Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie też kiedyś ktoś powiedział - albo się chce mieć pieniądze albo pomagać zwierzętom... Bo pomagając tym czworonożnym biedakom kasy się nigdy nie będzie miało...

Posted

Choć nic nie piszę to cały czas podczytuję:)
Z chęcią bym bardziej pomogła...ale jak większości nie ma już czego dawać tym bardziej, ze żyjemy tylko (4 osoby) z jednej pensji...
Jeśli coś uda mi się dostać na chociaż maleńki bazarek co nie będzie miało z góry od darczyńcy określonego celu pomogę jeszcze :)

Posted

[quote name='b-b']Choć nic nie piszę to cały czas podczytuję:)
Z chęcią bym bardziej pomogła...ale jak większości nie ma już czego dawać tym bardziej, ze żyjemy tylko (4 osoby) z jednej pensji...
Jeśli coś uda mi się dostać na chociaż maleńki bazarek co nie będzie miało z góry od darczyńcy określonego celu pomogę jeszcze :)[/QUOTE]

b-b Ty jesteś niesamowita z tymi bazarami, masz ich chyba na głowie z 10 na raz na różne cele! To jest nieoceniona pomoc.

Posted

[quote name='teresaa118']Oj cioteczko, to masz urwanie glowy. U mnie nie znajdzie sie tymczas, bom daleko. Ale moze pare groszy na leczenie malutkiej. Kiedy skonczy sie to bezmyslne rozmnazanie zwierzat?:placz:[/QUOTE]
Przydaloby sie konto do wplaty

Posted

Tunia od soboty do wczorajszego wieczorka pomieszkiwała u mnie. Wszystko u niej w porządku - okazało się, że ze wszystkich smakołyków najbardziej kocha naleśniki :)
Lusia -Tusia u Agasz również ma się nieźle, w sobotę razem z Mortes zrobiłyśmy wizytę kontrolną ;)
Malutka boczyła się na nas trochę, ale widać, że robi postępy. Najważniejsze zadanie dla Agasz, to założenie suni szeleczek - powinna przecież zacząć wychodzić na spacerki.

Posted

[quote name='Mortes']Ciocie kochane dobrze że pilnujecie wątku ... ja dopiero wróciłam bo zawoziłam Patonka do dt . Cały czas towarzyszyła mi Tunia i powiem szczerze że jeżdzi wyśmienicie ( tzn nie jako kierowca ;) ) Apetyt tez coraz większy i juz maleńka powoli sie zaokrągla . Chyba musimy zacząć ja ogłaszać bo niestety wpłynal na mnie donos do spoldzielni że prowadzę nielegalne schronisko ... Może jakas miła Ciocia uloży jakis tekst dla Tuni ...kompletnie nie wiem co powinno w nim być ...:([/QUOTE]

Nie ma przepisu, który reguluje ilość posiadanych zwierząt w domu/bloku:roll:
Ja mam szóstkę, w tym 5 swoich.

Na razie ciężko ją ogłaszać, każdy wystraszy się choroby:shake:

Posted

[quote name='Mortes']edek jesli chodzi o wyjazdy związane z ta nieszczęsna interwencja to w sumie byłam tam 15 razy . To jest prawie 130 km w obie str . Do tego dochodzą dojazdy do weta i i wyjazdy w poszukiwaniu Dejzi ... jak policzyłam ( odliczając to co wyżebrała dla mnie Norkowa i kwotę jaka przekazała mi Obiezyswiat ) mam jeszcze 480 zl długu ( mówimy o długu benzynowym na w/w cel) ...bo długów różniastych to ci u mnie mnogo ...:(

Oj to jeszcze spory dług :shake:. Pomyślę co jeszcze mogę sprzedać :evil_lol:, może ciocia b-b mi pomoże z bazarkiem :roll:.

Chyba już przy 2 kotach, można ubiegać się o miano schroniska hihihi. Jak zwykle sąsiedzi niezawodni ahhhhh. Ja mam 4 koty i psa, sąsiadka większe stado... jakoś nic się nie dzieje......

Posted

[quote name='Katarzyna Starkiewicz']Nie ma przepisu, który reguluje ilość posiadanych zwierząt w domu/bloku:roll:
Ja mam szóstkę, w tym 5 swoich.

Na razie ciężko ją ogłaszać, każdy wystraszy się choroby:shake:[/QUOTE]

Wow piękne stadko, na ile rat chodzisz na spacerki ?

Posted

[quote name='Katarzyna Starkiewicz']w 2 osoby na 1 ratę
a sama na dwie, tzn. trzy duże owczarki razem a potem 3 małe[/QUOTE]

To i tak nieźle sobie radzisz :crazyeye:, już myślałam, że 3 razy po 2 psiaczki.

Posted

[quote name='edek']To i tak nieźle sobie radzisz :crazyeye:, już myślałam, że 3 razy po 2 psiaczki.[/QUOTE]

one tworzą małe stado i nie chcą chodzić w pojedynkę
małe, słabe psychicznie mają podporę w dużych

czekam jeszcze na potwierdzenia z bazarku i dla Tuni wpadną pieniądze

Posted

edek;21615344[COLOR=#d3d3d3 napisał(a):
">Oj to jeszcze spory dług :shake:. Pomyślę co jeszcze mogę sprzedać :evil_lol:, może ciocia b-b mi pomoże z bazarkiem :roll:.

Chyba już przy 2 kotach, można ubiegać się o miano schroniska hihihi. Jak zwykle sąsiedzi niezawodni ahhhhh. Ja mam 4 koty i psa, sąsiadka większe stado... jakoś nic się nie dzieje......

Jak coś to wiesz gdzie mnie szukać ;)

Posted

[quote name='Katarzyna Starkiewicz']one tworzą małe stado i nie chcą chodzić w pojedynkę
małe, słabe psychicznie mają podporę w dużych
[/QUOTE]

Jak tu nie kochać psów :roll: