Gusiaczek Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='agasz']CIĄGLE NIE UMIEM WSTAWIAĆ ZDJĘĆ...:oops: Też nie umiałam, ale, jak życie pokazało, to nie takie trudne. Podkreślam: jestem tuman i ignorant komputerowy - mało rozumiem, co ono do mnie gada ;) Za sprawą pomocy Sprawnych ogarnęłam: zaczęłam od zalogowania się na fotosiku, ale okazało się, że przy bazarkowaniu muszę dopłacać do interesu. Wskazano mi program picasa3 - bezpłatny i prosty w obsłudze, jak budowa cepa. Jeszcze muszę się naumieć przesyłania zdjęć z telefonu na kompa ;) [quote name='jolantina']Magolek, Ty wędrowałaś od Białogonków do Tuni i Tusi a ja w odwrotnym kierunku. I od samego początku pobytu na tym wątku moje odczucia są takie same jak Twoje. I dlatego tu i u Białogonków jestem. O!, jako i ja :) Quote
Magolek Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 I ja korzystałam na początku z fotosika, ale jakoś mi nie leżał. Teraz zdjęcia wrzucam przez Photobucket, też bezpłatny program. :) Quote
Malgoska Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='Gusiaczek']Też nie umiałam, ale, jak życie pokazało, to nie takie trudne. Podkreślam: jestem tuman i ignorant komputerowy - mało rozumiem, co ono do mnie gada ;) Za sprawą pomocy Sprawnych ogarnęłam: zaczęłam od zalogowania się na fotosiku, ale okazało się, że przy bazarkowaniu muszę dopłacać do interesu. Wskazano mi program picasa3 - bezpłatny i prosty w obsłudze, jak budowa cepa. Jeszcze muszę się naumieć przesyłania zdjęć z telefonu na kompa ;) O!, jako i ja :)[/QUOTE] z telefonu na kompa kabelkiem, blu tez mozna albo jak masz zainstalowaną pocztę w telefonie to wysyłasz sama do siebie ( :) ) email wraz z załącznikami z telefonu, a potem otwierasz go na kompie i zapisujesz załączniki. Quote
Mortes Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 Moi Kochani wczoraj spotkałam się z Agasz , widziałam Tusię- Lusię i jak zwykle jestem zachwycona jej wspaniała kondycja i wyglądem :) Mała już powolutku przypomina mała kiełbaske ;) Oczywiści mnie nienawidzi z calego serca ...;( Dałam Agasz 70 zł na kolejny miesiąc( do 25 sierpnia) na jedzonko dla suni ... Serdecznie podziękowania dla Cioci Cisowianki za deklarację comiesięczną o której nigdy nie zapomina :) Wpłynelo 10 zł:) dla Tusi - Lusi Wirtualna Opiekunka Tuni - Mazowszanka wpłaciła dla małej 50 zł :) - Dziękuję Ci Ciociu bardzo :) Zaraz biegne wszystko rozpisac w rozliczeniach :) Zaskoczony Tuńczyk pozdrawia ;) Quote
Nutusia Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 To jest ten przerażony jeszcze nie tak dawno pies!?!?!?!? ;) http://images69.fotosik.pl/32/b23e5cd287cf0f0fmed.jpg A dla kociątka jaka dobra ciocia! :) Quote
jola&tina Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Śliczna gromadka! A zdjęcia z kociątkiem rozkoszne. I to jest ta Lusia, która bała się wyjść spod wersalki a na widok smyczy wpadała w histerię!!! Quote
agasz Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 TAK TO TA SAMA LUSIA! Nie muszę dodawać,że kicia Rysia też pilnie szuka domku. Quote
Mazowszanka13 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Obie panienki śliczne :) Zeszłego lata miałam tymczasowiczkę Fionę bardzo do nich podobną. Chce się powiedzieć: ta sama rasa. Była zupełnie bezproblemowa. Gdyby one miały inne dzieciństwo pewnie byłyby takie same. Ale i tak miały szczęście w życiu, że na Was trafiły. Quote
Mortes Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 W Białogonowie była w odwiedzinach Ciocia Makila i udało jej się zrobić Tuni takie piękne zdjęcia :) Tunia - modelka :lol: Quote
Mortes Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 [SIZE=3][B]Dotarła też stała deklaracja od Cioci Livki dla Tusi- Lusi - 10 zł . Pięknie dziękujemy :Rose:[/B][/SIZE] Quote
Mazowszanka13 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Rzeczywiście zgrabniutka jak modelka :) Quote
agasz Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 A moja Lusinka nie wygląda na szczęśliwą?;) Ostatnio muszę wcześniej wstawać,bo życzy sobie co najmniej 10 min pieszczot i zabawy po śniadanku! Quote
jola&tina Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='agasz']A moja Lusinka nie wygląda na szczęśliwą?;) Ostatnio muszę wcześniej wstawać,bo życzy sobie co najmniej 10 min pieszczot i zabawy po śniadanku![/QUOTE]Twoja Lusinka wygląda na super szczęśliwą. [B]Zabawy i pieszczoty [/B]a dawnej chowała się wystraszona pod wersalkę, bała się wszystkiego i wszystkich a ja się martwiłam, że na całe życie jej tak zostanie. Quote
Recommended Posts