Jump to content
Dogomania

Beza i reszta - czyli galeria szalonych bab (i nie tylko)

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Betty, Beza raczej przeszkadza :diabloti:. Nawet mama ją ostatnio wyprowadza.
Anza, kupiłam, tylko, że w szafie leżą :shake:. Jutro będę mieć trochę wytchnienia, to może nawet jakiś filmik strzelę z moimi biednymi rzutami ;).

Posted

Eriu napisał(a):
Anza, kupiłam, tylko, że w szafie leżą :shake:. Jutro będę mieć trochę wytchnienia, to może nawet jakiś filmik strzelę z moimi biednymi rzutami ;).

OK, czekam niecierpliwie :cool3:

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Witam witam, wróciłam już z dalekiej wyspy i chłonę obecność Beziaka.
BBeta, rzeczywiście psina podobna. A to jakaś rasa, czy tak po prostu?
Kiedyś Betti bodajże mi pokazywała też podobnego bardzo psiaka, ale coś nie mogę znaleźć.

Generalnie w Anglii było fajnie, śmiesznie itp, ale jednak bez psa, więc nie tak do końca fajnie :D. Nawet TZ pod koniec marudził, że nie ma futra, które kręci tyłkiem z radości.
Sama Beza przeszła metamorfozę w te dwa miesiące. Mianowicie, jeśli idzie o wygląd to zrobiła się jeszcze bardziej szorstkowłosa.
Ale największe zmiany nastąpiły w charakterze - mam psa w miarę spokojnego. Nie jest już taka nadpobudliwa itp.

No ale póki co pare zdjęć z Anglii
tak wyglądała Wielka Brytania z samolotu

Często nam tam odwalało. Byliśmy w trójkę (moja kumpela, TZ i ja), więc głupawica była nieodłącznym elementem wyjazdu.
Tu uczymy się łapać frisbee :D

Zwiedziliśmy pobliski zameczek

Jak się nam nudziło, to graliśmy na Playstation :diabloti:

W Londynie podglądaliśmy wartowników

Chowaliśmy się w budkach
http://images32.fotosik.pl/354/e25c8d0a910c0dc4.jpg

I zwiedzaliśmy zabytki
http://images50.fotosik.pl/7/185d0af79bf2955f.jpg

http://images41.fotosik.pl/7/7344c114d5fadecb.jpg

A taki widok mieliśmy podczas lotu powrotnego
http://images25.fotosik.pl/270/756c05de793f2227.jpg

Zdjęć Bezy na razie nie ma, bo nie chodzimy na długie spacery z piłką (nie chcę, żeby się często nakręcała), ja w przyszły poniedziałek mam poprawkę, co powoli mnie dobija, a na 15 września zamówiliśmy sobie pokój w Karwii, gdzie Beza poszaleje w nadmorskich klimatach.

Posted

Z wrażenia zapomniałam, dawno na dogo zdjęć nie wstawiałam:D. Dzięki za zmianę :)
A talerzyki bardzo smaczne :D
No zarzucę psiskiem za chwilę :)

Łapka

Z nową zabawką

Potwór ;)

klikku

Posted

A wiesz co nie wiem, co to za materiał. Taka lana guma się to chyba nazywa. Ciężkie, ale skubaństwo wytrzymałe. I jedyne 3 funty :D.

Posted

Anetko, na szczęście to moja mama :D.
Pinczerowa, dzięki za komplementy :)
Agatko, pewnie nastąpi :). Duże psy w sumie wolniej dojrzewają psychicznie, więc kto wie :D

a tu nawet bródki kawałek widać

Nie ogoliła się małpa jedna :shake:.

Niedawno byłam z małą u weterynarza. Co u niego jestem to utwierdzam się w przekonaniu, że to taki weterynarz, jakiego zawsze szukałam. Byliśmy na szczepieniach, Beza się nawet nie zorientowała, kiedy jej wbił igłę (ale mimo tego się boi gabinetu). Wytłumaczył mi, że mała ma taki włos na lato, bez podszerstka, doradził co do higieny nad morzem i kazał dzwonić, jakby się coś działo. Żaden z poprzednich weterynarzy nie mówił, że bez oporów mam mu tyłek zawracać :lol:.
Póki co nie umiem się cieszyć wyjazdem nad morze, bo prześladuje mnie poniedziałkowa poprawka :placz:.
Zdjęć na razie nie ma, bo zawsze się długo zbieram z ładowaniem baterii ;).

Posted

Eriu napisał(a):
Agatko, pewnie nastąpi :). Duże psy w sumie wolniej dojrzewają psychicznie, więc kto wie :D

Jakoś mi sie nie wydaje :evil_lol: ale ciągle mam nadzieje :diabloti: a może wyjade na pare miesięcy? :diabloti: i jak wróce to zastane odmienionego psa :evil_lol:

Zazdroszcze weterynarza! ;) I trzymam kciuki za poprawke :)