Jump to content
Dogomania

Beza i reszta - czyli galeria szalonych bab (i nie tylko)

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pinczerowa, niestety mgła uniemożliwiła wypatrzenie gwiazdki ;).
Pimpkowa, dziękujemy :).
Jadziu, wigilia bardzo fajnie, bo przyjechał mój tata i wszyscy byli zadowoleni :).
Anetko, witamy, możesz chodzić? Bo mnie narazie brzuch na to nie pozwala ;).

A oto pare zdjęć

Posted

Cześć :multi:

Eriu napisał(a):
Agatko, mnie to po prostu wszyscy wmawiają, że kopiowany musiał być :diabloti: a tu psikus bo nie ;).

i właśnie w tym jego urok :)

Widze, że Beza ciągle w kubraczku lata ;) nie przeszkadza jej, przyzwyczaiła sie? :)

Posted

Z tym kubrakiem to tak niebardzo. Tzn się element zakładania i zdejmowania się nie podoba, a tak to jak już ma na sobie to jej nie przeszkadza.

Gizmusiowa, teraz ma jeszcze większą, bo tenisowych mi tata naprzywoził :diabloti:

"jak się schowam za klatką, to napewno nie nie zobaczy"

Posted

Gizmulcowa, naturalnie, że tak :diabloti: potem mam pełno sików na meblach i podłodze ;).
Agatka, a w dotyku to jest takie milusie :) Tylko, że się głaskać małpy nie dają za bardzo ;) Jak miałam poprzedniego szylka, Wacława, to on nawet w rękawie mi spał, a te to takie jędze wredne ;).

Posted

W związku z cieczką kupiliśmy Bezie majtki. Na początku niebardzo jej się to podobało

Skakała nóżkami tylnymi albo siadała

A minę po założeniu to biednego psa pobitego

Ale szybko jej przeszło i była gotowa do zabawy z tatą

Pies miał radość ogromną :) o panu nie wspominając :diabloti:

Posted

Jak zaczęli to skończyć nie mogli

Przewalali się po całym pokoju

Tata przyjmował postawę obronną :evil_lol:

Aż w końcu Beza zmuszała tatę do rzucania ;)

Posted

Jadziu, my z mamą wtedy nie możemy ze śmiechu, bo tata gania Bezę zazwyczaj po całym pokoj, a ta powarkuje, ale nie agresywnie tylko zabawowo. Wogóle są udani :loveu:
Gizmusiowa, właśnie ta czystość była powodem, bo mała się wylizywała, ale nie dość dokładnie, więc kropy i tak zostawiała. Teraz zaczyna jej się drugi etap i niedługo pewnie będzie jajeczkowanie, także najgorsze przede mną.
Sterylkę planuję, ale obawiam się, że dopiero w wakacje. Chciałam ją zrobić w moje ferie (mam od 28 stycznia), ale chyba przerwa od cieczki będzie za krótka. Jeszcze muszę zadzwonić do weta.

Posted

możesz chodzić? Bo mnie narazie brzuch na to nie pozwala/

Ciężko było :lol:

Majtasy pierwsza klasa, Kaja też takie miała, ale nie chciała w nich chodzić...i nie chodziła :lol:

Posted

Witam!! :loveu:

Obserwujac zachowanie ludzi, na spacerach, na zdjeciach dochodze do wniosku ze zazwyczaj maja wiecej radosci niz sam pies :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bedziecie ja sterylizowac? Fajna z niej sunia! :loveu: a wtych majteczkach wyglada komicznie :lol:

Posted

Diabelkowa, oczywiście, że nie, przecież róż króluje :diabloti:.
Pianka, wszystkim się podoba, tylko nie Bezie, no ja nie wiem, czemu :evil_lol:.
Anetka, to co, ona idzie, a Wy za nią ze szmatką? :D Czy była z tych czyściutkich?
Pimpkowa, musisz wywlekać, to co powinno zostać ukryte? :mad::diabloti:
A oto ciąg dalszy zabawy:
tutaj Bezie wzięło się na buziaki

A tutaj tata udawał groźnego psa

"Ale zginęła Ci jakaś zabawka, czy co?"

"pogadamy jak mnie złapiesz"

Tutaj Beza się czegoś wystraszyła, ale już nie pamiętam czego :)

Posted

Hehehe, Żaba to fakt z tą radością :), a o sterylizacji gdzieś tu już wspominałam, że tak, ale niestety nie wiem, czy w ferie czy w wakacje dopiero :)

Dzień dobry :) tata wie, zawsze jest świadom, po co ja robię te zdjęcia :diabloti:
Tu już psina się z powrotem wkręciła w zabawę

Było skakanie

i przewalanie się

Aż w końcu pies się otrzepał

A pani stwierdziła, że psina ma dość

Posted

Sama psina tak nie uważała

Ale pani się postarała, żeby Beza poszła spać (swoją drogą była jakaś 1 w nocy ;))

Głasku głasku na dobranoc

Beza ocenia swe szanse na kolejną zabawę

Jednak kapituluje