Jump to content
Dogomania

Beza i reszta - czyli galeria szalonych bab (i nie tylko)

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, dziewczyny, wracam do żywych ;). Mam wolne poniedziałki, więc będę Was choć wtedy odwiedzać :). Póki co bez zdjęć, bo nie mogę sobie przypomnieć loginu na fotosik ;).

Posted

No, dziewczyny, wracam do żywych ;-). Mam wolne poniedziałki, więc będę Was choć wtedy odwiedzać :smile:. Póki co bez zdjęć, bo nie mogę sobie przypomnieć loginu na fotosik ;-).

dlatego właśnie ja mam na wszystkich forach, portalach, mailach itp. ten sam login i to samo hasło:evil_lol:

Posted

Ja mam różne kombinacje dwóch haseł i loginów ;)

Generalnie wczorajsze agility pokazało mi, że nawet nieźle sobie tą moją paskudę wychowałam i że jest ładnie nakręcona na pracę, więc tkwią w niej niezłe możliwości.

Maksior

Dwa wąchulce ;)

Znów Maksiun

Bezia człapie

To zdjęcie mi się bardzo podoba :)

Posted

Śmieszna sprawa z tymi uszami, bo coś mi się kojarzy, że nie miał przycinanych. Tak czy siak kumpel mi mówił, że mu tak miział i miział to jedno i sterczy. Teraz mizia drugie i czasami też mu sterczy, ale nie zawsze.

Posted

Generalnie wczorajsze agility pokazało mi, że nawet nieźle sobie tą moją paskudę wychowałam i że jest ładnie nakręcona na pracę, więc tkwią w niej niezłe możliwości.

Ooo i bardzo dobrze :p

Posted

Czego się obawiam po agility, to nakręconej i nadpobudliwej Bezy. Możliwe jednak, że tak nie będzie, gdyż treningi nie są regularnie co tydzien. Chodzi mi o to, że ona potrafi się dostosować do mojego trybu życia. Są spacery z piłeczkami, to się pójdzie, a jak nie ma jakichś intensywnych biegów to też ok, tylko ją wtedy trzeba przechamrać z zabawkami w domu.

No nic, zobaczymy jak to wyjdzie. Mam nadzieję, że na dobre :).

Posted

Dobra, argument, że jest poniedziałek przebił wszystko:
wkleję Wam jednak tylko to, co z dysku wygrzebałam, bo aparat ma padnięte baterie, a muszę je najpierw całkiem rozładować.

Gdzie ta piłka? Gdzie?

A tu zdjęcie jest super niewyraźne, ale jakoś mnie tak ujęło ;)

Mój polujący psiur :)

A tu uchachana

U nas w sumie nic nowego, nie mam motywacji ostatnio do nauki i się trochę obijam. Poza tym mam kryzys, bo nie wiem, co po studiach robić, bo przecież z samym angielskim to sobie za bardzo nie pokozaczę. A w szkole uczyć za bardzo nie chcę. Jeśli chodzi o Bezę, to testujemy sobie karmy i nie mogę trafić na taką, która będzie mi pasować. Nie mogę przeżyć, że BARF szkodził Bezie, bo jeśli chodzi o sierść i zapach to było idealne. Ponadto planuję kupić dyski i zacząć z nią ćwiczyć frisbee :).

Posted

Dziękuję Aguś w imieniu Bezy ;)
Zapomniałam Wam o najważniejszym napisać: TZ ma szczeniaka w domu, taką małą beżową kulkę :). Także Beza szaleje z radości ;). Jak będę w weekend u nich to obfocę.