Eriu Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Może nawet dziś wstawię :) Wszystko oczywiście zależy od TZa. A podczas wyjazdu niestety nie będzie miał kto. Może jedynie ja będę tu Was odwiedzać, ale bez zdjęć Bezy. *Luthien* dziękujemy za komplementy :). Quote
dadiii Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 nawet niewiesz ile bym dala zeby psota tez byla znowu taka fajna kuleczka slodziutka tak jak twoja :) Quote
Dobcia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Hey:) Mam nadzieję, że TZ sie postara i zobaczymy jeszcze kluseczkę przed wyjazdem;) Quote
Patikujek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 No i co z fotkami??? Twój TZ ma u mnie przechlapane:mad: Quote
Eriu Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Tadam :D ;) Pati, przekażę :D Czas na zdjęcia Część I, czyli Beza w ulubionej pozie (czyt. jak śpi) I trochę więcej akcji, czyli niedzielne popołudnie: Pierwszy etap: zapoznawanie Tiny z Bezą w warunkach pokojowych Jak przerobię resztę, to będą zdjęcia z grilla, czyli Beza w roli żulersa o jedzenie. Dadiii, dzięki za komplementy w imieniu Bezy :) Quote
Patikujek Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Jejku sliczniasta ona jest a jak urosła, to z dnia na dzień widac:loveu: Piękne focie:loveu: A zauważyłam żę yszczek jej się wydłuzył i taki troszkę jamnikowaty zrobił;) A koleżanka Bezy też piękna, kocham owczarki:loveu: Pozdrów TZa:evil_lol: Quote
Eriu Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Oj, macie rację, rośnie rośnie. Nawet ja to widzę, oglądając ją codziennie. A oto dalsza relacja z niedzieli: pies-żul: Pod krzesełkiem widać Żabę, psiunę, która pilnowała Bezy na swej posesji ;) "Papu?" "Czego pańcia?" Obieżyświat A tu z Bączkiem, psem bezzębnym, który był dla niej bardzo przyjacielski A tu sam Bączek Tu natomiast Żaba od tyłu A tu z przodu, ładuje się w aparat I znów z tyłu Quote
Dobcia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Rośnie Beza pięknie:loveu: A ile ma psich znajomych!;) Quote
Patikujek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 A co to za zule???:evil_lol:(bez obrazy)widać same nogi i piwsko:evil_lol: Beza widze ma znajomych w róznym wieku i rtóznych zainteresowaniach:evil_lol: http://images24.fotosik.pl/1/b901e3752d092f16.jpg Ale żabcia jest malutka:loveu: słodyczka Quote
Eriu Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 No grill był, to czego się tu spodziewać :p. U tego wysokiego, co z nim byłam u Ciebie ;). Quote
Patikujek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Pozdrów go ode mnie, miły chłopak z niego...współczuje mu do teraz tej jazdy po Bezę:evil_lol: Quote
Eriu Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Heheheh, ok pozdrowie. Faktycznie, Beza łaziła po całym autku i jęczała. A ten drugi to mój TZ ;). Quote
Patikujek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Jak coś następnym razem możemy robić grilla u mnie, teraz już łatwiej będzie wam dojechac i pod żadnym pozorem nie pytajcie zuli o drogę!!!! macie też zaproszenie tez od sąsiadki, bo chętnie Bezę znów zobaczy Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ajajaj jakie toto słodkie i duże już :loveu: Quote
WinterGirl Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 rozkoszny śpioszek Pozdrawiamy milusio [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
Eriu Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Hehehe, Pati zobaczymy :) Może po moim powrocie. A mówią, że kto pyta nie błądzi ;). No rośnie bydle, rośnie :). O, kogo tu moje oczka widzą :) bGirl i tu :). Quote
Patikujek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ja czekam znów na nowe fotki!!!! była pani jak zwykle zachwycona...pokazuję jej regularnie pięknotkę:) Quote
Eriu Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Mówisz i masz ;) Kolejna sesja z ciocią Tiną Szalony pies-morderca Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 http://images26.fotosik.pl/8/5c32ab55723cb88d.jpg Jaka dzielna, takiego wielkiego potworka się nie bała :loveu: Rośnie jak na drożdżach - jestem ciekawa jaka będzie duża ;) Ona faktycznie jest taka jasnobrązowa, jakby przysypana mąką, czy tylko na tych fotkach tak wychodzi? :) Quote
Eriu Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Też tak uważam :D. Ale przerzucamy się na szelki. Tylko nie mogę znaleźć, gdzie zmierzyć psa. A wiem, że gdzieś widziałam taki rysunek tu na dogo. Quote
Dobcia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jak mu dobrze z ciocią Tiną:) Najlepszy ma ogonek, fajnie go nosi:loveu: Quote
Recommended Posts