Romka Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 (edited) [FONT=Arial]Toro ma około roku.Jest aktywnym ,młodym psem,którego życie nie rozpieszczało.Prawdopodobnie porzucony,błąkał się od dłuższego czasu w centrum miasta.Znaleziono go zamkniętego w śmietniku,gdzie ktoś go uwięził aby następnie zgłosić do schroniska jako porzuconego szczeniaka.Kiedy pracownicy schroniska podnieśli pokrywę pojemnika znaleźli w nim zziębniętego i przerażonego dość dużego psa.Toro miał niewątpliwie wśród swoich przodków sznaucera.Cały czarny,szorstkowłosy,ma małą bródkę.Schronisko nie przeraża go,szczeka na przechodzące psy,lubi ludzi i chętnie nawiązuje z nimi kontakt.Ma dość niezależny charakter.Siedzi w boksie sam bo nie dogaduje się z psakami.SZUKAMY DOMU DLA TORO!Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65 lub 508 911 774 oraz m.gorzynska@wp.pl[/FONT] Edited February 22, 2014 by Romka Quote
Romka Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Toro to żywioł.Na dzisiejszym spacerku nieźle mnie przeciągnął. Quote
Romka Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Pychol śliczny ale charakter mniej...nie zgadza się z żdnym psem,nawet z suczką.Musi być sam w boksie.Aktywny,ciągnie jak parowóz. A oto Toro na spacerku: Quote
Romka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Reiko,poszedł do domu,teraz jego boks zajął Toro.Boks drewniany,cieplejszy od poprzedniego ale mniejszy.Zaletą tego boksu jest to,że Toro widzi teraz pierwszy dziedziniec schroniska i wszystkich wchodzących do schroniska. Quote
Romka Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 (edited) Ogłoszenia wolontariuszek Koła LEON Edited January 9, 2014 by Romka Quote
Romka Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 (edited) I jeszcze takie zdjęcie urwisa Toro z jego początków w schronisku: a poniżej kilka tygodni póżniej: widać różnicę Edited January 17, 2014 by Romka Quote
Romka Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Toro jest już po kastracji,tak wracał do schroniska; Quote
Romka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Szalony Toro w szalonym biegu po schronisku: Quote
Donata Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Dziś Toro był zawiedziony a mnie było bardzo przykro , że nie zabrałam go na spacer, widziałam jego rozpacz, że inne psiaki z otoczenia wyszły na spacer a on nie.. Nadrobię to w tygodniu , zabiorę go na spacer, chociaż nie ukrywam, ciężko się z nim chodzi, psiak ma dużo energi, cieszy się szaleje,, łapie za smycz, chce się bawić, skacze.. Niestety dzisiaj warunki były niesprzyjające, ślizgawica w leśnym terenie więc ani Ania ani ja nie zaryzykowałyśmy zabrania go na spacer. Mam nadzieję, że we wtorek ktoś z młodzieży Technikum go wyciągnie, chociaż raz widziałam jak przeciągnął jedną z dziewcząt.. Urwis z naszego Toro, potrzebny mu dom, przestrzeń wolność a nie klatka 2 na 3 metry.:shake::shake: Quote
Romka Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Toro był wczoraj na spacerku z Różą,szalał jak to Toro:lol: Quote
Romka Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 To był ostatni spacer Toro,w piątek Toro poszedł do domu.Domek na wsi pod Łowiczem.Toro ma być jedynym psem na podwórku.Powodzenia mały,mam nadzieję,że będziesz tam szczęśliwy... Adopcja ze schroniska.Zmieniam tytuł wątku. Quote
Recommended Posts