Roszpunka Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Dodam tylko, że jak do tej pory to okazywało się ciągle, że w kwestii rozliczeń to Iza może tylko na Ciotki z dogo liczyć. I uważam, że nie można w nieskończoność się zadłużać u weta. Ależ ja nigdzie nie twierdzę, że Iza zostanie sama, samiuteńka z zadłużeniem u weta. Chodzi tylko o to, żeby ewentualna kwota do uregulowania była jak najniższa. Quote
obiezyswiat75 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Roszpunka napisał(a):Ależ ja nigdzie nie twierdzę, że Iza zostanie sama, samiuteńka z zadłużeniem u weta. Chodzi tylko o to, żeby ewentualna kwota do uregulowania była jak najniższa. A ja też tak nie twierdzę - twierdzę jedynie, że gmina się wypnie. Quote
Roszpunka Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 (edited) obiezyswiat75 napisał(a):A ja też tak nie twierdzę - twierdzę jedynie, że gmina się wypnie. Obyś nie miała racji... EDIT: Jednak poranne wstawanie nijak nie służy mojemu myśleniu. Zupełnie opacznie zrozumiałam Twój poprzedni post, stąd też moja odpowiedź trochę "z czapy" :grins: Edited November 25, 2013 by Roszpunka Quote
obiezyswiat75 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Nie jest tak zle ;) Ostatnio na którymś z wątków dziewczyna przerobiła PSI IDEAŁ na PSIEGO PEDAŁA - tak jej się przeczytało :) Quote
Mattilu Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Ciesze sie z postepow obu dziewczynek :) Quote
Norkowa Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Ciocie co do kwestii pieniężnej to ja od razu tu z góry obiecuję, że Iza nie zostanie sama z Tunią i opłatami weta! Staniemy na głowie całą 4 żeby tak nie było. Boję się, że gmina faktycznie się wypnie;( Ale na pewno Izie damy pieniążki z tych które zbieramy- oczywiście są też bazarki i tym będziemy się podpierać cały czas. Quote
b-b Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Zapomniałam napisać, że skończył się bazarek dla dziewczyn http://www.dogomania.pl/forum/threads/248749-DO-USUNIĘCIA-MĘSKIEkurtk-czapk-koszuledlaTusi-iTunido22-11-20-00 z którego uzbierało się 132,15zł Pieniążki są już na koncie Mortes :) Quote
Roszpunka Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='b-b']Zapomniałam napisać, że skończył się bazarek dla dziewczyn http://www.dogomania.pl/forum/threads/248749-DO-USUNIĘCIA-MĘSKIEkurtk-czapk-koszuledlaTusi-iTunido22-11-20-00 z którego uzbierało się 132,15zł Pieniążki są już na koncie Mortes :) :Cool!::Cool!::Cool!: :Rose: Quote
Gosiapk Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='b-b']Zapomniałam napisać, że skończył się bazarek dla dziewczyn http://www.dogomania.pl/forum/threads/248749-DO-USUNIĘCIA-MĘSKIEkurtk-czapk-koszuledlaTusi-iTunido22-11-20-00 z którego uzbierało się 132,15zł Pieniążki są już na koncie Mortes :) Dobra robota! :) Quote
Norkowa Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='b-b']Zapomniałam napisać, że skończył się bazarek dla dziewczyn http://www.dogomania.pl/forum/threads/248749-DO-USUNIĘCIA-MĘSKIEkurtk-czapk-koszuledlaTusi-iTunido22-11-20-00 z którego uzbierało się 132,15zł Pieniążki są już na koncie Mortes :) Ciocia super :) Dziękujemy! Quote
cisowianka Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Witam przed chwilą poszła moja deklaracja na Tusie -10 zł i skromniutko 20 zł dla Tuni. Quote
obiezyswiat75 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 To jeszcze tylko Tunia, Fejfol, Paton i kot :) W sprawie Patonka będziesz wkrótce rozmawiać? Quote
jola&tina Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Brawo Tusia-Lusia!!!!! Wpłacę na bieżące potrzeby Lusi 20zł. Należy się jej nagroda za to, że śpi na łóżku jak porządny pies a nie pod łóżkiem. Tylko proszę o konto, bo obawiam się, że nie znajdę. Quote
agasz Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 faktycznie Lusia robi postępy. już nawet nie korzysta ze swojego posłanka tylko leży na łóżeczku. cioteczka Mortes musi następny bazarek zrobić na większe łóżko bo z trzema psami na małym tapczaniku trzeba się nieźle nagimnastykować,żeby się zmieścić:evil_lol:. z czystością też jest super - od razu załapała do czego służy podkładzik w kuchni. apetyt też ma niezły! przytula się do mojej Zuzi i tak śpią. Maksia troszkę terroryzuje, ale on całkowicie ulega "pięknym paniom". pogłaskać też ją już mogę, zwłaszcza,kiedy jest w łóżeczku. dzisiaj nawet dała się pocałować w łebek. mam też za sobą już pierwszą próbę czesania - też po łebku.to tyle pierwszego raportu. odmeldowuję się i idę zarezerwować sobie miejsce na nocleg.:scared: Quote
jola&tina Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Podejrzewam, że miejsca na nocleg już nie znajdziesz. Niesamowita odmiana u Lusi. To są młode suczki, uczą się szybko, zwłaszcza tego, co dla nich dobre. Dobranoc!!!!! Quote
Nutusia Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Nie było mnie chwilę, a tu TAKIE wieści! Baaaaaaaaaaardzo się cieszę :) Quote
agasz Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 dzisiaj wyszłam do apteki po nowe podkłady,nie było mnie ok pół godziny. kiedy wróciłam Lusia wyszła mi na powitanie i zamachała ogonkiem!!! gdy wychodzę z pokoju do kuchni lub łazienki to staje w dzrzwiach i skomleniem woła mnie z powrotem.ale jeszcze dużo w niej lęku a głaskanie tylko w łóżeczku poza nim się jeszcze boi i przemyka między nogami:-( Quote
Norkowa Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Wow Ciocia agasz jestem pod wielkim wrażeniem takiej pracy!:) Super wyniki jak na taki krótki czas:D Serio;) Tak Mortes o finansach gadaj z Panią doktor bo ona jednak jakoś liczy tak sercowo te zwierzaki przybłądki i inne:| Ja zrobię na święta bazarek dla Tuni też tak po 30tym zrobię bo mam sporo fantów to by było trochę dla niej akurat a spłaty!:) Quote
Recommended Posts