Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani :) troszkę o finansach :) 

Dotarły wpłaty dla Tusi - Lusi od Livki za pazdziernik  - 10 zl i Cisowianki  też 10 zł :)  Pięknie Wam Kochane dziękuję : )Dzięki Wam Tusia - Lusia ma choć częśc pieniazków na przetrwanie u Agasz :)  

Niestety pieniązki jednak topnieją a na dodatek w listopadzie czeka nas spory wydatek - szczepienie Lusi ...  

Tak jak Agasz już pisała przelałam kolejne 70 zł dla Lusi i mała ma uregulowane do 25 października  :) 

Jeszcze raz bardzo , bardzo dziękuję ze wciąz jesteście z dziewczynkami choć to juz prawie rok :)

Posted

Kochani :) troszkę o finansach :) 

Dotarły wpłaty dla Tusi - Lusi od Livki za pazdziernik  - 10 zl i Cisowianki  też 10 zł :)  Pięknie Wam Kochane dziękuję : )Dzięki Wam Tusia - Lusia ma choć częśc pieniazków na przetrwanie u Agasz :)  

Niestety pieniązki jednak topnieją a na dodatek w listopadzie czeka nas spory wydatek - szczepienie Lusi ...  

Tak jak Agasz już pisała przelałam kolejne 70 zł dla Lusi i mała ma uregulowane do 25 października   :) 

Jeszcze raz bardzo , bardzo dziękuję ze wciąz jesteście z dziewczynkami choć to juz prawie rok :)

Moja wpłata była za wrzesień, za październik będzie ok.10 - tego :)

Posted

A co u Tusinki? Ona jest ogłaszana?...

Krzysiu ją ogłasza na tablicy i na gumtree . Przydałyby się nowe ogłoszenia ...może jakieś sponsorowane ( jeszcze parę groszy mamy) tylko ja na tym sie nie znam ...poradźcie Kochane cos w tym temacie :)

Posted

Krzysiu ją ogłasza na tablicy i na gumtree . Przydałyby się nowe ogłoszenia ...może jakieś sponsorowane ( jeszcze parę groszy mamy) tylko ja na tym sie nie znam ...poradźcie Kochane cos w tym temacie :)

Prześlij mi na maila tekst, fotki i na jakie województwa ogłaszać - zamówię ogłoszenia.

• 2 weeks later...
Posted

A w Białogonkowie Tunia oprócz Patonka polubiła jeszcze bardzo  Dużego :) Szaleja razem co wieczór , podgryzaja się :) Śmiesznie to wyglada bo ona taka malutka a Duży niczego sobie ...:) 

Dziękuję pięknie Cioci Mazowszance za 40 zł dla Tuni :) I Cioci Livce za 20 zł dla Tusi za pażdziernik :) Nie wiem czy Ciocia sie nie pomyliła ... to chyba jest za 2 miesiące ? 

Posted

Nie, nie ;) to nie pomyłka. Od teraz Tusia będzie dostawała 20 zł :)

Oj ...to dziękuję Livko :) dla Tusi to bardzo ważne bo ona ma tylko Ciebie i Cisowianke ... a pieniazki powoli sie koncza :(  Jeszcze raz bardzo Ci dziekuje i zaraz wprowadzę zmiany w rozliczeniu :)

Posted

Tunia i Duży to niezła parka :)

Mortes, kupuj Tuni lepszą karmę. Ja czuwam nad stanem konta.

Postaram sie tego chudzielca jakoś podkarmić :( ale ...cięzkie to zadanie :( powiedziałabym że równie ciężkie jak odchudzić Patona :(

Posted

BARDZO DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE,ZWŁASZCZA ,ŻE W LISTOPADZIE MAMY SZCZEPIENIE. W KIELCACH KOSZTUJE 70ZŁ. MORTES JUŻ NAM PRZELAŁA PIENIĄŻKI - W SUMIE 140ZŁ. U LUSI WSZYSTKO W PORZĄDKU,MAMY NA DT NOWĄ KOTKĘ - SIOSTRĘ TAMTEJ. NIESTETY NIE JEST TAK PSIOLUBNA ALE I TAK NAJBARDZIEJ POLUBIŁA LUSIĘ! I WZAJEMNIE.

Posted

Moi Drodzy Fani Tuni i Tusi- Lusi :) 

Troszkę o finansach :) : 

Doszły pieniązki od :

* Cioci Jolantiny 100 zł dla Tusi i Tuni :) ( po połowie) Buziaczki od nas :)

* Cioci Cisowianki - stała dekl  dla Tusi- Lusi - 10 zł :)

Dziękuję Wam Kochane bardzo :)  Tym bardziej że jakos tak coraz smutniej się robi bo  maleje ta skarbonka dziewczynek  w zastraszającym tempie :( 

I własnie tak jak juz pisała Agasz w tym miesiącu trzeba zaszczepić Tusię- Lusię i stąd przekazałam Agasz 70 zł na te szczepienia i kolejne 70 zł na jedzonko na kolejny miesiąc czyli do 25 listopada .

Przypominam że aktualne rozliczenie i stan finansów w poście 2