Mortes Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Tuńczyk korzysta z ostatnich promieni słońca ;) Quote
Magolek Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Tuńczyk korzysta z ostatnich promieni słońca ;) No proszę jaka modelka, jak wystawia pyś do słoneczka. :) Quote
Nutusia Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Ale się opala!!! Moja Kreśka też tak robi - wystawia pyś do słonka :) Aaaaaa, i na tych fotkach Tunia wcale to a wcale nie jest chuda!!!!! ;) Quote
Mattilu Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 podtrzymuję opinię Nutusi - wcale nie chuda - śliczna panna w top formie :klacz: Quote
Mortes Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 http://www.dogomania.pl/forum/threads/257251-Kosteczka-dla-Bia%C5%82ogonk%C3%B3w-do-24-09-2014?p=22420532#post22420532 Quote
agasz Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 WPISZĘ SAMA, BO MORTES CHYBA ZAGANIANA. LUSIA MA ZAPŁACONE DO 25.10. :bye: Quote
Mortes Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 No trochę ...:( Jutro uaktualnie rozliczenie :) Quote
Mortes Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Kochani :) troszkę o finansach :) Dotarły wpłaty dla Tusi - Lusi od Livki za pazdziernik - 10 zl i Cisowianki też 10 zł :) Pięknie Wam Kochane dziękuję : )Dzięki Wam Tusia - Lusia ma choć częśc pieniazków na przetrwanie u Agasz :) Niestety pieniązki jednak topnieją a na dodatek w listopadzie czeka nas spory wydatek - szczepienie Lusi ... Tak jak Agasz już pisała przelałam kolejne 70 zł dla Lusi i mała ma uregulowane do 25 października :) Jeszcze raz bardzo , bardzo dziękuję ze wciąz jesteście z dziewczynkami choć to juz prawie rok :) Quote
Livka Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Kochani :) troszkę o finansach :) Dotarły wpłaty dla Tusi - Lusi od Livki za pazdziernik - 10 zl i Cisowianki też 10 zł :) Pięknie Wam Kochane dziękuję : )Dzięki Wam Tusia - Lusia ma choć częśc pieniazków na przetrwanie u Agasz :) Niestety pieniązki jednak topnieją a na dodatek w listopadzie czeka nas spory wydatek - szczepienie Lusi ... Tak jak Agasz już pisała przelałam kolejne 70 zł dla Lusi i mała ma uregulowane do 25 października :) Jeszcze raz bardzo , bardzo dziękuję ze wciąz jesteście z dziewczynkami choć to juz prawie rok :) Moja wpłata była za wrzesień, za październik będzie ok.10 - tego :) Quote
Mortes Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 A co u Tusinki? Ona jest ogłaszana?... Krzysiu ją ogłasza na tablicy i na gumtree . Przydałyby się nowe ogłoszenia ...może jakieś sponsorowane ( jeszcze parę groszy mamy) tylko ja na tym sie nie znam ...poradźcie Kochane cos w tym temacie :) Quote
Mortes Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Livko :) Poprawię :) Dzięki ze kontrolujesz finanse bo ja zakręcona jestem ;) Quote
Nutusia Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Krzysiu ją ogłasza na tablicy i na gumtree . Przydałyby się nowe ogłoszenia ...może jakieś sponsorowane ( jeszcze parę groszy mamy) tylko ja na tym sie nie znam ...poradźcie Kochane cos w tym temacie :) Prześlij mi na maila tekst, fotki i na jakie województwa ogłaszać - zamówię ogłoszenia. Quote
Mortes Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Nutusiu przypomnij mi maila do Ciebie bo ja nie potrafię na tej nowej dogomanii nic wysłać :( Quote
Mortes Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 A w Białogonkowie Tunia oprócz Patonka polubiła jeszcze bardzo Dużego :) Szaleja razem co wieczór , podgryzaja się :) Śmiesznie to wyglada bo ona taka malutka a Duży niczego sobie ...:) Dziękuję pięknie Cioci Mazowszance za 40 zł dla Tuni :) I Cioci Livce za 20 zł dla Tusi za pażdziernik :) Nie wiem czy Ciocia sie nie pomyliła ... to chyba jest za 2 miesiące ? Quote
Livka Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Nie, nie ;) to nie pomyłka. Od teraz Tusia będzie dostawała 20 zł :) Quote
Nutusia Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Nutusiu przypomnij mi maila do Ciebie bo ja nie potrafię na tej nowej dogomanii nic wysłać :( Wysłałam PW ;) Quote
Mortes Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Nie, nie ;) to nie pomyłka. Od teraz Tusia będzie dostawała 20 zł :) Oj ...to dziękuję Livko :) dla Tusi to bardzo ważne bo ona ma tylko Ciebie i Cisowianke ... a pieniazki powoli sie koncza :( Jeszcze raz bardzo Ci dziekuje i zaraz wprowadzę zmiany w rozliczeniu :) Quote
Mazowszanka13 Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Tunia i Duży to niezła parka :) Mortes, kupuj Tuni lepszą karmę. Ja czuwam nad stanem konta. Quote
Mortes Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Tunia i Duży to niezła parka :) Mortes, kupuj Tuni lepszą karmę. Ja czuwam nad stanem konta. Postaram sie tego chudzielca jakoś podkarmić :( ale ...cięzkie to zadanie :( powiedziałabym że równie ciężkie jak odchudzić Patona :( Quote
jola&tina Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Posłałam 100 zł - pół na pół dla Tusi-Lusi i dla Tuńczyka. Quote
agasz Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 BARDZO DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE,ZWŁASZCZA ,ŻE W LISTOPADZIE MAMY SZCZEPIENIE. W KIELCACH KOSZTUJE 70ZŁ. MORTES JUŻ NAM PRZELAŁA PIENIĄŻKI - W SUMIE 140ZŁ. U LUSI WSZYSTKO W PORZĄDKU,MAMY NA DT NOWĄ KOTKĘ - SIOSTRĘ TAMTEJ. NIESTETY NIE JEST TAK PSIOLUBNA ALE I TAK NAJBARDZIEJ POLUBIŁA LUSIĘ! I WZAJEMNIE. Quote
Mortes Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Posłałam 100 zł - pół na pół dla Tusi-Lusi i dla Tuńczyka. Ja równie pieknie ( jak ciocia Agasz) dziękuję Jolantino :) Quote
Mortes Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Moi Drodzy Fani Tuni i Tusi- Lusi :) Troszkę o finansach :) : Doszły pieniązki od : * Cioci Jolantiny 100 zł dla Tusi i Tuni :) ( po połowie) Buziaczki od nas :) * Cioci Cisowianki - stała dekl dla Tusi- Lusi - 10 zł :) Dziękuję Wam Kochane bardzo :) Tym bardziej że jakos tak coraz smutniej się robi bo maleje ta skarbonka dziewczynek w zastraszającym tempie :( I własnie tak jak juz pisała Agasz w tym miesiącu trzeba zaszczepić Tusię- Lusię i stąd przekazałam Agasz 70 zł na te szczepienia i kolejne 70 zł na jedzonko na kolejny miesiąc czyli do 25 listopada . Przypominam że aktualne rozliczenie i stan finansów w poście 2 Quote
Recommended Posts