Jump to content
Dogomania

Beza i reszta - czyli galeria szalonych bab (i nie tylko)

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka, po prostu ma silną motywację ;).
Madziorna, dziękujemy i życzymy tego samego dziś :).
Jadziu, ona jest maniakiem aportującym - tak jak mówi Pati :). Nawet psy ją nie interesują jak idzie z piłką :).
Agatko, nie wiadomo kto jest ojcem, bo mamusia po prostu uciekła w trakcie cieczki i wróciła z gratisem.
A Beza z tym futrem to w różnych miejscach ma różne, bo na klacie ma takie dłuższe (takie jak długowłose mi się wydaje), a łapki takie pod szorstkowłose.
Alexis89, witamy gorąco w naszej galerii :). Rosnąć to teraz raczej wszerz - nabiera masy mięśniowej.
Gizmusiowa, dziękujemy :) fajne określenie "szczotka" ;).
Anetko, raczej już teraz w góre nie poleci, no chyba że mnie zaskoczy. Ona ma ogółem dziwną figurę, bo słabizny ma takie zapadnięte lekko, a karczycho wielkie itp.
No a oto kolejna porcja zdjęć:
To moja bliska kumpela, z którą się znam od piaskownicy

Jesieeeń

Beziak jesienny

Tego pana już znacie :)

Spotkaliśmy jeża

A oto samolocik klik

Posted

Pinczerowa, Agatko Beza zobaczyła jeża i pobiegła po piłkę ;). Generalnie ona jest z tych polujących, bo raz nam za zającem zwiała, ale jeży się albo boi albo ją nie interesują.
Pimpek, też mnie to dziwi, bo Beza jest całkiem wokalna i lubi pomarudzić ;).
MałaMi, pozdrawiamy również :).
Dobciu, rzeczywiście pierwszy raz mi się zdarzyło w dzień widzieć jak sobie popyla.
Pati, miałam impreze w piątek i dopiero wczoraj wieczorem do domu dotarłam ;). Bo jeszce do schroniska wpadłam i za tydzień w sobote jadę tam się zapisać już na wolontariat.
Anetko, jeżyk był fajny, ale się zastanawialiśmy czy jest tak stary, czy tak młody - bo miał oczka zamknięte lub ich nie miał. Może dlatego w dzień się ujawnił.
No, a teraz idę robić kuuupę rzeczy na ten tydzień. Chyba muszę sobie jakiś dopalacz wymyślić, bo wykituję z braku energii. Więc się nie obraźcie, że nawet do Was nie zajrzałam :oops:.

Posted

Pimpkowa, biedne jeże Bogu ducha winne ;).
Dobciu, niestety jeszcze nic nie znalazłam. Na razie szprycuję się wapnem i witaminą C ;).
I specjalnie dla MałejMi i Agatki:
Szaleństwa w domu

"Wypuść nas, wypuść!"

Mina enteligentna i pies z oczami o różnych kolorach :p

"Co tam u Ciebie szynszylko?" "A sika w twarz to nie chcesz, psiurze?"

Tutaj intensywne poszukiwania bobków szynszylowych

Póki co tyle i lecę czytać historię Wielkiej Brytanii :roll:

Posted

Tak ;) Beziol codziennie musi oberwać szczochami od którejś z dziewczyn.
Siedzą za zjadanie przedpokoju! A tak na poważnie to TZ im buduje taką duuuużą klatkę wielkości średniej szafy z 4 półkami, więc niedługo nie będzie mnie gryzło sumienie, że je rzadziej wypuszczam :roll:.