macszu Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Witam serdecznie, Od dłuższego czasu poszukuję szczeniaków tego wyżła, ale niestety mam problem. Bardzo proszę o radę gdzie mam szukać ogłoszeń lub kontaktów do hodowców. Quote
chicken Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 macszu napisał(a):Witam serdecznie, Od dłuższego czasu poszukuję szczeniaków tego wyżła, ale niestety mam problem. Bardzo proszę o radę gdzie mam szukać ogłoszeń lub kontaktów do hodowców. Ten watek powinienes dac do VII grupy FCI na topic o WYŻŁACH Quote
Tollerka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Najlepiej gdybyś zajrzał do działu VII grupy i tam napisał, na pewno jakiś wyżłomaniak Ci pomoże :p O, ktoś mnie uprzedził :lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Prosimy o przeniesienie tego poprostu i tyle (Tollerka- dawaj nowe fotki potworka xD) Quote
Sonia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Poczytaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1803 Quote
Recommended Posts