Patikujek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 hajka co tam słychać, mi jakoś leci jeszcze troszkę i wracam, pozdrówki z Holamdii i buziaki dla kudłacza Quote
Eriu Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Gizmusiowa, jadę jadę ;p Hej Pati :) fajnie, że już wracasz :). Byłam niedawno w Twoim mieście na wystawie i nawet rozpoznaliśmy te fragmenty miasta, które tak zjeździliśmy ostatnim razem ;) Quote
Eriu Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 No, sprawa szkolenia właśnie się wyjaśniła. Moja sucz, która kocha wszystkich, bała się trenera. Nie ma sensu z nią tam chodzić, skoro się tak stresuje. Współpracowała ze mną, ale tak bez radości zupełnie. Quote
agaciaaa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ależ tu pustki :crazyeye: Co u was kochane? Quote
Patikujek Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Hej, hej kochane co u was słychać stęskniłam się za wami, zaginęłyście czy jak?? Quote
Eriu Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Żyjemy, żyjemy i nawet do Was zaglądamy, tylko jakoś zawsze tak przelotem :). Miło, że pytacie. Beza ma się doskonale i powoli zachowuje się już jak dorosły pies, choć oczywiście ma odchyły i bryka ;). Z atrakcji to czasem tropi ułożone w lesie ślady, jeździmy do TZa, gdzie lata cały dzień z jego suczydłami lub jeździmy na jakieś wycieczki w pobliskie tereny. Generalnie czekamy na wiosnę :). Quote
agaciaaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Eriu napisał(a):Generalnie czekamy na wiosnę :). To tak jak my ;) A możemy liczyć na jakieś fotki? Już prawie nie pamiętam jak Beza wygląda :lol: ;) Quote
Eriu Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Szczerze mówiąc ostatnio aparat leży sobie w szafce, bo moje akulumatory doprowadzają mnie do szału ;). Ale jak się zmobilizuję i je naładuję, to coś tam wrzucę :). Quote
Patikujek Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Fajnie by było, chętnie zobaczę ajkieś wasze świeże fotki Quote
agaciaaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 No to mam nadzieje, że sie szybko zmobilizujesz! :lol: Quote
Patikujek Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 hallo hallo, chyba miałyśmy coś obiecane:mad: Quote
Eriu Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Hehe :D, wieczorkiem coś wrzucę, ale z komórki :). Póki co będę prowadzić dziś pierwszą lekcję z gimnazjalistami :mad: Quote
agaciaaa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Trzymamy za słowo :cool3: Eriu napisał(a):Póki co będę prowadzić dziś pierwszą lekcję z gimnazjalistami :mad: Powodzenia! :lol: Quote
Eriu Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Okej, proszę Państwa oto Beza na swym nowym posłaniu (i tak śpi głównie na łóżku ;)) Tu psu odwaliło i chciał spać na biurku (bo czasami włazi wyglądać przez okno i wyżerać ziemię z kwiatków) Pamiętacie Tinę? :) Szaleństwa na wsi A tu Puś, która była pokazana tu jako szczeniaczek. Taki lisek wyrósł kochany :) A w czwartek wyjazd na obóz klikerowy:loveu: Quote
Patikujek Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 No nareszcie, beza jak zawsze piękna i tinulka z Puś też boskie kurcze ja ci gratuluje odwagi z gimnazjalistami nie ma lekko przebywać a co dopiero ich uczyć tylko nie daj się tam poderwać:cool3: Życzę powodzenia i udanego obozu Quote
Eriu Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Pati, no oni są okropni, generalnie wyrwali mi się spod kontroli, nie słuchali itp. Już wiem, że nauczycielem być nie chcę :shake:. Quote
Patikujek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Biedactwo, przypuszczam że łatwo nie było:shake: a nikt ci nie pomagał?? Ja poza tym że większości swoich nauczycieli nienawidzę i uważam że są wredni to poza tym im wszystkim gratuluję zaparcia, że po 1 chce im się uczyć a po 2 że to wytrzymują A w takim razie kim będziesz?? Quote
Anza&Hacker Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Zazdroszczę obozu - odkąd jeżdżę (2006-2007-2008 ) to będzie pierwszy, na który nie jadę niestety i bardzo mi tego szkoda :placz: Mam nadzieję, że zrobicie duuużo fotek chociaż na pocieszenie :roll: Quote
Eriu Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Pati, sama, bo u mnie każdy w tym semestrze przeprowadzał jedną lekcję, a reszta grupy siedziała na końcu sali i obserwowała. Chciałabym iść w tłumaczenia, bo już coś takiego próbowałam i fajna rzecz, tyle, że dużo osób chce to robić, a potem i tak prawie wszyscy kończą w szkole, bo ciężko się wkręcić tak na poważnie w tłumaczenie książek itp. Anza, na pewno przywieziemy dużo fotek, poza tym to Tobie cała lista zazdrości, bo masz ślicznego szczeniora w domu :loveu:. Quote
agaciaaa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 http://images50.fotosik.pl/113/cf4cecaaedd0c8fcmed.jpg świetna pozycja :lol: Beza śliczna jak zawsze :loveu: http://images37.fotosik.pl/108/89e769b8aa083be1med.jpg fajniutki lisek wyrósł :loveu: Quote
agaciaaa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Hej Eriu, dlaczegóż to nie napisałaś u siebie ani słowa? :razz: Ja się domagam wieści co tam u was słychać no i koniecznie choć kilka fotek ;) Quote
Eriu Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Jak zwykle ekspresowy zapłon z mojej strony :D. U nas wszystko w porządku. Ja mam w tym roku licencjat, niedługo trzeba będzie zdecydować, gdzie się wybrać na magisterkę (na mojej uczelni jest tylko licencjat). Paskud znowóż ma ostatnio wdrożony plan zwiększenia aktywności w ramach terapii ;), bo zaczęła wyskakiwać do innych psów. Z ciekawostek byłam na bardzo ciekawym i pouczającym zjeździe PDTE - organizacji związanej z pozytywnym szkoleniem psów itp, a niedługo wybieram się na seminarium o agresji wraz z Bezą ;). A ponadto chorowałam na drugiego psa, ale rozsądek zwyciężył i tak trafił do nas pan chomik :D Beza go traktuje jak telewizję, potrafi siedzieć i się na niego patrzeć bez przerwy. Ale nie jest to chyba miłość, mimo, że próbuje go polizać :evil_lol:. A tu sesja z zabijania Alfa dorwałam porozgryzam i wyjmę flaki Quote
zerduszko Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Alfkiller :diabloti: Uwielbiam te telewizyjne obserwacje :lol: Quote
Recommended Posts