Patikujek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Te pikna kaj żeś jest??? Dawaj no mi tu czekoladowe foty bo żem się stęskniła za małą pokraką a tu pusto że hej.... Quote
Patikujek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Eriu gdzie się podziewasz?? Ty jak ty ale zaczynam się o Beziaka martwic, no wstaw żesz choć kilka fotków albo choć jedną Pamiętasz obiecałam ci że jak kiedyś mi się uda to zrobię zdjęcie prawdopodobnemu tatuśkowi Bezy tak tez to on(niewyraźne bo na szybko robione zanim zwiał) http://images25.fotosik.pl/188/fed1d2580f2ccbc8.jpg Quote
Eriu Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Hej hej ;) mam przerwę od dogo, bo sporo spraw na głowie. Ale dla smaczku zostawiam wideło z agility http://youtube.com/watch?v=9C_BUnmGIDQ , a za jakieś dwa tygodnie będzie sporo zdjęć, bo z obozu ;). Tatusiek Bezy ma podobne łapki, więc rzeczywiście to chyba on :). Życzę miłego dnia, a po południu pozaglądam, co tam u Was w galeriach słychać :). Quote
Pianka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 łaaa Zmartwychwstanie:evil_lol: Czekamy na te dużo zdjęć;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 No nie mogę, Eriu! :multi: Filmik jest super - czekam na zdjęcia :loveu: Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ale Beza śmiga!!! :) super :loveu: Czekamy na zasyp fotek ;) Quote
Patikujek Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 No to czekam na te fotki, a filmik super:loveu: Widzę że Beza świetnie sobie radzi Quote
anetta Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Jaka szybka! :))) A co to za tunel?;) Własnej roboty? Quote
Eriu Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Hej hej, żyjemy jak najbardziej, ale raczej zamykamy galerię, bo nie mam głowy i siły się nią zajmować. Chciałam poinformować, że we wtorek mamy sterylkę, więc już mi włosy ze stresu wypadają ;). Trzymajcie kciuki :). Na obozie było fajnie, takie spotkanie psiarzów w dużej ilości daje możliwość zrozumienia pewnych problemów o wiele szerzej. No i zgłosiłam się do organizowania przyszłorocznego ;). Quote
Patikujek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 To fajnie że było ok, a sterylka się nie przejmuj, na pewno wszystko będzie ok A co wam tak głowę zaprzata że nie macie czasu tu wpadać??? Quote
agaciaaa Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 No to trzymam kciuki za sterylke! :) Będzie dobrze ;) Quote
Eriu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Pati, takie studia sobie wybrałam ;). Jest sporo nauki, a jak ma się czas, to się go spędza z przyjaciółmi. Jak już siedzę na necie, to szukam raczej informacji o szkoleniu. A jeszcze głupio tylko u siebie wstawiać zdjęcia czy coś i nie zaglądać do innych. W czerwcu egzaminy, w lipcu znów do Anglii. Zamota, jak nie wiem ;). Agatko, nie dziękuję ;) ;) Quote
madziorna Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Eriu napisał(a):ale raczej zamykamy galerię A ja się na to nie zgadzam... :obrazic: :mad: Quote
anetta Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ehhh:( No to pozostaje trzymać kciuki za Bezuche! Quote
Patikujek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Szkoda Eriu, szkoda Ale wejdź czasem jak będziesz miała chwilę i wklej choć jedno zdjęcie Bezulki, i napisz jak sie miewa, tak tylko żebym wiedziała jak tam dziewucha się trzyma Quote
madziorna Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Eriu napisał(a):Macie tu na pociechę jedno z toru ;) Dziękujemy... :multi: Quote
Eriu Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Aktualnie mamy przerwy, bo prowadząca miała matury :), ale na obozie dowiedziałam się, że ma potencjał :). Już jesteśmy po, Beza wygląda jak 7 nieszczęść. Nawet nie chciała ze mną spać, tylko poszła pod łóżko. Mam nadzieję, że jej się wszystko wygoi ładnie Quote
Recommended Posts