Jump to content
Dogomania

Beza i reszta - czyli galeria szalonych bab (i nie tylko)

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gizmusiowa, jadę jadę ;p
Hej Pati :) fajnie, że już wracasz :). Byłam niedawno w Twoim mieście na wystawie i nawet rozpoznaliśmy te fragmenty miasta, które tak zjeździliśmy ostatnim razem ;)

Posted

No, sprawa szkolenia właśnie się wyjaśniła. Moja sucz, która kocha wszystkich, bała się trenera. Nie ma sensu z nią tam chodzić, skoro się tak stresuje. Współpracowała ze mną, ale tak bez radości zupełnie.

• 4 months later...
Posted

Żyjemy, żyjemy i nawet do Was zaglądamy, tylko jakoś zawsze tak przelotem :). Miło, że pytacie.
Beza ma się doskonale i powoli zachowuje się już jak dorosły pies, choć oczywiście ma odchyły i bryka ;). Z atrakcji to czasem tropi ułożone w lesie ślady, jeździmy do TZa, gdzie lata cały dzień z jego suczydłami lub jeździmy na jakieś wycieczki w pobliskie tereny.
Generalnie czekamy na wiosnę :).

Posted

Szczerze mówiąc ostatnio aparat leży sobie w szafce, bo moje akulumatory doprowadzają mnie do szału ;). Ale jak się zmobilizuję i je naładuję, to coś tam wrzucę :).

• 5 weeks later...
Posted

Okej, proszę Państwa oto Beza na swym nowym posłaniu (i tak śpi głównie na łóżku ;))

Tu psu odwaliło i chciał spać na biurku (bo czasami włazi wyglądać przez okno i wyżerać ziemię z kwiatków)

Pamiętacie Tinę? :)

Szaleństwa na wsi

A tu Puś, która była pokazana tu jako szczeniaczek. Taki lisek wyrósł kochany :)

A w czwartek wyjazd na obóz klikerowy:loveu:

Posted

No nareszcie, beza jak zawsze piękna i tinulka z Puś też boskie

kurcze ja ci gratuluje odwagi z gimnazjalistami nie ma lekko przebywać a co dopiero ich uczyć tylko nie daj się tam poderwać:cool3:

Życzę powodzenia i udanego obozu

Posted

Pati, no oni są okropni, generalnie wyrwali mi się spod kontroli, nie słuchali itp. Już wiem, że nauczycielem być nie chcę :shake:.

Posted

Biedactwo, przypuszczam że łatwo nie było:shake: a nikt ci nie pomagał??
Ja poza tym że większości swoich nauczycieli nienawidzę i uważam że są wredni to poza tym im wszystkim gratuluję zaparcia, że po 1 chce im się uczyć a po 2 że to wytrzymują

A w takim razie kim będziesz??

Posted

Zazdroszczę obozu - odkąd jeżdżę (2006-2007-2008 ) to będzie pierwszy, na który nie jadę niestety i bardzo mi tego szkoda :placz:

Mam nadzieję, że zrobicie duuużo fotek chociaż na pocieszenie :roll:

Posted

Pati, sama, bo u mnie każdy w tym semestrze przeprowadzał jedną lekcję, a reszta grupy siedziała na końcu sali i obserwowała.
Chciałabym iść w tłumaczenia, bo już coś takiego próbowałam i fajna rzecz, tyle, że dużo osób chce to robić, a potem i tak prawie wszyscy kończą w szkole, bo ciężko się wkręcić tak na poważnie w tłumaczenie książek itp.

Anza, na pewno przywieziemy dużo fotek, poza tym to Tobie cała lista zazdrości, bo masz ślicznego szczeniora w domu :loveu:.

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jak zwykle ekspresowy zapłon z mojej strony :D. U nas wszystko w porządku. Ja mam w tym roku licencjat, niedługo trzeba będzie zdecydować, gdzie się wybrać na magisterkę (na mojej uczelni jest tylko licencjat). Paskud znowóż ma ostatnio wdrożony plan zwiększenia aktywności w ramach terapii ;), bo zaczęła wyskakiwać do innych psów.
Z ciekawostek byłam na bardzo ciekawym i pouczającym zjeździe PDTE - organizacji związanej z pozytywnym szkoleniem psów itp, a niedługo wybieram się na seminarium o agresji wraz z Bezą ;).
A ponadto chorowałam na drugiego psa, ale rozsądek zwyciężył i tak trafił do nas pan chomik :D
Beza go traktuje jak telewizję, potrafi siedzieć i się na niego patrzeć bez przerwy. Ale nie jest to chyba miłość, mimo, że próbuje go polizać :evil_lol:.

A tu sesja z zabijania Alfa
dorwałam

porozgryzam

i wyjmę flaki