Jump to content
Dogomania

Beza i reszta - czyli galeria szalonych bab (i nie tylko)

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Hej hej ;) mam przerwę od dogo, bo sporo spraw na głowie. Ale dla smaczku zostawiam wideło z agility http://youtube.com/watch?v=9C_BUnmGIDQ , a za jakieś dwa tygodnie będzie sporo zdjęć, bo z obozu ;).
Tatusiek Bezy ma podobne łapki, więc rzeczywiście to chyba on :). Życzę miłego dnia, a po południu pozaglądam, co tam u Was w galeriach słychać :).

• 3 weeks later...
Posted

Hej hej, żyjemy jak najbardziej, ale raczej zamykamy galerię, bo nie mam głowy i siły się nią zajmować. Chciałam poinformować, że we wtorek mamy sterylkę, więc już mi włosy ze stresu wypadają ;). Trzymajcie kciuki :).
Na obozie było fajnie, takie spotkanie psiarzów w dużej ilości daje możliwość zrozumienia pewnych problemów o wiele szerzej. No i zgłosiłam się do organizowania przyszłorocznego ;).

Posted

Pati, takie studia sobie wybrałam ;). Jest sporo nauki, a jak ma się czas, to się go spędza z przyjaciółmi. Jak już siedzę na necie, to szukam raczej informacji o szkoleniu.
A jeszcze głupio tylko u siebie wstawiać zdjęcia czy coś i nie zaglądać do innych.

W czerwcu egzaminy, w lipcu znów do Anglii. Zamota, jak nie wiem ;).
Agatko, nie dziękuję ;) ;)

Posted

Szkoda Eriu, szkoda

Ale wejdź czasem jak będziesz miała chwilę i wklej choć jedno zdjęcie Bezulki, i napisz jak sie miewa, tak tylko żebym wiedziała jak tam dziewucha się trzyma

Posted

Aktualnie mamy przerwy, bo prowadząca miała matury :), ale na obozie dowiedziałam się, że ma potencjał :).

Już jesteśmy po, Beza wygląda jak 7 nieszczęść. Nawet nie chciała ze mną spać, tylko poszła pod łóżko. Mam nadzieję, że jej się wszystko wygoi ładnie