Jump to content
Dogomania

Beza i reszta - czyli galeria szalonych bab (i nie tylko)

Recommended Posts

Posted

Może nawet dziś wstawię :) Wszystko oczywiście zależy od TZa.
A podczas wyjazdu niestety nie będzie miał kto. Może jedynie ja będę tu Was odwiedzać, ale bez zdjęć Bezy.
*Luthien* dziękujemy za komplementy :).

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tadam :D ;) Pati, przekażę :D
Czas na zdjęcia
Część I, czyli Beza w ulubionej pozie (czyt. jak śpi)

I trochę więcej akcji, czyli niedzielne popołudnie:
Pierwszy etap: zapoznawanie Tiny z Bezą w warunkach pokojowych

Jak przerobię resztę, to będą zdjęcia z grilla, czyli Beza w roli żulersa o jedzenie.
Dadiii, dzięki za komplementy w imieniu Bezy :)

Posted

Jejku sliczniasta ona jest a jak urosła, to z dnia na dzień widac:loveu:
Piękne focie:loveu:
A zauważyłam żę yszczek jej się wydłuzył i taki troszkę jamnikowaty zrobił;)
A koleżanka Bezy też piękna, kocham owczarki:loveu:

Pozdrów TZa:evil_lol:

Posted

Oj, macie rację, rośnie rośnie. Nawet ja to widzę, oglądając ją codziennie.
A oto dalsza relacja z niedzieli:
pies-żul:

Pod krzesełkiem widać Żabę, psiunę, która pilnowała Bezy na swej posesji ;)

"Papu?"

"Czego pańcia?"

Obieżyświat

A tu z Bączkiem, psem bezzębnym, który był dla niej bardzo przyjacielski

A tu sam Bączek

Tu natomiast Żaba od tyłu

A tu z przodu, ładuje się w aparat

I znów z tyłu

Posted

Jak coś następnym razem możemy robić grilla u mnie, teraz już łatwiej będzie wam dojechac i pod żadnym pozorem nie pytajcie zuli o drogę!!!!

macie też zaproszenie tez od sąsiadki, bo chętnie Bezę znów zobaczy

Posted

rozkoszny śpioszek

Pozdrawiamy milusio

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

Hehehe, Pati zobaczymy :) Może po moim powrocie. A mówią, że kto pyta nie błądzi ;).
No rośnie bydle, rośnie :).
O, kogo tu moje oczka widzą :) bGirl i tu :).

Posted

Też tak uważam :D. Ale przerzucamy się na szelki. Tylko nie mogę znaleźć, gdzie zmierzyć psa. A wiem, że gdzieś widziałam taki rysunek tu na dogo.