Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kani siedzi a więc nie widać jego chudości.Jednak mam nadzieję,że jego wygląd poprawia się.Kani ma apetyt?Jest kontaktowy?
Najważniejsze jest,że przebywa w cieple i ma opiekę,a do formy powinien pomalutku dojść.

Posted

Anula napisał(a):
Kani siedzi a więc nie widać jego chudości.Jednak mam nadzieję,że jego wygląd poprawia się.Kani ma apetyt?Jest kontaktowy?
Najważniejsze jest,że przebywa w cieple i ma opiekę,a do formy powinien pomalutku dojść.

No niestety Aniu, muszę Ciebie i wszystkich zmartwić. Nie było mnie dwa dni. Te zdjęcia dostałam na maila z 3 dni temu, ale dzisiaj odebralam i wstawiłam. Widziałam go dzisiaj u weta. Nie chce jeść, prawie nie chodzi, jest apatyczny, osowiały. Nie chce nic. Kolejne badania wyszły źle - wątroba i jelita. Wetka raczej nie widzi szans. Jego organizm był tak strasznie wniszczony i zabiedzony.....

Posted

Zofija napisał(a):
No niestety Aniu, muszę Ciebie i wszystkich zmartwić. Nie było mnie dwa dni. Te zdjęcia dostałam na maila z 3 dni temu, ale dzisiaj odebralam i wstawiłam. Widziałam go dzisiaj u weta. Nie chce jeść, prawie nie chodzi, jest apatyczny, osowiały. Nie chce nic. Kolejne badania wyszły źle - wątroba i jelita. Wetka raczej nie widzi szans. Jego organizm był tak strasznie wniszczony i zabiedzony.....

to jakiś koszmar, nie pozwólmy Mu się poddać;
matko, to najgorsza wiadomość, jakiej się nie spodziewałam:(
a jakie są zalecenia, czy coś jeszcze możemy zrobić??

Posted

O mój Boże:-(, niech będzie lepiej, proszę...Ale jeśli nie, to nie pozwólmy mu długo cierpieć...Biedulinek kochany, jak ludzie mogli mu to zrobić! Przynajmniej teraz ma opiekę i na pewno czuje, że jest bezpieczny...

Posted

A Kani nie można skonsultować jeszcze z innym wetem? Przecież widziałam wychudzone psy i dochodziły do siebie,poprzez bardzo dobrą karmę,leki,witaminy.Nie da się leczyć wątroby,jelit? Kani wymiotuje?Ma temperaturę?Tak mi bardzo szkoda Kani,tyle przeszedł i na koniec może być uśpiony.

Posted

Anula napisał(a):
A Kani nie można skonsultować jeszcze z innym wetem? Przecież widziałam wychudzone psy i dochodziły do siebie,poprzez bardzo dobrą karmę,leki,witaminy.Nie da się leczyć wątroby,jelit? Kani wymiotuje?Ma temperaturę?Tak mi bardzo szkoda Kani,tyle przeszedł i na koniec może być uśpiony.

Też mam nadzieję, że wetka tak szybko się nie podda. Na fb jest wydarzenie Daszki w stanie agonalnym, ale walczą do końca o psiaka. Łącznie z przetoczeniem krwi.

Posted

Anula napisał(a):

Pewnie, ze moze się skonsultować. On dostaje to wszystko, co napisałaś Aniu. Wetki zdaniem organizm był tak skrajnie zniszczony, ze są marne szanse. Feluś nie chce jeść, nie chce chodzić. Nic nie robi tylko leży bezwładnie. Jak się na niego patrzy to serce pęka. Różne są opinie. Ty Aniu piszesz walczyć, znowu inna koleżanka powiedizła, ze to dręczenie psa. W sensie trzymanie go przy życiu w takim stanie.
Czasem organizm nie walczy. Po prostu. Reasumując skonsultuje toz innym wetem. I jak ten będzie miał to samo zdanie, to nie będziemy go tak utrzymywać.