Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olusia88']znalazłam linka na fb na pierwszej stronie / nie wiem czemu mi uciekł/ udostępnione , a może jakiś banerek z chłopakiem ktoś mógłby zrobić , zawsze to sposób żeby na wątek więcej osób ściągnąc[/QUOTE]

moge sprobowac

Posted

[FONT=Times New Roman]INFORMACJE OBOWIĄZKOWE:

[/FONT]

• [FONT=Times New Roman]Imię: Agus[/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Wiek: ok.10 lat[/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Płeć: pies[/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Kastracja/sterylizacja: tak/nie[/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Wielkość: mały w kłębie ma około 35 cm[/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji: mail i lub telefon do osoby zajmującej się psem: Zosia tel. 508-063-271 e-mail: zofiakrystyna@poczta.onet.pl[/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Miejsce pobytu schronisko Cieszyn[/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Zdjęcie (lub ew. opis umaszczenia, ew. znaki szczególne)[/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Podstawowe informacje o zachowaniu: piesek nie wykazuje żadnej agresji[/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]osoba zgłaszająca psa na wątek: [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Informacje dodatkowe: [/FONT]

• [FONT=Times New Roman]Odrobaczenie: tak/nie, ale po wzięciu psa ze schroniska trzeba będzie powtórzyć[/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Szczepienia: tak/nie; jeśli tak to jakie? przeciw wściekliźnie [/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Problemy zdrowotne: tak/ nie; jeśli tak to jakie? nie znane[/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Inne problemy (np. behawioralne): jeśli tak to jakie? nie znane[/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Kontakt z innymi psami/dziećmi/kotami: w schronisku z innymi psami dobry, poza schroniskiem-nie wiemy[/FONT]
  • [FONT=Times New Roman]Link do wątku:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Krótki opis: Agus to mały długowłosy piesek. Został znaleziony w bardzo złym stanie początkiem listopada w Marklowicach Górnych. Oceniliśmy go na ok. 10 lat. Jest chudy, zaniedbany, sierść makabrycznie skołtuniona. Źle znosi schronisko. W przeciągu 2 tygodni schudł ponad kilogram.Ma też problemy ze wzrokiem. Jednego oczka nie ma, a na drugim ma zaćmę. PILNIE SZUKAMY DLA NIEGO DOMU STAŁEGO LUB TYMCZASOWGO!!![/FONT]
[FONT=Times New Roman]BARDZO –PROSIMY O POMOC!!![/FONT]

• [FONT=Times New Roman] [/FONT]

[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

Dziekuje :) jednak teraz juz chyba nie taki super, bo mniejszy, wczesniej wkleilam nie zmieniajac wielkosci, w praktyce wyjdzie taki jak teraz mniejszy, chyba bede musiala zmienic wielkosc napisow bo sa troche niewyrazne, ale to potem... w tej chwili nie wiem jak podlinkowac w poscie, moze ktos inny pomoze, jak nie to potem sprobuje...

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Dziekuje :loveu: chcialabym tylko robic je troche wieksze, ale jakos mi nie wychodza :roll:[/QUOTE]chodzi o wysokość? Twoje mają prawie max, 98 pikseli, a wydają się mniejsze może przez ten cień, który dodajesz

Posted

[quote name='kolejna kobietka']te co masz teraz u siebie to sa jeszcze przed zmiana, i Gabi ty tez wymien :)[/QUOTE]

Wymieniłam, ale mi się schrzaniło, nie otwiera się po kliknięciu na banerek:-(

Posted

Kurde, kilka dni temu napisała do mnie jakaś babka na tablicy.pl że chce dać DT Aguskowi, poprosiłam o tel. na nr podany w ogłoszeniu (czyli Zofiji) lub o maila. I cisza.
Po co ludzie robią nadzieję????