agaciaaa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 No to Beza ma nowe hobby- gapienie się na chomika :evil_lol: http://i485.photobucket.com/albums/rr219/Dorofy/bez2.jpg co za mina, strach się bać :diabloti: :lol: Quote
Shel Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Hej :] Będziemy odwiedzać, a kiedyś może sami wkleimy foty? :D Quote
Eriu Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='zerduszko'] Uwielbiam te telewizyjne obserwacje :lol:[/QUOTE] A co u Ciebie to samo? :D. Hej Agatko, ta mina to prawdziwe oblicze paskuda ;) I witamy Shel, też mam taką nadzieję co do zdjęć :), zwłaszcza, że póki co nie mam nikogo za bardzo do zorganizowanych spacerów, a psiura trzeba wybiegać. Quote
zerduszko Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Eriu']A co u Ciebie to samo? :D.[/QUOTE] No :p Ale tylko Lizka, Pusia jest za ynteligentna :eviltong: Quote
anetta Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Hihih, miał być pies a jest chomik :lol: Brawo. A jak wygląda? :cool3: Quote
Eriu Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Chomik jest na zdjęciu :D. Taka mała zagadka, gdzie on jest ;). A jak będę miała chwilkę czasu, to zrobię mu małą sesję zdjęciową :). Quote
zerduszko Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Eriu napisał(a):Chomik jest na zdjęciu :D. Taka mała zagadka, gdzie on jest ;). Lewy dolny róg :p Za tym czyś żółto-pomarańczowym. Wygrałam spacerek z Wami :multi: Quote
Dobcia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Cześć! Dawno mnie u Was nie było... widzę uszko i oko chomisia:p to nawet chyba ten sam gatunek co i mój;) Quote
Eriu Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Chomik to dżungar :). A rzeczywiście siedzi w dyni - tam sobie pozanosił i poszatkował chusteczkę, aby miał wygodny domek. Zerce, zapraszamy na spacerek :D. Ale nie wiem, czy Sadie by to przeżyła nerwowo ;). No chyba, że z Lizką :). Quote
zerduszko Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Eriu napisał(a):Zerce, zapraszamy na spacerek :D. Ale nie wiem, czy Sadie by to przeżyła nerwowo ;). No chyba, że z Lizką :). Czemu nerwowo :hmmmm: Joga działa cuda :lol: A ten chomik to zamiast królika, który miał być zamiast psa :lol: Quote
Eriu Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Shel, widziałam właśnie w galerii :). Z królika zrezygnowaliśmy, bo Beza by go goniła ;). Quote
betty_labrador Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 i wyprula flaki z Alfa :( chlip chlip http://i485.photobucket.com/albums/rr219/Dorofy/bez3.jpg :eviltong: czesc Dorotko :) jak dawno mnie nie bylo. Chomiczek sliczny-choc go nie widać :eviltong: Quote
nuleczka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 I my zawitałyśmy do was dziewczyny. Wyczytałam wszystkie czarne literki i wyoglądałam zdj Bezy. Od jutro trochę wolnego, mam caaaałe 3 dni dla psiny, a tu pech pada. Mam nadzieję do zobaczenia na kolejnych szaleństwach wśród krzorów i traw naszych dziołch.:bye::painting: Quote
Eriu Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Witaj Beatko :). Chomiczek już ma zrobione parę zdjęć, ale nie chce mi się skopiować :D. Hej Sylwia, miło, że wpadłaś, a na spacerek na pewno się jeszcze umówimy :). A tu dla odwiedzających Beza i Nula "Lecę do Ciebie" ;) Quote
betty_labrador Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 jakie one sliczne :D obydwie tworza urocza pare spacerkową :D :loveu: Dorotko-nie chcialo sie samo zgrac czy Tobie sie ine chcialo? :razz: Quote
zerduszko Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Eriu napisał(a):"Lecę do Ciebie" ;) ...piłeczko" ??? :diabloti: Quote
nuleczka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No to co nam zostaje? Łazimy same po tych krzorach, aż mnie nogi bolą. Naokoło albo psi emeryci albo psi killerzy, i nijak do nich podejść i się socjalizować. Nie to co Bezy, mniam mniam, lubimy Bezy!!!:eating::facelick: Quote
betty_labrador Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 kcemy kolejne zdjecia :diabloti: Quote
Eriu Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 betty_labrador napisał(a):jakie one sliczne :D obydwie tworza urocza pare spacerkową :D :loveu: Dorotko-nie chcialo sie samo zgrac czy Tobie sie ine chcialo? :razz: No mnie mnie :oops: ;). zerduszko napisał(a):...piłeczko" ??? :diabloti: Piłki tam być nie mogło, bo był drugi pies, co mogło się równać sytuacji konfliktowej. Ona po prostu jest grzeczna :eviltong:. nuleczka napisał(a):No to co nam zostaje? Łazimy same po tych krzorach, aż mnie nogi bolą. Naokoło albo psi emeryci albo psi killerzy, i nijak do nich podejść i się socjalizować. Nie to co Bezy, mniam mniam, lubimy Bezy!!!:eating::facelick: Jak Beza się zregeneruje, to jesteśmy chętne na jakiś spacerek :). Shel napisał(a):Śliczne psiska :D A dziękujemy :). betty_labrador napisał(a):kcemy kolejne zdjecia :diabloti: Jeśli Basia od Alty się zgodzi, to zobaczycie z seminarium z agresji ;). Quote
betty_labrador Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 hej hej wrocilas :multi::multi::multi: mysle ze Basia jest miła osoba i pozwoli :razz: Quote
zerduszko Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Liczę nie tylko na zdjęcia, ale i na relację :razz: Quote
agaciaaa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 http://i485.photobucket.com/albums/rr219/Dorofy/IMG_6342a.jpg jaką fajną koleżankę ma Beza :loveu: Co tak skromnie, tylko dwie fotki?! :diabloti: Quote
nuleczka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Następnym razem zaatakujemy dziewczyny dwoma aparatami, będzie rzeka fotek!!! I w razie czego gdyby pojawił się jeszcze raz zboczuch-onanista to cyknę mu fote :diabloti: . Dorotka, co ty na to? Quote
Recommended Posts