Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mortes, a dlaczego Tusia tak Cię nienawidzi ?

A tu moja zeszłoroczna tymczasowiczka Fiona ( zdjecie DS-u).
Czyż nie podobna do siostrzyczek ?

[IMG]https://py26sw.bn1303.livefilestore.com/y2psw10JTvTJb1_ai7soO27D4aInH2ClRzrlYTDKQfzMVU-zVIs-1KZMaa0tScw5GRBJF2PsyzeC1HKHgcQLJ3n3d9TkeVA06O7q6NlUrqw0qo/Fiona%20le%C5%9Bna%20-%20w%20DS%202014-02-16.jpg?psid=1[/IMG]

Posted

[quote name='Mazowszanka13']Mortes, a dlaczego Tusia tak Cię nienawidzi ?

A tu moja zeszłoroczna tymczasowiczka Fiona ( zdjecie DS-u).
Czyż nie podobna do siostrzyczek ?

[/QUOTE]

Bardzo podobna. :)

Posted

Ta nienawiść a raczej strach przed Mortes to pozostałość po socjalizacji. Dlatego też i mnie długo trzymała na dystans , bo obydwie wynosiłyśmy ją na spacery i oswajały ze smyczą i otoczeniem.

Posted

Moi Kochani zapomniałam napisać że kilka dni temu przelałam na konto Agasz 70 zł na jedzonko dla Tusi-Lusi za kolejny miesiąc czyli do 25 września ...

Posted

Izo, pobieraj ze skarpety Tuni na jedzenie.
Ja tutaj zaglądam, choć nie zawsze piszę, i czuwam. Jak będzie blisko zera to uzupełnię.
A na jesieni, jak się ogarnę, to jakiś bazarek zrobię, żeby było na zapas.

Posted

Mazowszanka13 napisał(a):
Izo, pobieraj ze skarpety Tuni na jedzenie.
Ja tutaj zaglądam, choć nie zawsze piszę, i czuwam. Jak będzie blisko zera to uzupełnię.
A na jesieni, jak się ogarnę, to jakiś bazarek zrobię, żeby było na zapas.

To jeśli mogę ciociu Mazowszanko to wezmę 20 zł na jedzonko dla tego chudzielca :)

Posted

Niestety choć odwiedza nas sporo ludzi to Tunia i tak siedzi wtedy pod kanapą :( To sukces że jak goście są na podwórku to Tunia chyłkiem biega po kątach podwórka :( Nigdy jeszcze nie podeszła do żadnego naszego gościa ...:( Tak bardzo chciałabym aby miała swojego ludzia tylko dla siebie ... dla niej w Białogonkowie jest za duży tłok a z psiaków lubi ją tylko Patonek ...

Posted

Mortes napisał(a):
[FONT=book antiqua]Tuńczyk pozdrawia z Białogonkowa :) Nieczęsto Tunia tak odważnie patrzy w obiektyw aparatu :([/FONT]

Piękna Tunieczka. :)