Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie ma za co.;) Wiem ile kosztuje leczenie chorego psa. W styczniu 2012r adoptowałam 6-cio letniego mix onka ze schronu i tylko w zeszłym roku wydałam 2000,- na jego leczenie / usunięcie stawu biodrowego,zapalenie żołądka i ciągłe biegunki/ a w tym roku usunięcie narośli na dolnej powiece pochłonęło 550,- . Masakra...więc pomagam jak mogę...:lol:

Posted

Ja z kolei nie chce obiecywać ale jak będę miała jakąś świąteczną premie to oczywiście jakiś grosik podrzucę, grosik niestety bo tych potrzebujących nawet grosika jest tutaj cała masa. :-(

Posted

dziś dalsze małe kroczki u Lusi. witała mnie z Mksiem przy drzwiach, potem na łóżeczku zakręciła młynka i wytarzała się do góry brzuszkiem! założyłam jej też obróżkę żeby się przyzwyczajała,że coś nosi. a teraz terroryzuje Maksia i kradnie mu piłeczki,które oczywiście zanosi do łóżka:mdleje:

Posted

[quote name='agasz']dziś dalsze małe kroczki u Lusi. witała mnie z Mksiem przy drzwiach, potem na łóżeczku zakręciła młynka i wytarzała się do góry brzuszkiem! założyłam jej też obróżkę żeby się przyzwyczajała,że coś nosi. a teraz terroryzuje Maksia i kradnie mu piłeczki,które oczywiście zanosi do łóżka:mdleje:[/QUOTE]
Ale niesamowita odmiana!:multi:

Posted (edited)

Jak skończy się jej Ipakitin, to mogę Ci przesłać lepszy środek o bogatszym składzie (Chitofos) i Urofoce, też wspomagający przy chorobie nerek. I trzymam kciuki, aby się nie pogoroszyło w ciągu 2 tygodni.

Jak będziesz zainteresowana to przyślij mi PW.

Edited by Gosiapk
rozszerzenie
Posted

[QUOTE][No i niestety coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu że na pomaganie zwierzakom a juz na pewno na takie mega interwencje jak ta z dzikuskami jestem poprostu za kiepsko sytuowana ...:-(/QUOTE]

do takich interwencji się "wyrywają" właśnie kiepsko sytuowani ...
ci z wyższej finansowo półki mają ogonkowe sprawy za regałem ... :(
mnie też dołuje fakt, że wyżej de nie podskoczę, a nieba chce się przychylić ...