az takich przejściach .

Dotarły pieniązki od niezawodnej Livki dla Tusi- Lusi - 20 zł  . Dziękuję .

Przypominam że ze skarpetki Tuni wyciągnęłam w tym miesiącu na szczepienie na wścieklizne 15 zł

Biegnę zatem do postu 2 uaktualnić finanse :)

Posted

Mam wrazenie, ze Tunia bardziej smialo patrzy na swiat. Czy rzeczywiscie?

Niestety Mattilu :( Zdjęcia Krzysiu robił z wielkiej odległości  , regulując odległośc aparatem ...  Tunia dalej bardzo boi się ludzi :( ... Obawiam się że to co osiągnęła do tej pory to maksimum jej mozliwości :(  Nie wiem ...może gdzieś u kogoś gdyby była w centrum uwagi i ktoś by nie pracował i dosłownie cały czas się nią zajmował może by się bardziej ucywilizowała  ...  ja niestety mogę jej  dać tylko miejsce w Białogonkowie :(... no i dzielimy się poduszką ;)

Niestety Pan z Olsztyna już nie zadzwonił :(