Patikujek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Fajnie że wam się podobało i liczymy na TZa mam nadzieję że się postara:) Quote
Eriu Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 No, dziewczyny, wracam do żywych ;). Mam wolne poniedziałki, więc będę Was choć wtedy odwiedzać :). Póki co bez zdjęć, bo nie mogę sobie przypomnieć loginu na fotosik ;). Quote
agaciaaa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 A ja mam wolne czwartki....:roll: a piątki ciężkie, kto to wymyślił :shake: Przypominaj sobie szybko ten login! :) Quote
Patikujek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 No, dziewczyny, wracam do żywych ;-). Mam wolne poniedziałki, więc będę Was choć wtedy odwiedzać :smile:. Póki co bez zdjęć, bo nie mogę sobie przypomnieć loginu na fotosik ;-). dlatego właśnie ja mam na wszystkich forach, portalach, mailach itp. ten sam login i to samo hasło:evil_lol: Quote
Dobcia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 To załóż nowe konto:cool3: Świetnie, że sie zdecydowałaś na te treningi:) Quote
Eriu Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Ja mam różne kombinacje dwóch haseł i loginów ;) Generalnie wczorajsze agility pokazało mi, że nawet nieźle sobie tą moją paskudę wychowałam i że jest ładnie nakręcona na pracę, więc tkwią w niej niezłe możliwości. Maksior Dwa wąchulce ;) Znów Maksiun Bezia człapie To zdjęcie mi się bardzo podoba :) Quote
Patikujek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Fajnie ujęłaś psycholka na ostatniej fotce:loveu: Bardzo mi się podoba:loveu: A ten Maksior ma świetne uszy Quote
agaciaaa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 http://images34.fotosik.pl/150/aa7cbcca8f0ef30e.jpg świetne :loveu: Maksio rozbraja mnie tymi uszami :lol: :loveu: Quote
Eriu Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Śmieszna sprawa z tymi uszami, bo coś mi się kojarzy, że nie miał przycinanych. Tak czy siak kumpel mi mówił, że mu tak miział i miział to jedno i sterczy. Teraz mizia drugie i czasami też mu sterczy, ale nie zawsze. Quote
anetta Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Generalnie wczorajsze agility pokazało mi, że nawet nieźle sobie tą moją paskudę wychowałam i że jest ładnie nakręcona na pracę, więc tkwią w niej niezłe możliwości. Ooo i bardzo dobrze :p Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 To czekamy na dalcze efekty tej pracy:loveu::) Quote
Eriu Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Czego się obawiam po agility, to nakręconej i nadpobudliwej Bezy. Możliwe jednak, że tak nie będzie, gdyż treningi nie są regularnie co tydzien. Chodzi mi o to, że ona potrafi się dostosować do mojego trybu życia. Są spacery z piłeczkami, to się pójdzie, a jak nie ma jakichś intensywnych biegów to też ok, tylko ją wtedy trzeba przechamrać z zabawkami w domu. No nic, zobaczymy jak to wyjdzie. Mam nadzieję, że na dobre :). Quote
Pimpek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Hej :D Ale ja tu dawno byłam :shake: http://images34.fotosik.pl/150/aa7cbcca8f0ef30e.jpg Super :D A ta mina Bezy :loveu: Quote
Dobcia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Cześć:) http://images34.fotosik.pl/150/aa7cbcca8f0ef30e.jpg ale to zdjęcie ładnie wyszło:loveu: Quote
agaciaaa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Co u was? Może jakieś fotki z okazji poniedziałku? ;) Quote
Eriu Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Dobra, argument, że jest poniedziałek przebił wszystko: wkleję Wam jednak tylko to, co z dysku wygrzebałam, bo aparat ma padnięte baterie, a muszę je najpierw całkiem rozładować. Gdzie ta piłka? Gdzie? A tu zdjęcie jest super niewyraźne, ale jakoś mnie tak ujęło ;) Mój polujący psiur :) A tu uchachana U nas w sumie nic nowego, nie mam motywacji ostatnio do nauki i się trochę obijam. Poza tym mam kryzys, bo nie wiem, co po studiach robić, bo przecież z samym angielskim to sobie za bardzo nie pokozaczę. A w szkole uczyć za bardzo nie chcę. Jeśli chodzi o Bezę, to testujemy sobie karmy i nie mogę trafić na taką, która będzie mi pasować. Nie mogę przeżyć, że BARF szkodził Bezie, bo jeśli chodzi o sierść i zapach to było idealne. Ponadto planuję kupić dyski i zacząć z nią ćwiczyć frisbee :). Quote
agaciaaa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Eriu']Dobra, argument, że jest poniedziałek przebił wszystko :multi: :lol::lol::lol: http://images25.fotosik.pl/161/7ba4ec3abcd646c2.jpg rzeczywiście coś w sobie ma ta fotka :) Na ostatnim Beza super wyszła :loveu::loveu: Quote
Eriu Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Dziękuję Aguś w imieniu Bezy ;) Zapomniałam Wam o najważniejszym napisać: TZ ma szczeniaka w domu, taką małą beżową kulkę :). Także Beza szaleje z radości ;). Jak będę w weekend u nich to obfocę. Quote
Pimpek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Cześć :D http://images32.fotosik.pl/150/457517dc153565f0.jpg Śliczna :eviltong: Quote
Recommended Posts