Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Azuni w zasadzie wszystko w porządku. Guzy zatrzymały sie w rozwoju i weterynarz nie widzi potrzeby kolejnej operacji ( przynajmniej na razie). Aza to staruszka i opiekunka nie chce narazac jej na zabieg bez koniecznej potrzeby.)
Jednak sytuacja finansowa dt jest bardzo trudna.:-(Czy ktos zechciałby wesprzec Aze? Bazarkiem, drobnym datkiem lub karmą ?
Bardzo prosze...

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dla Azuni przelałam 103 zł - połowę z bazarku, o którym mowa w poprzednim moim poście (bazarek z rzeczami od Zosi).
Bardzo prosiłabym o potwierdzenie tu i na bazarku wpłaty. Dziękuję z góry :)

Posted

asl napisał(a):
Dla Azuni przelałam 103 zł - połowę z bazarku, o którym mowa w poprzednim moim poście (bazarek z rzeczami od Zosi).
Bardzo prosiłabym o potwierdzenie tu i na bazarku wpłaty. Dziękuję z góry :)

Bardzo dziekujemy za pomoc, jak tylko pieniązki bedą na koncie,zaraz potwierdze:lol:

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

zaglądam do tej cudnej sunieczki z bazarku Marticzki , trzymam kciuki za zdrówko Azuni :calus:

a ci pseudo hodowcy mam nadzieję, że jak już będą zużyci trafią do jakiegoś obskurnego przytułku albo pod most  :madgo: bo na nic więcej nie zasługują

Posted

Dziewczyny będę miała ciuszki na bazarek. Zbieram na pieska z cieszyńśkiego schroniska - Sajgona- ale mogę podzielić się z Azunią. Tylko, czy ktoś moze zrobić bazarek?

p.s. Azunia cuuuudna. Mój typ!

• 2 weeks later...
Posted

Z bazarku dla Azuni, ktory zrobiła Martika@Aischa uzbierało sie 343, 30 zł.

Taka kwota została przekazana na konto opiekunki Azy.

( na zyczenie moge udostepnic kopie dokonanych przelewow , gdyz opiekunki Azuni nie ma na dogo.)

• 3 months later...
Posted

Chociaz mało kto tu zagladał, z wielką przykroscia informuje, ze Azuni juz nie ma :(
Azuniu zasneła na zawsze w nocy, w listopadzie 2014 r. :(
Jej śmierc była dla opiekunki i dla mnie zaskoczeniem. Nie przejawiała oznak zadnej choroby, choc była juz staruszką. Rano została znaleziona martwa na swoim legowisku :(
Zegnaj kochana sunieczko. [*}